ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-14

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

buna fetelor!
hera fundul de sac douglas e tot in afara uterului, si cred ca nu m-am exprimat eu bine, am vrut sa zic ca leziunile mele sunt in acelasi loc ca ale tale plus cele pe fundul sacului. si la mine trompele si ovarele sunt ok, de asta eram nedumerita de ca mi-a zis sa trec direct la fiv.oricum eu am mai cerut o parere si mi s-a spus sa incerc natural cel putin 6 luni mai ales ca eu am avut o sarcina acum un an fara tratament, facusem hsg si rezultatul era bun, probabil ca solutia folosita mi-a mai curatat pe acolo, iar sarcina cred ca am pierdut-o din cauza estrogenului care era enorm, de trei ori mai mare decat valoarea normala.
sa auzim de bine!va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Roxana nici eu nu prea inteleg de ce sa treci direct la FIV. Dar eu oricum sunt nedumerita de ce nu putem sa ramanem noi insarcinate dc endometrioza la noi a fost localizata in afara uterului?
Eu am intrebat si cica nu e un mediu propice pt embrion ca sa se fixeze, dar totusi noi avem endo in afara uterului, iar sarcina se fixeaza in interiorul lui. Nu prea inteleg. Dc avem ovarele si trompele ok, de ce nu ramanem? Cu ce afecteaza in interiorul uterului? Offffffffff, sper ca voi intelege vreodata.
Tu ce faci acum?Esti la tratamentul cu Diphereline? Caci nu am citit din urma ca sa stiu mai multe detalii despre tine.Ce regim tii?
Mie nu prea imi este clar am intele ca e mai bine sa mananc fructe si legume, dar am citit pe niste site-uri, ca cica rosiile, morcovii, cartofii, maslinele, uleiul de masline, chiar si merele, visinile, lactatele, ouale, usturoiul, patrunjelul, mazarea, prunele contin estrogen. Eu atunci ce sa mai mananc?Am inteles ca sa nu mananc carne si lactate si nici dulciuri, dar si legumele si fructele, unele dintre ele contin estrogen.
Ajutati-ma fetelor ca nu mai stiu ce sa mananc.
Pt ca vreau sa tin un regim cat de cat ca la carte.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Si apropos, eu cand mi-am facut la inceputul anului analizele, in z2, aveam estrogenul sub limita inferioara. Cum este posibil sa fi facut endo asa de repede?Sau cum?Si ca sa zic despre sistemul meu imunitar, eu nu prea racesc, niciodata nu am avut vreo boala, nici sa zici ca imi place sa zac in pat sa fiu asa moale, .....
Intr-adevar am mancat f multa carne, dulciuri si multe alte chestii care nu sunt bune pt endo..
Dar chiar asa de repede sa fi facut eu boala asta, avand in vedere ca in ianuarie aveam estrogen sub limita minima?
Luminati-ma fetelor si pe mine.

Mergi la inceput

herasunt in timpul tratamentului, mai am o injectie, o fac joi. de tinut regim mai greu, pentru ca am gastrita si in plus sunt foarte pofticioasa.eu incerc cat mai multe legume, imi e foarte greu cu dulciurile.din ce am citit eu, am inteles ca din cauza endometriozei cantitatile de hormoni din corp nu sunt asa cum ar trebui sa fie si de aici problemele cu aparitia sarcinii.eu sper ca totul sa fie bine, inainte de laparo si de tratament aveam dureri groaznice, si nu le aveam doar la ciclu.ajunsesem sa nu pot merge la toaleta de durere.acum in afara unor mici intepaturi in ovar totul e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Lucialu esti o draguta, mergem inainte ca nu avem incotro.
ieri, ma durea burta foarte tare, ma gindeam ca poate sint la ovulatie si cred ca asa e, ca am vazut si mucusul cervical, iar azi dimineata m-am bucurat foarte tare ca nu mai am dureri, erau dar suportabile.
imi pare rau ca nu pot presta azi, ca e una din vinerile de peste an cind nu ai voie, (daca nu stiti despre ce vorbesc mergeti la aspirante optimiste si pe prima pagina scrie cind e bine sa te feresti sa prestezi ca e pacat.
dar miine nu mai ratez ocazia, poate poate se prinde ceva si la mine.
azi, am fost la spital ca o prietena a nascut o fetita, si m-am intilnit cu medicul meu care a zis ca in toamna ma asteapta sa fac FIV, ca se deschide o clinica particulara si se fac acolo, si ar fi si mai ieftin cica vreo 2000 dolari, dar noi nu avem bani de FIV.
i-am spus si sotului meu si a zis ca poate ii facem noi o surpriza pina in toamna si raman gravida natural fara interventii.
sa dea Dumnezeu
pupici, numai bine si sanatate multa la toate fetele

2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...

...fetele dragutele...cititi forumul "endometrioza tratata naturist"...sint ceva noutati interesante...numai bine tuturor...!

...despre mine...nimic nou,exceptind tabloul an.hormonale de dupa fiv,care mi-au iesit mai bune decit inainte de fiv(adica:fsh si lh s-au micsorat,ciudat,dar e asa...asta fiind singura parte buna pe linga celelalte efecte secundare post fiv nereusit)

Lucia Gabitu Zenobia Boo Ralu Ioana Monica Turturica...toate fetele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Revin si eu prin zona, am fost plecata o perioada. Ma bucur ca au mai aparut fetele vechi prin zona, lucia, liliana
Si-am citit si vestile bune ale alexiei, deci se poate.
Bun venit si fetelor noi, hera, roxana, daria. Endometrioza asta e o boala pacatoasa, insa faptul ca nu sintem singure e un mare ajutor moral.

Si eu fac in prezent injectiile, peste 10 zile ma asteapta injectia numarul 3. Insa, spre deosebire de tratamentul din romania, mie mi s-au mai dat niste medicamente care sa reduca efectele secundare ale injectiilor. Asa ca, din fericire, n-am avut parte de bufeuri, insomnii sau altele.

Incerc si eu sa maninc sanatos si sa fac cit mai mult sport, dar n-as neglija nici ierburile. Acuma iau omega-3, am citit ca face bine pentru sistemul imunitar, insa nu stiu daca pot sa iau si ulei de primula si pastile de orz verde. In principiu sint chestii naturale, n-ar trebui sa aiba interfereze cu tratamentul, dar totusi nu vreau sa risc. lucia, tu ce parere ai? Ca esti experta in trebi din astea.

boo, am citit de problema cu foliculul si chistul, sa inteleg ca te gindesti serios la FIV?

pup toate fetele, mai revin eu

ps: ioana, spor la invatat ...

Mergi la inceput

buna fetelor!
turturica eu am auzit ca, medicamentele ce reduc efectele secundere ar reduce si efectul injectiilor, ti-au spus ceva de genul acesta?
pusichet sper sa fie cu ochisori luna aceasta! de cand ai termintat tratamentul?
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

roxana, medicamentele nu fac decit sa ridice nitel nivelul estrogenului, ca injectiile il fac sa fie la zero. Ovulatie tot nu am, deci nici ciclu, deci nici singerare care sa produca endometrioza. Medicamentele astea se dau de obicei pentru menopauza din cite am inteles eu.
Pe site-ul dat de boo am citit ca si doctorii din america propun aceeasi metoda, asa ca din punctul asta de vedere sint linistita.
Tu ce grad de endometrioza ai avut?

restul fetelor ce mai ziceti? Prea e tacerea mare prin zona. Pup toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

buna tuturor,

imi cer scuze daca s-a mai pomenit de acest site, dar eu acum l-am gasit si m-am gaindit imediat sa impartasesc si cu voi...mi s-a parut nemaipomenit de complet

http://www.endo-resolved.com/index.html

eu inca nu stiu daca am endometrioza, am 2 chisturi pe amindoua ovarele ( am mai scris aici de altfel) si mi s-au recomandat AC pt 2 luni si pe urma laparo daca nu dispar...asa ca acum astept sa-mi vina rusii ca sa le pot incepe...problema e ca tot astept, si deja am 35 de zile...si intre timp tot citesc de chisturi ovariene, in caul meu pot fi hemoragice sau endometrioame

in orice caz, sper sa va placa site-ul

numai bine
uta

"The most beautiful thing in life is LIFE itself !" http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput