Piatra Neamt, Perla Moldovei (25)
Raspunsuri - Pagina 26
lunna27 spune:
Cu placere Carmen
!Iti trimit PM sa vezi daca merge ![]()
Am uitat,Elinia bun revenit,astept si eu pozele!
Lora draga,doar un dus te poate salva!!Andreea ce face,mai traieste
??
Dana
LoraG76 spune:
Mai traieste Andreea, da-i cam scumpa la vorba in ultima vreme...o fi de la caldura, da' daca zice asta eu tot n-o cred...
Lora, mami de IUSTINA
LoraG76 spune:
Noi dupa-amiaza plecam la nasi, ca e ziua fiicei lor, asa ca suntem bucurosi c-o sa stam pe afara pana seara, la curte...fain! ![]()
Mai, da' ce de-a petreceri am zilele astea!!!
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:

Ploua! Poate se racoreste un pic
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
lunna27 spune:
Nu ploua si nici nu cred ca o sa ploua degraba
!
O luam si noi din loc imediat,distractie placuta Lora!
Dana
Laura25 spune:
Ba a plouat pana la urma! Si a ploua bine!
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
ionella3003 spune:
Buna, dragelor!
N-am apucat sa mai citesc, insa am intrat sa va transmit un salut fierbinte de la 40gr+!
Noi tot in cautare de bona suntem, sper sa reusim in 2 saptamani sa rezolvam...
Va pupam dulce si ne rugam sa intram si noi intr-o zodie mai linistita, sa ne tragem sufletul si sa putem vorbi mai des!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ana1980 spune:
Laura chiar imi pare rau ca nu putetzi ajunge si voi...![]()
Lora cum crezi ca-i mai bine. Daca nu te incurca poti aduce jucarii, eu oricum voi cara jucariile Casandrei ca tot adun ceva de pe aici![]()
Carmen ar fi super daca ati veni si voi. Cum e in strand? Au vre-un bazin pt cei mici? Se plateste intarare?
Pana la urma i-a tras o ploaie scurta si s-a mai racorit un pic afara...dar in rest jale mare...
Ana
si
Casandra