ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-14

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare dragele mele
eu sunt oricand deschisa sa ne vedem, mi-e tare dor de voi
boo imi pare rau ca te amarasti atat. inteleg ca in dr. care te-a operat ti-ai pierdut increderea. eu ma gandesc la marinescu ca alternativa, se pare ca e bun la toate, si chirurgie si FIV, nu prea stiu insa cum se ajunge la el...
haydy vin rushii, cum sa nu vina? dr spun ca in maxim 100 de zile de la ultima injectie, deci esti pe aproape, mai ai f putin, spre deosebire de mine, eu n-am decat 40 de zile de la ultima , si se pare ca bufeurile au revenit in fortza
lucialu ma bucur sa vad ca esti iar in forma aici pe forum. imi imaginam eu ca n-are cum sa te tina prea mult apatia, asta e, ne mai prabusim dar ne ridicam si mergem inainte
ioana, iubita, si mie imi e dor sa ne revedem, nu numai pe forum. hai sa organizam ceva. mie mi-ar conveni mai mult miercuri, dar cum doriti voi
ysadin cate inteleg eu, biletul de externare nu pomeneste de leziuni active de endo-la mine asa scria.insa mi se par niste inadvertente destul de mari si eu as tinde sa cred mai degraba ce am auzit dupa operatie din gura dr. cand informatia era proaspata, mai ales ca ti-au zis ca ai ambele trompe ok nu numai cea stanga.
cred ca cel mai bine o lamuresti cu tutu. fa-i o vizita
liliana te asteptam cu drag sa vii, ne si intalnim cumva?

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Gata, hai sa ne vedem!!!!
Votati va rog: miercuri sau joi ? Ioana tu ce zici ? Ca ar trebui sa fii si tu prezenta ma gandesc ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haydy spune:

fetitele!! O zi buna va doresc!
Boo
Cu toate ca parerile vs dr. Marinescu sunt impartite, eu personal spun ca este k; am numarul de telefon de la cabinet acasa, il caut (sunt cam imprastiata de fel) si ti- l dau, dar vei astepta un pic pentru ca si acolo este super aglomerat.
Ralu T
Multumesc pentru incurajari, astazi iar am numarat zilele, parca am innebunit...nu mai am rabdare. Dar de ce te- au luat iarasi bufeurile? Eu sun k acum, de fapt...nu pot sa ma plang ca am avut mari bufeuri sa alte stari nasoale despre care am citit...am suportat destul de bine tratamentul (ai mare grija, sa nu stai prea mult in aer cdt)
Tare mult mi- ar place sa va cunosc, dar programul meu este supeeeeeeeeer incarcat!!
Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Ralu_t maine dimineata ma duc la Elias sa vorbesc cu Tutu. Oricum, dak imi propune diphe, nu vreau sa fac, m-am programat tot pt maine si la dr homeopat. De ieri am inceput sa tin regim, dar nu foarte strict: fara carne,cafea,ciocolata,mezeluri,prajeli, in schimb nu pot fara oua si branza, dar nu fac exces. Ma duc azi la plafar sa-mi iau niste ceaiuri si in piata sa ma inarmez cu fructe si legume.Dak nu raman in 3-4 zile de cand incep tratamentul homeopat, fac FIV, nu vreau sa treaca si anul asta fara un rost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, haydy si ralu, urmaresc si eu cu mare interes evolutia voastra. Eu miine fac ultima injectie, asa ca dupa aia ma pun si eu pe numarat ca si voi.
Eu n-am avut parte de bufeuri sau alte efecte secundare, insa m-am trezit cu singerare saptamina trecuta. N-a fost ciclu, ca n-am avut bucati de endometru sau cheaguri, dar a fost singerare in toata regula. Am sunat agitata la cabinet, n-am dat de doctor si doar prin intermediul asistentei mi-a transmis ca e normal sa singerez. De ce naiba o fi asa de normal n-am inteles. Oricum, am mai cotrobait eu pe internet si am vazut ca alte fete care au avut tratament similar cu al meu au avut parte de singerari. Se pare ca e lipsa de fier, pe baza de anemie.
M-as simti mai bine daca as reusi sa merg in paralel la un alt doctor, insa eu n-am nici un fel de analize la mine, habar n-am ce rezultate am avut la analizele hormonale sau ce diagnostic am avut dupa laparoscopie. Stiu ca am avut endo de grad 2, dar cam atit. Si nu vreau s-o iau de la capat la alt doctor cu analizele, asa ca deocamdata stau cuminte pe fundul meu si-astept sa vina toamna.
Noah hai, ca mi-am zis si eu oful.
boo, sa inteleg ca esti tentata de marinescu? Am inteles ca e destul de aglomerat, cred ca trebuie sa suni din timp ca sa primesti o programare.
M-ar tenta si pe mine sa vin in tara la tutu sau la marinescu, insa nu stiu ce sa fac. Mi-e groaza sa nu bat drumul degeaba.

Mergi la inceput

Haydy, as fi tentata sa merg la Marinescu in ideea ca este totusi un nume in fertilizare. Si eu am mare nevoie de unul bun pe partea asta. Daca poti sa-mi dai nr lui.. te rog !

Mergi la inceput

Hai ca am gasit : http://www.marinescu-medical.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor, am tras cu ochiul in pagina la tutu si am vazut ca fetele de acolo pun de o intalnire pt a o serba pe alexia, tot saptamana asta, undeva spre sfarsit. daca tot o facem, macar sa fie cheful mare, asa ca eu propun sa ne sincronizam cumva. ioana ma bazez pe tine, eventual sa vb si cu feli, am sa-i scriu si eu un PM
p.s. as prefera sa nu fie vineri, eu plec din bucuresti

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Gata, am ajuns si eu pe acasa
Boo
Iubita mea, uite nr. de tel de la cabinet 021/2243127 Str. Mircea Zorileanu 44 (suna de pe acum ca este foarte ocupat).
Eu am fost prima data la el in nov. 2005, monitorizari peste monitorizari, apoi am renuntat si- mi pare rau. Am mers apoi la T, am facut laparo si dak in urmatoarele trei luni dupa revenirea cm nu se intampla nimic, voi merge din nou la marinescu pentru fiv.

turturica
iti tin pumnii sa- ti vina la 70 zile cum scrie in prospect

bye

Mergi la inceput

BOO
scuze, am vazut ca ai gasit...am citit mai tarziu!

Mergi la inceput