Casatorie pro sau contra?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu n-am nici o treaba cu izmenele lui, nici el cu ale mele, ca doar nu le purtam amindoi.
Nu-s comune.
La comun gestionam doar kestiile comune.

Si nici pe certificatu' ala nu scrie ca as avea vreo obligatie de genul asta.
Nu stiu de unde interpretarea k dak esti nevasta trebe sa speli, coshi, carpesti pt. amindoi.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Iertata-mi fie parerea, dar mie subiectul mi se pare hilar. Adica "tort de ciocolata - pro sau contra?" Poate nu-ti place, poate ti se apleaca, poate esti alergic, poate mai vrei si de alt fel, poate nu vrei sa te hotarasti.

Fiecare poate alege pentru el in contextul in care societatea nu te mai preseaza sa te casatoresti. Te uiti bine la convingerile si sperantele tale, tragi linie si vezi ce iti doresti.

Si cine spunea ca nu pricepe cum stau unii fara sa se casatoreasca, ce solutie vezi daca persoana cu care esti nu vrea sa se casatoreasca? Te desparti doar ca nu te duce la starea civila si la biserica? Pare absurd, zau asa.

Grow where you're planted.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Elise, pe buneeee?
Nu te ocupi de borfutzele lui? Ce cool! Logic mi se pare super normal dar practic nu sunt in stare de asta. Nu imi pot spala creierul de ideea ca barbatzii sunt niste creaturi orgolioase si neajutorate ...

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

izmene ,borfutzele

ce profund a ajuns topicul asta

gestionez borfutzele???

da ,da,le numar le pun pe caprarii: cu dungutze ,cu bulinutze,si le indosariez,daca nu ies la numar borfutzele ,retrogradez stapinul....a inselat le-a lasat la alta ,si ii pun dosarul in bratze, dar gol, il las pina si fara borfutze,....le pastrez ca amintire.

nici eu ,nici el nu avem probleme cu borfutzele sau izmenele celuilalt,cine spala, spala ptru amindoi,nu ne estede izmene,daca nu ne estede ce tinem in ele,sa ne fie de doua zdrentze???sunt izmenele lui simburel, citeodata cind scutecul nu ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

am inteles principeadika tu nu murdaresti idealurile cu detalii adminsitrative

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AuraCris spune:

Si eu sunt pro casatorie, desi am trecut printr-o experienta neplacuta.Am intalnit ulterior un barbat care a facut in asa fel incat ranile s-au vindecat mai repede decat m-as fi asteptat. Acum visez si eu la ziua in care voi fi cu el in fata lui Dumnezeu si "voi auzi ingerii" pentru ca prima data nu am fost casatorita religios(din fericire). Azi implinesc un an de cand m-am mutat impreuna cu iubitul meu, si simt ca suntem pe drumul cel bun.Sper sa simt bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca30 spune:

Eu sunt pro casatorie......dar vad ca tot degeaba...
Am o relatie de cativa ani buuuni cu prietenul meu, de asemenea locuim impreuna de peste 4 ani. El nu vrea sa se casatoreasca de nicio culoare. Niciodata nu am inteles de ce. Am abordat subiectul de nenumarate ori, dar nu spune nimic. Nu a mai fost casatorit, obligatii nu are. Are insa o avere considerabila! Eu cred ca acesta ar putea fi motivul. I-am spus ca fac contract prenuptial, ca nu-mi trebuie nimic de la el, dar tot NU! E varsator, cred ca nu vrea responsabilitati, vrea sa se simta LIBER, sa aiba libertate (dar o are si pe asta) ii place sa fie inconjurat de femei, de lume multa. Eu optez pentru casatorie, pt unirea in fata CElui de Sus, pt stabilitate.. Pana cand sa stau asa? Pana la 60 de ani? Deja am depasit 30...
El e si mai in varsta.
Nu stiu ce sa va spun, mi-am pierdut speranta, mi-as dori un copilas .
Incerc sa-l inteleg si pe el, ca lucreaza enorm de mult, calatoreste mult, dar eu...eu? Pana unde, pana cand? Uneori am impresia ca sunt doar o femeie in casa lui, care face tot ce trebuie si cam atat...Viata sociala nu avem, in vacante nu mergem pt ca domnul vrea afaceri si bani bani bani! Uite asa, se duc anii...in acest minunat ritm. Prietenele mele imi spun ca se poate si mai rau...sa fiu fericita ca nu e alcoolic, violent sau alte cele. Dar si eu simt nevoia de relaxare, am si eu un serviciu greu, stresant..
Uite ca v-am plictisit cu ale mele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Bianca la ce stai daca nu ai nici un viitor? Numai asa sa-ti maninci tineretea? In cativa ani te lasa ca esti prea batrina , isi gaseste alta mai tanara ca se trezeste omu ca vrea si el un copil .Mi se pare asa de aiurea sa abordezi problema de atitea ori dupa cum zici si fara succes daca te iubea cu adevarat crezi ca mai statea pe ganduri, mama avea o vorba boala lunga moarte sigura!
Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Bianca, e egoist si ahtiat dupa bani , a intrat in cercul asta vicios, afaceri-bani.... Incearca sa-i mai explici inca o data ce vrei tu, adica casatorie si copil si daca nu merge fa-ti bagajele si du-te. Daca te iubeste cu adevarat, va veni dupa tine, va incerca sa gaseasca o solutie, daca nu....asta e, nu iti irosi viata! Totusi, n-am inteles ceva, nu vrea casatorie, nu vrea, dar copil? Ce legatura au una cu alta in fond?

Fa ceva...timpul trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca30 spune:

Multumesc mult pt sfaturi!
Da, copil a spus ca ar vrea, ii plac copiii...numai asta ii mai lipseste in viata, ca in rest, are de toate.

Oricum, nu a refuzat niciodata in mod clar casatoria, ci asa, mai voalat, mai elegant. Sau, nu raspunde pur si simplu la intrebari. Sau rade.
Eu sunt deja foarte dezamagita. E tot timpul plecat cu afaceri, lucreaza mult, asta e o calitate, nu zic nu, dar noi nu ne petrecem niciodata timpul impreuna, nu am avut nicio vacanta.
Eu am venit in Austria dupa el, am lasat in urma mea totul.
El are aici si un local in care isi petrece mult timp. Adora sa socializeze, este glumet si placut de toata lumea.
Nu ma invita des la el in local, iar eu stau in banca mea, cuminte, nu insist.
Am si eu o cariera si vreau s-o duc mai departe.
Simt ca ceasul biologic a devenit activ, vreau o familie, un copil, nu am pretentii enorme...
Nu stiu cat va mai dura situatia, stam impreuna de cativa ani..si nimic. De fortat, nici nu ma gandesc, el fiind f independent si extrem de temperamental.
Va salut cu drag!

Mergi la inceput