ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-14

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salutare!!!

nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine, nu am scris cam de multisor, cred ca din perioada stimularii pt. fiv. ei acum sunt cu embrionii in burtica, de sapt. trecuta, joi. mai am pana in 10 iulie si atunci o sa fac testul. speram sa fie cu ochisori...:)

in rest toate bune. am vrut doar sa va salut si sa va tin la curent cu starea mea!

pupici la toate si zile racoroase!!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Tuculucu tin pumnii sa fie cu ochisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

multumesc ysa !

asa urare si orchestra care sa se rupa de tot ca sa iasa bine n-am mai primit...

mersi si asa sa fie!!!

pupici

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

buna fetelor!turturicamie nu mi-a spus ce grad este, mi-a zis doar ca era foarte multa.nu inteleg de ce nu folosesc si la noi ceva care sa reduca reactiile secundare pentru ca sunt foarte greu de suportat.
tuculucuasteptam vesti cat mai bune! bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Tuculucu tin pumnii sa fie bine si sa ai un bebe .. sau mai multi !!!
Poti sa-ti activezi PM-ul ? as vrea sa te intreb niste lucruri despre FIV .. Ma tot gandesc daca sa fac sau nu, cat dureaza toata procedura, care sunt pasii ..

La mine nimic nou, azi ar trebui sa fie Z1, ma doare burta de ieri dar inca nu s-a dat drumul la robinet. Sunt intr-o mare dilema, nu stiu ce sa fac. O sa-mi schimb job-ul in 2 saptamani si daca ma duc dincolo nu stiu cat timp o sa mai am pentru toate problemele astea. Ma gandeam sa ma operez acum repede si dupa ce ma angajez dincolo sa incerc natural inca vreo cateva luni si daca nu iese sa fac FIV. Pe de alta parte, daca nu iese poate in alea cateva luni iar se formeaza un chist si inainte de FIV trebuie sa ma operez iar ... Si dilema cea mai mare, la ce dr sa ma operez ??!!
Daca nu ma operez acum cine stie cat va dura pana o sa reusesc sa am timp si de operatie si de FIV.. Pe de alta parte in timpul asta poate se intampla o minune natural..
Nu stiu, e asa un haos la mine in cap. Nu stiu ce sa fac !

va pupacesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna iubitele!
Se pare ca vacantza ne face probleme.
TuculucuDoamne da-i sa se prinda!Asteptam VESTEA CEA MARE si tinem pumnii
Ysa incerc sa am grija de mine.Mi-am achizitionat deja pijamale pentru spital,dar telefon nu am dat inca la dl dr. pentru programare laparo. Ma intaresc in interior si se pare ca incep sa reusesc sa ma detasez de problema,ca sa o pot lua prin surprindere cand va fi timpul
Uta-ciun incearca sa nu-ti faci ganduri negre.Pana nu faci laparo nu stii cu certitudine daca e endometrioza si cum stai.mai ai un pic rabdare sa vina CM si daca ti se pare mult prea mare intarzierea mergi din nou la dr. sa iti dea niscaiva progesteron sa vina. Vezi si tu cum te simti.
Turturicaelvetianca si o vara cat mai racoroasa cu injectiile.Asta e ultima,nu?
Lilisorul meu iubit si drag.Ai scos si tu nasucul pe forum?Vorbim si ma bucur ca ti-au iesit analizele bine!Hai ca incep sa se risipeasca norii
Boo ideal ar fi fost sa poti face acum operatia,date fiind circumstantele.Restul mai ajustai pe parcurs,in timp. Mie asa mi se pare ca laparo e cel mai urgent,daca vrei sa mai mergi si la lucrul dupa,ala nou.Sincer nu pot sa-ti recomand la cine sa mergi.In sensul ca asta depinde de fiecare cum gandeste,ce doreste,gusturi...Indiferent de ce hotarasti e cam din scurt,ca nu stiu cum vei reusi sa te programezi pentru o laparo atat de repede.Aici s-ar putea sa ai niscaiva probleme.Dar le descurci tu ca esti fata isteata.Iesi din babilonie,imagineaza-ti ca esti deasupra problemelor si vei vedea si drumul pe care sa-l apuci.Zic si eu
Pusichet sigur ca poate ii veti face voi o surpriza doctoruluiSi daca nu se poate acum FIV,dar peste cateva luni...nu se stie.Dumnezeu detine toate raspunsurile si pentru fiecare impas aparent exista o explicatie.Poate chiar nu va fi nevoie.cu durerile...hmmm...stiu cum e.Mie mi-e teama ca s-a extins mai mult decat permis.Am citit subiectul cu endometrioza,linkul ala cu dr.Tutu (ce coincidenta si tot din Buc,dar alta specializare).Din pacate nu pot merge pt. acupunctura si ce mai spune ca poate face pentru noi,ca ar trebui sa stau in Bucuresti...nu sunt de acord cu ceea ce a scris la cauze,nu prea se potriveste cu ce spun majoritatea:cauzele nu se cunosc.Dar ca simptome sau efecte ma incadrez la totDam inainte ce sa facem?
Ioana,Zenobia,Gabita,Jubica,Geo,Adifle,Roxanaiulia,Hera,Cris,Flory,Brak_fasttoate dragele va doresc o zi a la Esca...Excelenta!!!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

lucia, cind scrii, apoi le scrii. Incredibil cum te gindesti tu la toate fetele si incerci sa nu uiti pe nimeni. Pup si io timisoreanca. Nu-ti fa probleme de racoreala, la noi in elvetica a venit iarna, sint maxime de 16 grade, mi-s mereu zgribulita pen’ ca refuz sa-mi iau pulovere pe mine in iulie. Si uite asa vin ca o floare cu tricouri si fuste la birou ca sa pot ingheta linistita. Asa ca io mi-as dori ceva bufeuri de caldura pe vremile astea.
Imi place ca esti mai optimista, sint convinsa ca asta e secretul in lupta cu endometrioza, starea de spirit. Pina la urma doctorii nu stiu exact de unde vine si cum exact se trateaza boala asta, orbecaie si ei cum pot, dar convingerea mea e ca de fapt depinde de noi. De felul cum alegem sa luptam. Pina la urma puterea e in noi, asta imi zic eu in fiecare zi.
Pot alege sa ma jelesc ca m-am ales cu boala asta, da asta n-o sa-mi ajute la nimic. Prefer sa fiu optimista, sint convinsa ca o sa se rezolve. Maninc sanatos, fac sport, iau tratamentul prescris de doctor si, mai presus de toate, am o stare de spirit de la roz in sus.
Hai ca mai divaghez si eu, ca prea e liniste si vacanta prin zona.

roxana, imi pare rau ca inca mai ai parte de efecte secundare, dar n-o sa mai dureze mult. Ai luat si tu ultima injectie, nu-i asa ? O sa asteptam impreuna venirea ciclului

boo, eu nu stiu ce sa-ti zic, sfatul luciei mi se pare de bun simt. Oricum, nu te stresa cu faptul ca schimbi locul de munca, asta nu trebuie sa-ti afecteze planurile. Pina la urma un job e doar un job. Esti femeie, deci e de inteles ca mai devreme sau mai tirziu o sa vrei sa faci un copil, ei trebuie sa fie constienti de treaba asta. Asta imi zic si mie, mai ales ca-s proaspat angajata, dar daca as ramine miine gravida si nu le-ar conveni, asta e, pa si la revedere.

tuculucu, tin pumnii sa iasa bine si sa auzim de 2 liniute cit mai curind. Citi embrioni au implantat ? Cum te simti ?

restul fetelor, ce se mai intimpla ? Hai cu vesti noi incoace, nu poci sa cred ca toata lumea e in vacanta si numai eu mi-s la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

buna fetelor!
lucialu ma faci sa zambesc de fiecare data. tu esti la prima laparo sau ai mai facut? daca esti la prima iti pot spune ca nu e mare lucru, mie mi-a fost putin rau dupa operatie, iar de refacut m-am refacut destul de repede, daca ai mai facut stii la ce sa te astepti. multa bafta!
maine fac ultima injectie si dupa astept impreuna cuTurturicavenirea ciclului
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Buna fetelor, eu nu am mai zis nimic de mult ca am incercat sa uit putin de boala asta. Dar acum am o veste buna si vreau sa va incurajez si pe voi. Azi sunt in ziua 29 la CM de 27 de obicei. De duminica tot fac teste si toate au iesit pozitive, la inceput mai slab dar azi dimineata la ultimul test deja era linia a doua la fel ca si cea de control. Deci se pare ca vine bebele. Inca nu imi vine sa cred, si tot fac teste ca sa mai vad inca data doua linii. Acum ma rog doar sa fie ok si sa fie unde trebuie. Am facut si test de sange in Z23 care a avut rezultat 9, ceea ce inseamna pozitiv dar destul de mic. Maine merg sa fac alt test de sange si saptamana viitoare ma duc la medicul meu. O sa fiu cam ingrijorata pana ma pot duce la eco sa vad ca totul e ok. Deci se poate, si veti reusi si voi toate. Fiti optimiste pt ca eu cred ca psihicul este cel mai important in lupta asta cu endometrioza.

Boo , eu zic sa faci laparo si dupa aia sa incerci imediat natural pt ca sansele sunt cele mai mari imediat dupa laparo. Eu am avut endo de stadiu 4, a zis medicul ca a fost "frozen pelvis", nu stiu cum se traduce asta, oricum a fost foarte intins si mult. Eu nu am facut tratament cu medicamante dupa pt ca mediucl meu a zis ca acum am sansele cele mai mari si nu are rost sa imi dea hormonii aia. Si uite ca a avut dreptate. Nu stiu daca va fi bine sau nu mai incolo dar acum am vazut ca se poate indiferent de stadiul de endo.

Lucialu bafta si tie la laparo, nu mai pierde timpul, e timpul tau, cu cat mergi mai repede cu atat mai bine.

Tuculucu bafta multa, tin pumnii pt tine si sper sa vii cu vestea cea buna.

In rest pt toate fetele si va rog sa fiti cat mai optimiste pt ca este foarte important si va ajuta foarte mult.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si eu ma gandesc mult de tot la varianta cu laparo. insa problema cu spargerea foliculilor nu cred ca se rezolva asa .. cel putin nu vad cum s-ar rezolva. Dar ma gandesc ca macar fara chistul ala acolo as putea face stimulare si eventual IA. As stii ca macar trompele sunt ok .. eu nu sunt sigura de asta acum ca nu mi le-a verificat nimeni. Ma gandesc la FIV ca la ultima varianta, parca nu as incepe direct procedura pt asta ..

Mergi la inceput