ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-14

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dragele!
Sa va ieu pe rand,ca se pare ca am ramas codasa la scris
In primul rand Alexiei felicitari pentru BB inca o data si sper ca ti-a priit chefuiala cu fetele!Si multumim ca te-ai conformat sa ne dai vesti despre steluta ta!Stim cum e cu "suflatul in iaurt",mai avem gravidute panicoase-stiu ele care sunt,tu vad ca ai preferat sa tii in tine nelinistile si nu ne-ai zis nikCe sa-ti facem?Ca nu putem sa-ti facem nik...dat fiind faptul ca esti gravi si ne esti dragabine ca macar acum te-ai linistit! Ma gandesc cu bucurie la voi toate ce senzatie superba aveti cand va vedeti MINUNEA pentru prima data si-i auziti inimioara!Nasol cu greturile totusi.Noroc ca tin in mod normal doar primul trimestru.Am tras cu ochiul la tickerul tau si vad ca crestemSi normal ca iti intorc toate pupicurile si inca odata ca dobanda
Anka-mariaam scris mai nainte.Pentru alta fata.Am facut laparo pe CM ca asa s-o nimerit.Stai linistita ca este perfect,mai ales daca esti suspecta de endo.Sa nu amani cumva.N-ai nici un motiv.Si eu tot la dl.dr.T am facut laparo.Se vede mai bine endometrioza.Bafta mare!
Bluel e super ca ai terminat!Mai urmeaza sa astepti,nu prea mult daca ai pofta de ciocoSi eu sunt exact ca tine.Atunci am pofta de cioco si carne,iar dupa CM nu am pofta de mancare,de nimic mai exact.Vaz ca vrei sa fentezi dr.-ulSa de-a Dumnezeu sa fie cat mai bine pentru tine,cat se poate de bine!Sa speram ca s-au micsorat atat de tare incat daca le-ai da un bobarnac s-ar sparge ca baloanele de sapun!Pup fata voioasa!
Ana-Alexia cred ca cea mai buna chestie asa cum si tu ai remarcat este ca intr-adevar esti cu moralul bun,undeva sus,nu?Si ai lasat scufundarile la profesionisti.Stim e cu scufundatul asta nenorocit,dar bine ai revenit la suprafata!Esti foarte puternica daca poti de atata timp sa nu mai papi carne si dulciuri.Ma bucur ca mi-ai raspuns!Iti doresc o vara superba in continuare si mai am o urare tainica,dar o tin in suflet ca sa se indeplineascaSi sunt convinsa ca la cum esti sigur nu va mai trece mult timp!
HaydyFelicitari pentru rushi!(intre noi fie vorba suna aiurea felicitarea mea,dar daca asta e adevarul...)Acum urmeaza sa vezi cat dureaza si cand ovulezi,nu?Dar FARA STRES !!! Acum chiar n-ai de ce.Ce a fost greu si rau a trecut,numai lucruri bune te pot astepta!Bafta mare!
Turturica ai scapat si tu de dipherelyne! Felicitari iubita.Acum asteptam sa ne aduci cat mai repede o veste ca cea a lui Haydy .Si mie imi place de tine.Sa nu te lasi trasa in jos de ganduri triste.Ai sa vezi ca vei fi bine cu conditia sa nu te stresezi!De-acum vei avea cele mai bune sanse sa ramai graviCat despre regim ce sa mai zic eu pacatosulMai demult disperata,cand am vazut ce avem voie am concluzionat ca regimul asta este bogat pentru capreAi si tu dreptate,dar eu am o problema cu porcul.M-am straduit...am facut sarmale din curcan,sa nu-ti spun cate ore mi-a luat...dar nu se compara cu cele din canitza de porc si un pic de vita.Aaa tu ai intrebat de maca?Nu e voie maca.La noi cu endo.Dar nu mai stiu de ce.Si ceaiul de napraznic dar numai dupa ovulatie si e o intreaga polologhie cum sa-l prepari.
Roxanaiuliana este valabil si pentru tine tot ce i-am scris Turturicii.Feliciatari pentru ultima injectie si mai ales ca ai facut un plan de bataie,dand un termen rezonabil dar nu batut in cuie totusi,nu?Chestia asta zic ca e buna pentru ca te va elibera de o parte enorma de stres din start.Si fara stres sunt cele mai bune sanse de a se "acomoda" BB in burtica.Numai ganduri bune de la mine pentru tine!
77ByaBINE AI VENIT SI SEDERE CAT MAI SCURTA,adica DIRECTIA ODISEEA SARCINII! Imi pare rau cu treaba cu injectiile.Va trebui sa-ti pui apropiatii in tema cu reactiile astea,ca sa te inteleaga si sa nu fie cu suparare,dar mai ales ca sa nu-ti ridice mingea la fileu si sa te enervezi mai rau.E bine sa nu fi provocata.Eu si acum am dureri de burta(fara injectii) pe baza de nervozare.S-o fi stricat ceva la mansardaIdeea e ca este bine sa fi cat mai calma pentru binele tau dar si pentru binele celor din jur.Nu uita calciul neaparat trebuie luat si impreuna cu D3 ca sa se fixeze in oase.Si tot ce ti-au spus fetele e bun.Cu durerile de cap...mie imi trecea mai bine daca beam o limonada si o cafea micutza dar tare,un espresso.POti sa incerci si Frape-ul.Nu stiu daca vei scapa,dar pe mine ma punea in functiune.Nu sunt cafengioaica de felul meu,cafeaua e cam interzisa in endo,dar acum esti sub injectii si nu cred ca iti face rau.Pup fata si scrie de cate ori simti nevoia.Aici ne vei gasi pe noi,care STIM CUM ESTE!
Boosi zici ca te "laxezi" ai?Esti in concediu.Trai nineaca!Vad ca ai inceput bine cu o intalneala sarbatoreasca cu fetele. Pai si in afara de cercetari pe la dr-i nu pleci si tu undeva?Cu doctora endocrinolog...nu stiu.Poate ar fi bine sa meri si unde a zis Alexia.Ca spunea ca este specializata pe infert. si pe endo.Parca.Vacantza placuta si distreaza-te!!!
Ysa Doamne ajuta!Sa fie cel putin un BB deja cu tine!Tinem pumnii!
Crisis pe endo resolved este pe aici pe undeva linkul scrie ce avem voie si ce nu.In principiu iaurt viu,fara conservanti,nepasteurizat,fara proteina animala,de obicei piept de pui si peste oceanic avem voie...fara soia pentru ca este puternic estrogenica,fara marar din acelas motiv,orez brun e voie,fara lapte,branza,unt...multa verdeatza,legume,zazamiciuri,fructe...cam asa pe scurt.Fara ciocolataBafta mare cu Ias-ul,sa fie intr-un ceas bun!Tinem pumnii!
Andrutzac nu stiu fara valori normale.Poate te ajuta fetele.Si eu am facut CA125,dar nu mai tin minte cat aveam voie sa avem.Stiu ca se da valoarea maxim admisa ca referinta,peste este nasol.Dar poate sa indice si chisturi pe ovare,iasa aiurea daca esti la menstra...sunt mai multe chestii.Cauta ori la subiectul nostru cap-le anterioare ori pe net.Sigur gasesti.Noi am discutat si cand am facut eu si can a facut Ioana.Imi pare rau ca am devenit amnezica si nu mai stiu sa-ti zic.Mi se pare ca BOO numai ce a facut si ea hormonale si poate te ajuta.
Ralu,Ioana,Jubica,,Pusichet,Tuculucu,Ylari,Liliana,Gabitza(e valabil si pentru tine ce i-am scris lui Zeno==>>),Zenobia(hai acasa...hai cu mine...),Aerlilian,Geo,Adifle,Monica(unde ai disparut?),Adelamaria(mai bine?) tuturor o zi minunata si o saptamana pe masura!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Haydy T. mi-a recomandat sa fac Diphe, dar am refuzat, i-am spus k prefer homeopatia, k nu vreau sa mai pierd atatea luni si k mai bine incerc cateva luni natural si apoi FIV. Nu am rabdare sa fac tratamentul cu diphe si din cate am citit nu intotdeauna da rezultate. Le admir pe fetele care fac sau au facut diphe, k au avut puterea de a suporta toate reactiile de la el si timpul care s-a scurs pana la venirea cm.
Se face un amestec omogen din parti egale din urmatoarele plante: cretisoara, coada-soricelului, sunatoare, turita mare, urzica alba moarta, se beau 3 cani/zi, din ziua a saptea pana la sfarsitul cm, iar in primele 6 zile ale cm bei ceai de papadie tot de 3 ori pe zi. Toate aceste plante le gasesti la plafar, costa cam 18 lei.

Lucialu cat de constiincioasa esti, cum raspunzi tu la toata lumea. Mersi mult pt incurajari!!! Te astept cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77bya spune:

Buna Fetelor,

V-am vazut pozele si sunteti toate niste dragute.Ar fi frumos sa fim si noi cele din provincie,dar asta e.
Multumesc Roxana,Ralu,Haydy,Lucia pentru sfaturi.Adevarul e ca nu prea stiu multe nu am avut timp sa ma documentez,dar sunteti voi aici si ma ajutati mult.
Eu de maine o sa plec in concediu 9 zile si nu o sa pot sa va citesc,dar d-abia astept sa vin sa vad ce ati mai facut.
Ysa,poate ne intalnim la noi in oras sa vorbim.

Va pup pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Fetelor, nu stiu ce am , dar am scris cu capul in nori mesajul de mai sus...
primele analize le-am facut in Z 2, nu in Z 14 cum am scris. asa ca reiau mesajul!
poate ma puteti ajuta si pe mine cu interpretarea lor!
Buna fetele!
Am si eu o gramada de nelamuriri! Mi-am facut niste analize:
in Z 2
- estradiol 35,15
- FSH 5,97
- LH 4,56
in Z 21
- progesteron 11,7
- CA 125 19,99
Ce parere aveti de analize, avand in vedere ca am si eu endometrioza, diagnosticata in martie 2007, si am refuzat sa fac dipherelin. Nu stiu ce sa fac, in ce parte sa ma indrept...Inseminari sau FIV??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

buna fetelor!
andrutzac iti pot da valorile normale pt analizele hormonale: ziua 2 f.s.h. 2-10, l.h. 2-20, estradiol 30-120.
ziua 21: l.h. 2-20, progestero 4-25.
este bine ca ai estradiolul in limite normale, in general in endometrioza acesta este foarte marit, la mine era 366. din ce vad eu sunt in limite normale, doctorul te va lamuri. ca 125 este daca nu ma insel este marker tumoral, nu stiu valorile normale, dar cred ca le gasesti pe net. sanatate multa!
lucia multumesc pentru gandurile bune!
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Bya concediu placut iubita! Mai vorbim sa vedem cand si unde sa ne intalnim, dupa ce vi din vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77bya spune:

Ysa,multumesc mult.Te pup si vorbim cand ma intorc.
Fetelor sa aud numai vesti bune cand ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Am revenit si eu, am fost foarte ocupata la lucru zilelea astea, plus multa treaba si acasa si nu prea am avut timp de scris. Inca nu am vesti prea multe, am fost samabata la eco, se vedea sacul gestional si yolk sac in uter, dar embrionul inca nu, era prea devreme ca aveam doar 5 saptamani si cam 2-3 zile. Mai trebuie sa merg saptamana asta, sigur se va vedea si bebele pana atunci, cel putin asa sper. Trece cam incet timpul acum cand inca nu se stie nimic sigur, dar eu am incredere ca va fi bine. Mai trebuie ceva timp pana ma pot linisti ca totul e ok.

Lucialu ce te-ai hotarat sa faci? Mai incerci un laparo fara diphe sau mai astepti? Orice hotaresti sa faci, eu iti tin pumnii sa fie bine, meriti si tu sa fii fericita ca si toate celelalte fete de aici si sunt sigura ca intr-o zi veti reusi toate.

Haydy ma bucur ca in sfarsit a aparut CM, acum pune-te pe treaba ca sigur va veni bucuria mare.

Ralu_t tu cat mai ai de asteptat? Parca trebuie sa vina si la tine CM si dupa aia si cele doua liniute.

Sa stiti ca m-am apucat de scanat cartea cu retete pt endo si cand sunt gata voi pune aici cumva, poate va ajuta sa va tineti de regim daca aveti mai multe variante de retete.

pt toate fetele.

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna dimineata!
red] Haydy, Lucia, Ralu, Boo[/red] si pt. toate fetele care isi fac griji cand revine cm-ul dupa Diphe, la mine a venit invazia la fix la 89,5 zile . Lucia ai avut dreptate cu cioco, si eu sunt la fel ca tine, gata acum nu mai am pofta de nimic, dar nici de laparo . Trebuie insa sa imi fac curaj sa ma duc la T sapatamana asta! Doamne ajuta!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare !

Vroiam sa va spun ca am facut rost de cartea cu retete pentru endo, dar nu stiu cum sa o pun aici sa o vada toata lumea. E in format PDF. Daca are cineva vreo idee cum as putea sa o pun aici... in afara solutiei de a o trimite la fiecare in parte pe email.

Eu sunt cam deprimata rau acum asa ca alte lucruri despre mine nu va mai spun. Dar m-am gandit ca va foloseste cartea si as vrea sa o pun aici sa o vada toata lumea.

Mergi la inceput