Durerea unei pierderi de sarcina (27)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
flavia iti dai seama ce mare fustangiu va fi david daca inca deacum e asteptata de atatea femei?
cristina la pirvu am fost mi s-a parut ok iar la ion ionut o sa incerc sa ajung sapt asta daca ma primeste si dupa aia vad la care ma hotarasc.4+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Lariana imi pare foarte rau pentru pierderea ta. Ma bucur sa stiu ca deja te gandesti la o urmatoare sarcina. Sa auzim numai de bine!
Laura ai deja 12 saptamani. Doamne ce trece timpul, parca ieri am citit de testul de sarcina si deja ai trecut de primul trimestru. In ceea ce o priveste pe Ingrid, eu nu cred ca are de gand sa vina inaintea lui David, din cate am inteles s-a decis sa stea si ea cu capul in sus, cred ca s-a saturat sa ii vina sangele in cap
. Sunt dilatata aproape un cm si colul 60% scurtat (asta am inteles eu din ce a zis dr) deci Ingrid o sa mai stea un pic in burtica. Sper ca o sa se intoalrca singurica fara ajutorul dr, am auzit ca e destu de dureros daca o intorc ei.
Liana tu esti cea care ne vei da stirea despre nasterea Flaviei. Suntem toate ochi si urechi.
Flavia sa stii ca si eu am auzit ca daca mergi mult pe jos poti sa iti declansezi nasterea. Mergi la o plimbare mai lunga, mergi pana simti presiunea aia in burta si apoi mergi inca un pic si sa vezi cine o sa vine pe lume. Abea astept sa aud ca ai nascut cu bine si ca David e sanatos si mancacios.
Mirelus sper ca sa ai spor la
iar rezultatul sa fie cel asteptat.
Michelle spor si tie la
si asteptam II si de la tine.
Tizo imi pare rau de vestea pe care ai primit-o, dar sa speram ca in curand vei primi o veste buna. Mult noroc!
Va pup dulce pe toate si sper sa ca cat mai multe dintre voi sa ajunga luna asta. Numai bine!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet 35+
Ingrid Ecaterina si mami
![](images/user_woman.png)
cristina_ana spune:
Cristina26, cum sa fii dilatata 1 cm????!!!! Aoleu, cred ca bebe cam vrea afara din burtica!!!! La voi il intoarce doctorul pe bebe daca e cu capul in sus? Ca aici nu am auzit de asa ceva. Se face cezariana si gata. SI mie imi este teama ca nu o sa fie bebe in pozitia buna si o sa ajung la cezariana si nu vreau de loc asta!!!! Dar sa sper sa am noroc!
SI doctorul tau ce zice de dilatatia asta? Cind crede ca nasti?
Cristina, 33+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/L5845/L5845.jpg)
L5845 spune:
Michelle si eu ma bucur ca vorbim zilnic si sa stii ca ma bucur si pentru ca-ti sunt de ajutor.De multe ori, o vorba buna face cat 100 de fapte, depinde de situatie.Sunt o luptatoare, pentru ca de mica am invatat sa ma descurc singura si sa rezolv ce e de rezolvat, asa ca iti dai seama ca fiind vorba de mine acum si mai mult o sa ma zbat sa-mi implinesc visul.
Laura stii, eu ma gandesc ca de fiecare data cand exista o piedica trebuie aplicata vorba aia " orice sut in c.. e un pas inainte" , asa ca se pare ca asta a fost sutul pentru mine.
pe burtica cu bebe jucaus.
baby_r7, am vazut ca mai ai putin si tre' sa-ti faci test.Uite incep galeria !
mav sa-ti traiasca flacaul, sa nu-l deochi.Sa nu mai fii trista, ca uite ce mare si frumos e si cu siguranta o sa vina si fratorul sau surioara, trebuie doar sa-ti pastrezi speranta.
cristina_ana cum sa ma supar? Din contra, multumesc pentru vorbele tale si nu-mi pare rau ca am ajuns in situatia asta, pentru ca nu se putea evita, mai mult ca sigur.Asta e viata !Important este ca mai sunt sanse si ca nu am ajuns in postura in care sa mi se spuna ca doar adoptia e singura solutie si ca altceva nu ar exista.
cristina26 eu sunt TIZA , asa imi zice Laura pentru ca ne cheama la fel. Sa stai cumintica acolo, ca Ingrid tre' sa mai creasca si o sa intoarca ea cand e vremea, stie ea ca asa e "programul". Eu sunt increzatoare si deja am emotii, ca simt ca momentul cand o sa va anunt si eu ca sunt gravi, parca nu mai e atat de indepartat.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Pepsi spune:
pitilache, draga mea, am fost tare impresionata ieri sa va vad pe voi mamicile de la fosta mea odisee ca-mi faceti galerie, am stat doar 3 luni printre voi, si inca va mai amintiti de mine, si in plus mi-au dat lacrimile cind m-am vazut cu un carucior albastru la fosta mea odisee. multumesc din suflet, am sa intru si la bebei de Canada. te pup
andreea, e super ca te-ai decis sa mergi la medic si in Sua si ca ai si gasit un medic bun, bravo, bafta multa!drum bun, vreau neaparat poze de la botez, ca ai o dulceata de nepotica si cine stie poate va intoarceti 3!
irina, ma bucur din suflet, felicitari inca o data, eu, si dupa 9 luni tot pe aici bintui!asa ca esti binevenita, eu, m-am pus la odisee la insistentele lui didi(o fata cu mare suflet) si mari si ileana care erau colege cu mine m-au convins, dar a durat ceva timp ca-mi era o frica.....gindeste pozitiv ca va fi bine de data asta!sarcina usoara!
jojo, merci de incurajari, imi este putin frica ca ma vor provoca, dar prietena mea medic care va asista mi-a spus ca nu e nici o problema, acuma vom vedea!
irene, multumesc ptr ca te vei gindi la noi!imi pare rau ca n-a iesit, dar e bine ca iei acid folic, tin pumnii sa iasa bine analizele si sa jumulesti barza aia cit mai repede!
mav, ma bucur ca am reusit sa te binedispun putin, multumesc de incurajari, stiu ca nu ti-e usor!si eu am avut burta inca umflata dupa chiuretaj citeva saptamini, ai dureri?hemoragie?ma bucur ca ai avut parte de o nastere usoara la Sebi, sper sa pot spune si eu la fel!am vazut pozele, o dulceata de baiat ce ai, vei reusi sigur sa ai si al doilea copil ai sa vezi!
mcrissa, tin pumnii sa sarbatoriti in 3!
michelle, tu vrei bataie?pai nu vezi ca fetele au intrebat de tine, eu, stiam ca ne-am dat mail!ei, sa vezi ce vin cu bita la tine, mi-am pus ieri o dorinta cind am intrat la fosta noastra odisee, sint acolo pe lista cu un carucior albastru, mai e o fata care a si nascut si mai una care e gravi, si am vazut numele tau si mi-am pus dorinta sa vad si in dreptul tau semnul multumesc de sprijin in continuare, te tin la curent!
lariana, ma faci sa rid, e bun risul acuma la mine, esti mare figura mai, eu, am visat multe furnici azi noapte, erau peste tot locul.....tre sa intru sa vad ce inseamna.....cred ca ma injura al tau sot de aia sughit!promit ca nasc saptamina asta si scapi de stres!ta pup
lau, nici al meu barbat nu e deschis spre adoptie, dar macar stii ca oricum mai este o ultima sansa, vei incerca totul dar sint convinsa ca vei reusi intr-un fel sau altul!
baby, multumesc de galerie, tu cum esti?
laura, am ris la mesajul tau! sa stii ca am facut curat, am spalat, am calcat, am facut baie in piscina, am fost simbata si la munte, picant inca n-am mincat!azi, iar ies, ca ma omorau picioarele astea ca doi butuci, dar azi iar o iau din loc!ce trece timpul!acusi scapi si de rau, ti-am zis eu ca raul e semn bun, la sarcina pierduta mie nu mi-a fost rau si n-a fost semn bun!
cristina, stai linistita tu acolo lasa emotiile ptr mine ca nu ai voie, vrei sa te bat? nu nu am incercat, desi sotul aseara parea cam neastimparat si l-am repezit ca numa de asta nu am eu chef acuma.....si sincera sa fiu nu-mi prea arde, sint grasa de numa, picioare umflate, etc....si la noi este metoda de a-l intoarce pe bebe manual daca nu e bine pus, la cezariana tare rar se recurge, e in ultima instanta!
va pup pe toate!
Flavia 40+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Ileana a scris pe pag.4 un mesaj si are si pozici cu Mario
Va puuuup pe toate dragutelor
12+
Poze Laura
Puiul nostru drag
cristina_ana spune:
Vai, ce frumusel e Mario!!!!! Si ce hainutze si pantofiori are!!! M-am entuziasmat toata!!!!Nu stiu cum de am ratat pozicile pana acum!
Cristina, 33+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
Teo2rina spune:
Michelle, multi de tot. astept PM de la tine (nu am nici temp de ieri, nu uita).draga mea, am fost ieri la doctor,e totul bine, mai nou am trei doctori, una- cea la care mergeam si inainte, a doua- o doctorita pensionata care vine si acasa inclusiv la copil si al treilea este medicul cu care voi naste, un medic fff bun care l-a pus pe sot sa-si ia agenda si sta cu mine la consult (doar sotul face programarile la dr. asta) iar doctorul ii dicteaza ce trebuie sa fac eu. e superhaios. doctorul n-are treaba cu mine, il cearta pe sot daca uit eu ceva, dar nu e cazul. draguto, mai am ceva sa te intreb, iti trimit PM. draga mea, greturi foarte rar am, in schimb sunt mai tot timpul nervoasa si intoarsa pe dos. astazi m-a intepat si inima, ieri am avut tensiunea superbuna.sper sa fie bine totul.
Flavia,David stie ca il asteptam, e un mare smecher. incearca sa te plimbi mult, sa urci trepte ca si asta declanseaza nasterea.draga mea, vreau si eu pe listuta, nu stiu ce date sa-ti trimit...ma gandesc la tine tot timpul, ai sa vezi ca va fi bine, sunt sigura de asta, pe oamenii buni si iubiti, asa ca tine, nu ii chinuie DD.
Irina, si felicitari pentru sarcina!!! sa fiti sanatosi si sa dea DD sa decurga totul bine.
Marina, o in
4+
c.myry spune:
Buna fetelor! Va urmaresc de ceva vreme, adica de 2 sapt. de cind s-a intimplat nenorocirea, dar abia acum am avut taria sa scriu. Nu am chef sa vad pe nimeni si ies din casa doar ca sa merg la serviciu, Inca nu mi-am revenit si atunci cind vad pe strada mamici sau gravidute aproape ca izbucnesc in plins si simt asa o invidie. nu in sensul rau, ci o parere de rau ca nu a fost sa fie. Eram asa mindra de bebe. Abia asteptam sa il vad la eco si sa mi se vada burtica.Dar nu am apucat sa ii vad batind inimoara. In acel moment, cind mi s-a spus ca nu are ritm cardiac mi-a stat si mie inima si parca imi fugea pamintul de sub piciare. Cred ca voi intelegeti mai bine ca oricine aceste trairi, pt ati trecut prin asa ceva. Oricit de mica ar fi sarcina,durerea e mare.
Imi place solidaritatea voastra. Si tot uitindu-ma la mesajele voastre parca nu m-am mai simtit singura.
Eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 sapt.si a trebuit sa fac chiuretaj. Si mai rau - sunt suspecta de sarcina molara. Astept inca rezultatul analizelor de la laborator, pt a confirma sau infirma acest lucru, dar dr.Tutunaru zicea ca a fost o sarcina fara embrion. Pt. mine e f. greu, caci pe linga pierderea suferita e problema asta. Din cele citite pe internet am inteles ca in cazul unei astfel de sarcini, nu poti ramine insarcinata 1 an si tb sa urmaresti serios valoarea HCG-ului, saptaminal pina ajunge la 0 si lunar timp de 1 an, iar daca nu ajunge la 0 tb.sa faci tratament. La mine dupa 2 sapt. de la chiuretaj a ajuns la 60. Si trebuie sa fac analize saptaminal pt a urmari valoarea HCG.Daca a trecut cineva prin asa ceva sau daca stiti ceva, va rog sa ma ajutati.
Va multumesc mult.
Multa sanatate tuturor!
myry
Teo2rina spune:
c.myry, imi pare tare rau pentru tragedia prin care ai trecut si care inca, din pacate, nu s-a sfarsit.eu nu stiu cum este cu sarcina molara, dar sa fii sigura ca, daca vreuna din fetele de aici stiu, iti vor raspunde.imi pare foarte rau si te inteleg,e mult prea mult cat trebuie sa astepti...nu e drept ce se intampla, dar cand ne incurajam asa una pe alta, parca iti mai vine sufletul la loc. multi de tot
lianaaa,unde esti? vezi ca ma faci sa strig... ai terminat cu aranjatul prin casa?
flavia, vezi, draga mea, ca ti s-a ingalbenit numele de atata asteptare
draga mea, mie nu mi-e rau, decat foarte putin, acum am citit ce i-ai scris laurei, Doamne fereste, sper sa nu fie nimic in neregula...
am trei medici care ma supravegheaza, dar nici cu asta nu sunt linistita, stii tu, copilul cu multe moase ramane nemosit...Doamne fereste!
Marina, o in
4+