Muresence... la apel :) (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Carola multa sanatate la Robert
Ce ghinion...

Olim, sanatate si la tine, cu nemiluita
si la Alex, stai cuminte ca asa trai bun nu prinzi tu pe afara - o sa te puna la tzitza si trebuie sa tragi, o sa te chinui sa faci kk, PP, o sa-ti faca baitza.... stai cuminte la caldurica unde vin toate gata-gata

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

oana:multumim de urariolim:imi pare rau sa aud ca nu esti bine,dar sa speram ca sta alex cuminte acolo,sa creasca sa poata face fata vietii.ai fost la medic?de la ce ai contractiile?dute din timp la medic pt. ca se pot opri contractiile(si Robert a vrut sa vina la 35 de saptamini,dar nu l-au "lasat").iti doresc multa sanatate si ma rog pt. tine sa fie totul bineoare criss ce face in concediu?????cind vine sa ne povesteasca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

oare criss ce face in concediu?????cind vine sa ne povesteasca ?
[/quote]

Buna fetelor, m-am intors si eu ieri de la mare. A fost bine, timp frumos, cald, soare, apa calda, tot ce vrei. Insa mizerieeeee, mai mare rusinea, pe plaja toata lumea isi lasa gunoaiele fara jena, desi sunt o multime de pubele pe toata plaja. Degeaba, oamenii sunt nesimtiti si lipsiti de rusine. In apa, idem, intra lumea cu pahare sau cutii de bere, si dupa ce isi beau berea, sucul, cafeaua, ets, aruncau ambalajele in apa. Gaseai de toate, de la pungi, pungulite, ambalaje de toate felurile, linguri, furculite de unica folosinta, pana la tampoane . Mamaia e superba insa din pacate mizeria predomina. La hotel, la fel, timp de o saptamana cat am stat acolo, femeia de serviciu n-a pus piciorul in camera, nici vorba de facut cu aspiratorul sau schimbat prosoape. A intrat doar in ultima zi, cand am predat camera si a venit sa faca inventarul la mobilier, pahare, prosoape, etc.. Rusine. De preturi nu mai spun, sunt exagerate. In fine, a trecut, Alex s-a simtit bine, s-a balacit toata ziua, am fost la plimbare cu vaporasul pe mare, am fost la delfinariu in Constanta. E un singur delfinas dragut, dar care nu prea face ce i se spune, si doua foci lenese, dar simpatice, altfel.
Cam atat, mai am cateva zile de concediu si marti, pe 28 marg la serviciu.
Concediu placut celor care inca n-au fost plecati.

Olim, imi pare rau ca ai probleme, stiu ce inseamna pentru ca am petrecut si eu doua luni in spital.
Sanatate multa, si ai grija de tine si de bebe.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Bun venit Cris
Si multiici la Alex

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
va multumesc ca va preocupati de mine si de alexu meu, sa speram ca va mai sta un pic acolo, desi abia astept sa vina.De vreo 2 zile ma joc cu el, si se misca la ordinele lui masa, asa ne distram de fain amandoi, macar atat daca marius e tot plecat.
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa sa aveti

+27 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Olim, si eu am avut contractii pe la 18 saptamani, si de aceea m-a si internat medicul meu, dar imi amintesc ca imi spunea sa nu imi mangai burtica. Desi si eu aveam tendinta sa stau tot timpul cu mainile pe burta, mai ales dupa ce Alex al meu a inceput sa miste. Asa ca mai ai putina rabdare si o sa va jucati toata ziua si toaata noaptea.
Sanatate si pupici.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

criss:da'de ce sa nu iti mingii burta?de ce a spus nenea doctor?ca eu atita i-am mingiiat pe amindoi,iar Kristian a fost mingiiat si de Robert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Olim...fiti cuminti si aveti grija de voi 2!

Criss , m-ai imbolnavit ...de 5 ani nu am mai fost la mare la noi...anul asta am fost in Barcelona-Mallorca...si abia abia mi-am convins sotul, sa mai facem un concediu scurt de 5 zile la Mamaia...m-am gandit ca au mai evoluat si ei de cand nu am mai fost noi, dar din pacate vad ca oamenii raman la fel de neseriosi
daca o sa fie asa cum ai povestit tu cred ca iar nu mai calcam la marea noastra 5 ani de acu in colo

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kover

criss:da'de ce sa nu iti mingii burta?de ce a spus nenea doctor?ca eu atita i-am mingiiat pe amindoi,iar Kristian a fost mingiiat si de Robert.

Si eu l-am mangaiat pe al meu, dar medicul mi-a spus sa nu mai stau cu mainile pe burta ca pot aparea noi contractii. Nu pot spune ca m-am conformat in totalitate, pentru ca nu ma puteam abtine sa nu stau tot timpul cu mainile pe burtica.

Criss si Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

Criss , m-ai imbolnavit ...de 5 ani nu am mai fost la mare la noi...anul asta am fost in Barcelona-Mallorca...si abia abia mi-am convins sotul, sa mai facem un concediu scurt de 5 zile la Mamaia...m-am gandit ca au mai evoluat si ei de cand nu am mai fost noi, dar din pacate vad ca oamenii raman la fel de neseriosi
daca o sa fie asa cum ai povestit tu cred ca iar nu mai calcam la marea noastra 5 ani de acu in colo[/font=Comic Sans MS][/navy]

ooana, imi pare rau, n-am vrut sa dezamagesc pe nimeni, am spus doar realitatea. Din pacate la noi e o chestiune de mentalitate, de lipsa celor 7 ani de acasa si nu cred ca exista prea curand sanse sa se schimbe ceva in bine. Din moment ce copiii vad ca parintii lasa gunoaiele dupa ei pe plaja, ce exemplu de urmat vor avea? Cel mai probabil vor face la fel.
Altfel, dupa cum spuneam, Mamaia e foarte frumoasa. Pacat ca noi romanii nu stim sa apreciem ceea ce avem.

Criss si Alex

Mergi la inceput