ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-14

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haydy spune:

va scriu repede fetelor ca nu am timp nici sa respir!
Ysamultumesc mult pentru ceaiuri. Doamne ahuta!!
lucialumultumesc si te pup...chiar o iau ca pe o felicitare...eram super speriata ca nu o sa mai vina niciodata. Dap...fara stres spui tu...incerc, dar stii cum e...cand numeri si calculezi....acum e bine, acum nu, se prinde, nu se prinde...tot sres este. Iti tin pumnii, ai sa vezi ca o sa fie bine!
tururicarabdarica, o sa vina si o sa fie bine...a cata zi este dupa ultaima dife? pup
Boorelax...ce te- a apucat? sa nu mai "aud" ca vorbesti asa...nu te mai gandi in acest co decat la lucruri bune si frumoase. Iesi din starea asta, te rog frumos, DD ne va ajuta pe toate!!
Byaco placut, abia astept sa plec si eu, dar mai am un pic. Bafta multa, tinem pumnii!! Carteaaaaaaa, te rog!!
Monicamerci mult, sa dea Dumnezeu sa fie cum spui tu ca m- am saturat de doctori, drumuri....Ai grija de tine si de bb si astept vesti...cum e? ce e? ce nume o sa- i pui?
Blunelsuna repede la T, poate mai prinzi o programare ca va pleca din tara (asistenta lui nu raspunde pe tel ei...).Bafta!! Sa vii cu vesti bune!
pentru toate fetele si numai bine va doresc!
Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna!
Roxanaiuliana multumesc f mult!Vad ca tu ai postat LH si in Z 21, nu stiam ce se face si atunci...Da sunt limite, dar cam la cele inferioare , dar oricum sunt...Si totusi nu se intampla...
Fetelor cred ca voi merge si la un energogenetician! Voi ce parere aveti? Oare sa fie o pierdere de timp si bani?
Am inteles ca acest domn este f renumit si are rezultate uluitoare...
Ma mai gandesc...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Am gasit pe net despre Dan Anghel, care este un maestru international ca energoterapeut!
mai multe informatii daca vreti:
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=tribio+dacia&btnG=C%C4%83utare+Google&meta=lr%3Dlang_ro
(cred ca este bine salvat linkul )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

buna fetelor!
andrutzac sper ca ti-au fost de folos.
pai, eu vin de la eco si totul este foarte bine. am o singura nedumerire: am foliculi pe ambele ovare, nu mi-a zis ce marimi au dar mi-a zis ca sunt destul de mari. acu eu sunt in ziua a 11 de la ultima injectie, lamuriti-ma si pe mine, este normal sa am foliculi? e drept ca nu am fost la Tutu, ci la dr bogdan savu, dar il stiu de ceva vreme si e un dr foarte bun, mi-a zis ca sunt sanse si luna aceasta, daca se sparg foliculii.voi ce parere aveti? a mai avut cineva ovulatie asa devreme de la ultima injectie?
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Boo din pacate nu stiu cum sa pui pdf aici, si eu am incercat ca eu am scanat cartea, dar nu am idee cum se pune aici. Oricum, din moment ce o ai, ai putea chiar si email sa trimiti la cine e interesat. E buna cartea ca iti da multe variante si nu te plictisesti asa repede, mie mi-a fost de folos. Si te rog nu fi trista si nu lasa sa te apuce depresia ca numai rau iti faci. Stiu ca e greu, dar incearca sa faci ce poti cu tratamente si in rest sa te bucuri de vara, de un concediu, chiar si doar un weekend departe de ganduri rele si probleme te ar ajuta sigur. Ai grija de tine!

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Boo, Monica dak gasiti o solutie cu cartea, eu sunt o doritoare de a afla noi retete, k nu mai stiu ce sa mananc, chiar am slabit vreo 2 kg si-asa eram slabuta si inainte.

Mergi la inceput

buna!fetelor dati-mi si mie un semn!!! nu gasesc pe nicaieri dacs e ok sa ramai peste injectie. cred ca am sa-l sun pe Tutu.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

quote:
Originally posted by roxanaiuliana

buna!fetelor dati-mi si mie un semn!!! nu gasesc pe nicaieri dacs e ok sa ramai peste injectie. cred ca am sa-l sun pe Tutu.
va pup!

roxana

Nu inteleg de ce nu ar fi ok, dar k sa scapi de indoieli suna-l pe T.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Roxanaiuliana, dupa ultima injectie si eu aveam foliculi, cate 5 pe teava intre 5 si 14 mm, cm-ul a revenit la 89,5 zile. La topicul Fibrom exista fete care au ramas insarcinate in timpul tratamentului cu Diphe, deci se poate.

Mergi la inceput

buna!
multumesc pentru raspunsuri. m-am ami linistit, eu cand am fost la eco ma asteptam la orice mai putin la ovulatie.
va pup!

Mergi la inceput