Casatorie pro sau contra?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cu sau fara acte, daca e sa fie sa speli izmene, tot le speli si daca e sa nu le speli, nu le speli nici cu acte nici fara. Eu una sunt maritata de 12 ani si n-am spalat in viata mea nici o izmana, in afara celor personale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ruxij,

, ce se intimpla nu ai masina de spalat sau electricitate,???
si eu care credeam ca voi acolo suntetzi moderni rau.
si cum speli ismenele ...pe fata sau pe dos?,cu manusi sau fara?
tre sa fie tare greu la voi acolo ,inapoi in ro ca au masini automate.,si uite ca nu mai folosesc ismene ci "shtrampeni"

ma doare burta de ris ,am si uitat ca mai exista si lenjeria asta ,m-ai omorit ,mi s-a spalat toata crema di pi ochi.

Mergi la inceput

lemoni,

nu vrei si clauze la contract,daca tot ii negot ,pai sa fie bine negociat.eu zica ca dupa primul an di cositorie sa ai dreptul la 21 de zile de vacanta ,spor de vechime,spor de periculozitate,spor de noapte,drept de locuinta,mijloc de transport cu shofer,indemnizatie cupii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bre, nici nu ating izmenele barbatului. El si le pune pe ale lui in masina de spalat, eu pe ale mele. Si daca eram fara acte tot asa :)) Nici nu stiu pe unde mai e certificatul ala de casatorie

Mergi la inceput

ruxij,

de ce nu le atingi?? ti-e frica de spermatozoizi?.

bre intzelesei ca nu le atingi ,dar ma gindeam ca speli la mina ,si de aceea nu vrei sa te bagi la spalat de izmene masculine.
da tot nedumirita sunt, de ce ti-e frica de ismenele barbatului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Lemoni esti betooooooon, nu mai poooooooooot

Ce kul ar fi sa fie asa. Cred ca mi-ar place. Iti dai seama ce motivata ar fi toata lumea? Sa mai ia mandatu' odata, sa-l mai aleaga za pipal.

La 5 ani o noua cerere in casatorie ... inele, ingerasi, rochii, juraminte. Mi-as deschide firma de organizat nunti.

Hm ... n-ar fi rau deloc.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Serios ar fi bine numai dragostes,imi place si ideea cu vacantza principe hai sa supunem la vot poate scoatem o noua lege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Eu sunt pro, si asta in cazul in care m-am maritat la 30 si n-am regretat nici o zi viata traita inainte de casatorie, iar motivul pentru care m-am maritat este ca am vrut sa-mi traiesc viata alaturi de cel ce cred eu a fi cea mai speciala persoana. Pentru mine casatoria inaintea lui D-zeu (desi n-am auzit coruri de ingeri) este cea mai importanta, pentru ca autorul casatoriei este insusi D-zeu. El a zis ca nu e bine ca omul sa fie singur, nu omul. Doar in cazul in care cineva e ateu sau nu ii pasa de D-zeu inteleg refuzul de a se casatori religios dar tot nu se explica refuzul casatoriei civile.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Noi ne-am cununat civil pentru ca ai mei nu erau de acord sa locuim impreuna altfel si cum nu aveam de ales o alta locuinta la momentul acela decit casa alor mei,ne-am cununat.
Religios,am facut-o dupa 4 ani,fix dupa slujba de botez a copiilor.Eu in deux-pieces rosu iar el intr-un costum obisnuit.Imi amintesc doar ca ma rugam sa se termine mai repede si devenisem un pachet de nervi pentru ca mi-am amintit in timp ce se derula slujba de nunta noastra programata,pregatita si ratata datorita socrilor mei care nu mai m-au vrut si au anulat rezervarea la restaurant.....
Doare si acum.
Mi-am dorit tare mult sa fiu mireasa.
Gasesc ca este potivit sa te casatoresti cu acte mai ales daca apare in cuplu un copil,in special pentru aspectul numelor parintilor-sa fie amindoi la fel.Spre exemplu,pentru mine a contat-parintii mei nu erau casatoriti legitim la nasterea mea iar in certificatul de nastere apar cu nume de familie diferite.Intr-un anume context in adolescenta,am auzit-cu urechile mele!- vorbindu-se la adresa mea-,,Draga,cred ca e copil din flori,recunoscut.Nu i-ai vazut certificatul?" M-a marcat.Altfel....

Incognito

<<Sintem ceea ce gindim.Tot ceea ce sintem se naste din gindurile noastre.Din gindurile noastre ne cladim lumea.>>
Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu sunt pro casatorie.
Ma inteleg foarte bine cu sotul meu si am facut si o fetita frumoasa impreuna.Si vreau sa va spun ca totul s-a intamplat foarte repede.Ne-am cunoscut,in 3 saptamani sotul meu m-a cerut de nevasta,ne-am mutat impreuna si dupa 4 luni ne-am casatorit si am facut ditamai nunta.Si in burtica aveam deja bebitza.Suntem o familie fericita.
Eu nu sunt impotriva sa ii spal "izmenele"(asa cum le numiti voi),nu ma obliga sa fac nimic si daca astazi nu am chef sa ma ating de nimic in casa,nu fac.Ma ajuta mult.
Am invatat destul de repede sa supravietuim impreuna( probabil ca si din cauza ca eu sunt pesti si el rac).Mai avem si zile negre ca sa le numesc asa dar important este sa trecem peste.
Cununarea la biserica a reprezentat mult pt mine.
Rocia mi-am "construit-o" singura.
Conteaza foate mult si comunicarea intr-o relatie,sa ii spui celui cu care convietuiesti ce nu-ti convine,daca nu te intelege sau se face ca nu te intelege trebuie sa invatam sa ne facem intelese.Daca suntem femei si suntem sexul mai slab asta nu le da dreptate barbatilor sa fie mai sus ca noi si sa aiba mai multe drepturi.Sunt multe de discutat.
Oricum am noroc de o casnicie frumoasa si deocamdata nu am nimic de reprosat,vedem cu trecerea anilor ce se v-a intampla

http://community.webshots.com/album/559366008aXVlYm

Mergi la inceput