ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-14

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Ylari, Ioana multumesc mult, va doresc sa vina si la voi vestea buna cat mai curand.

ysa26 nu fii suparata, daca zice pe bilet ca s-a curatat endo inseamna ca e bine. Poti incerca imediat, acum o sa ai sansele cele mai mari, asa ca ai incredere ca va fi bine.

Boo imi pare rau pt problemele care le ai, dar lasa ca o sa se rezolve toate, e bine ca ai inceput sa-ti faci analize. Si daca scapi si de chistul ala, poate se rezolva si ovulatia. Eu nu prea ma pricep, dar ma gandesc ca daca a ramas endometrioza la tine, poate asta afecteaza foliculii si de aia nu se sparg. Si daca se curata endo care a ramas, trebuie sa fie bine si la tine. Si oricum, mai este si FIV ca si ultima varianta, care nu e rea, eu imi spuneam ca macar cu FIV am sanse la gemeni. Incearca si tu sa vezi partea buna a lucrurilor, esti tanara si trebuie sa gandesti pozitiv, stiu ca este greu sa gandesti asa cand ai probleme, dar incearca, iti spun ca te ajuta gandirea mai mult decat crezi.

Monica 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Monica te felicit, ne-ai demonstrat k totusi se poate. Mersi pt rapuns, sper sa ai dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

fetelor dragutelor...

Lucia..si mie imi pare rau ca nu am luat bilet cu escala in timisoara,dar era noaptea zborul care ma interesa....si eu credeam ca vin mai tirziu dar a intervenit ceva si mi-a grabit venirea...asa ca am luat biletul care l-am gasit...
Adelamaria si Monica....
Boo Ralu Ioana Turturica Flori Ysa .......toate fetele fara exceptie...numai bine !!!
Tuculucu

...eu sint bucuroasa ca vin in tara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haydy spune:

Buna, buna tuturor! Cine ma poate ajuta cu un raspuns? Au trecut 75 zile de la ultima injectie de Diferelin, sunt ok, tratamentul l- am suportat destul de bine (bufeuri, doar...dar nu mereu). Cand credeti ca o sa- mi vina cm? Trebuie sa merg la dr. acum sau dupa? Numar zilele si...nimic. E posibil sa nu mai vina?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
haydy stai linistita, de venit vine, nu-ti fa griji.
la mine a venit la 3 luni de la terminarea ultimei fiole,asa ca nu te ingrijora.
de mers la control poti sa mergi si acum sau poti astepta pina cind apare menstruatia.
eu cit am facut diphereline mergeam in fiecare luna, am facut 6 fiole.
pupici
sper ca ti-am fost de ajutor

2001

Mergi la inceput

Multumesc mult Ana Maria. Adevarul e..ca nu mai am nici rabdarea si nici puterea de a mai astepta...il astept pe bb de trei ani, in conditiile in care n dr. mi- au spus ca sunt ok, sotul..ok. Si la laparo eu zic ca a fos ok. Iata ce scrie: uter, ambele anexe normale macroscopic, la nivelul peritoneului fundului de sac Douglas leziuni de endo activa. Se practica lectroexcizia leziunilor de endo. Verificarea permeabilitatii tubare este pozitiva bilateral. Evolutia postoperatorie favorabila; se externeaza vindecata chirurgical (3 dife).
Nu am mai intrat pe forum de f mult timp pentru ca am un program superancarcat. Tu in ce "stadiu" asti?
Pupici si inaca o data merci mult si...bafta!!

Mergi la inceput

stadiul meu e acelasi, astept bebe de 6 ani, as vrea un medic care sa-mi spuna ca o sa fiu si eu k vreodata.( am gasit unul care mi-a spus ca sint k dar restul au zis nu, asa ca balanta e prea mare)
eu zic sa nu disperi, e normal, esti mai agitata acum, mai nervoasa, eu asa eram, dar nu te ingrijora.

daca vrei suna medicul si o sa te lamureasca el cam in cit o sa apara menstra
stii, trebuie sa te gindesti ca o data ce vine menstra va apucati de treaba(ma refer la bebe)ca ai mult mai multe sanse dupa laparoscopie.

pupici

2001

Mergi la inceput

si daca a zis medicul ca e ok, e super fain, numai la asta sa te gindesti ca poate reusiti imediat ce revii la normal cu menstra.
sincer imi doresc sa ramai imediat

2001

Mergi la inceput

ana maria
multumesc mult, sa dea Dumnezeu tuturor numai fericire...o data si o data vom avea si noi cu siguranta cel putin un

monica
felicitari!! sa ai un frumos si sanatos!!

boo
linisteste- te te rog, va fi bine, speranta nu moare niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Buna dimineata !!! Sa aveti o saptamana minunata

Eu m-am mai linistit un pic, adica altceva de fapt nu prea am ce face Saptamana asta ma duc sa mai cer cateva pareri. Sper din toata inima sa nu se bata cap in cap, ca atunci o sa am ceva probleme. Mi-as dori atat de mult sa gasesc un dr care sa stie cat mai multe despre boala asta, nu sa bajbaie asa .. Sa stiu ca pot sa merg cu el cap coada, chiar daca asta implica laparo ca sa imi scoata chistul si pe urma FIV. Unul care sa fie si accesibil, nu sa imi iau programare acum pt decembrie, sa stie sa-mi raspunda la intrebari .. Ehehehe e o utopie !!
In rest azi astept rezultatul la o analiza pe care am facut-o, maine ies cele hormonale. De maine o sa ma duc iar la monitorizare sa vedem ce s-a mai intamplat pe acolo.

va pupic pe toate !!!!

Mergi la inceput