Durerea unei pierderi de sarcina (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MYRY, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin experienta aceasta, asa este, nu conteaza cat de mare e sarcina, durerea e aceeasi...Ai grija de tine acum. Sper sa se rezolve problema de care spuneai si sa te poti gandi la un alt micut atunci cand vei fi pregatita...

PEPSIIIIIIIIIIIIIIIII, am intrat cum m-am trezit sa vad cum mai esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

myri, imi pare rau prin ce treci, la mine sarcina oprita din evolutie a fost de 12s, si medicul zicea ca este embrion inauntru dar fara activitate cardiaca. nu te pot ajuta din pacate la intrebarea ta!sanatate multa!

teo, imi pare tare rau ca te-am speriat cu ce i-am scris laurei, nu e nici o regula, la mine greturile au inceptu pe la 6-7 saptamini la fiecare sarcina, mai putin la a doua, unde am avut greturi dar tare suportabile.....acuma nu e neaparat un semn, sint femei care nu au nimic, si altele ca si mine ca si acuma mai am stari de voma

irene, inca nu m-am culcat si tu acuma te-ai trezit, cred ca am pierdut dopul, de fapt era ca niste muci(scuzati expresia) si ceva firicele de singe....poate e, poate nu, nu stiu ca la Dominic n-am vazut asa ceva, am mai avut si ceva dureri ca la ciclu.....ma culc si cind ma scol va tin la curent,ca la mine e tare tirziu!(1.42 NOAPTEA)
va pup pe toate

michelle, ti-am trimis din nou sms!

Flavia 40+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Haide Pepsi!!!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ma gindeam acuma modificind lista ca poate ar fi bine sa trecem cite sarcini a pierdut fiecare, chiar daca nu datele in totalitate, adica sa ramina asa ultima pierduta(sau cum vrea fiecare, cea mai mare pierduta) dar sa scriem de ex X, 2 sarcini pierdute, apoi datele ? astept sa-mi ziceti cum si ce credeti !va pup pe toate

kateryna,

ma culc si eu ca poate nasc azi si nu am voie sa fiu epuizata!asa e daca am dormit cu Dominic 3 ore la prinz....da apoi m-am tot plimbat, am fost si in parc de 2 ori, va pup

Flavia 40+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

O SA NASCA FLAVIAAA!!!

Marina, o in 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

am intrat sa vad daca a nascut pepsi.davidutzu' tare te mai lasi asteptat de fete.dar se pare ca se cam apropie ziua cea mare
pepsi mi se pare buna ideea sa trecem numarul de sarcini pierdute.ar putea sa ajute multe fete care pierd sarcini sa nu dispere si sa nu renunte, ca pana la urma vor ajunge sa-si tina si ele puii in brate.si ca din pacate asta se intampla si sa nu creada ca e sfarsitul pamantului (cum din pacate am crezut eu si fara ajutorul vostru cred ca o luam razna).cred ca tu ai fost cea care la odisee m-ai indrumat spre subiectul asta
teo2rina ce semnatura frumoasa ai
cristina26 sper ca micutza Ingrid va mai sta acolo putin.eu nu stiu ce inseamna dilatatie 1 la 35 de saptamani.e de bine?sau e devreme? pe burtica cu Ingrid.
cristina ana cum il va chema pe bebe scump?inca nu ati ales numele?ma uit la semnatura ta si nu-mi vine sa cred ca deja ai ajuns la 33 de saptamani.ce zboara timpul
c.myry .imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.noi suntem alaturi de tine

eu nu stiu ce am, dar sunt foarte irascibila, ma enervez din orice.o fi de la caldura asta sau am luat-o razna cu capul.azi in metrou era o gravidutza cam in 7-8 luni si nu i-a cedat nimeni scaunul.m-a luat cu transpiratii cand am vazut.

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Flavia draga-nu stiu de ce dar nu am primit nici un sms de la tine.Oare de ce?Am citit ca e posibil sa ansti azi atunci NASTERE USOARA draga mea!Sa inceapa galeria mare fetelor pentru Flavia

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

acum am auzit si eu galeria si am venit repejor sa ma alatur voua........

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia iti doresc sa ai o nastere cat mai usoara!
Bebe David te asteptam cu mare drag!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia sa ai o nastere usoara, stii tu, ca un fulg si sa ai un Davidutz frumos si sanatos
(ar fi culmea sa fie fetita)

12+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput