raiul nu este impozabil
Raspunsuri - Pagina 2
kariguld spune:
Multumim pt. revista presei Ardeiash. Crezi ca ai putea sa mai triezi putin din multitudinea de articole pe care le copiezi pe DC ?
Cu respect,
G.
subscriu!!!
In multe carti, pe interiorul primei coperti scrie ceva de genul:"nu se permite folosirea nici unui paragraf, fragment din aceasta carte, fara acordul autorului.." Cam asa ceva!
Asa ar trebui sa se faca cu orice articol din revista, ziar, sau altceva.
Cine vrea sa citeasca o carte o poate cumpara sau imprumuta de la biblioteca, ziare se gasesc peste tot, inclusiv pe internet, asa ca ....
Tu ardeiash, ce urmaresti cu multitudinea de articole pe care le tot postezi pe aici???
Kari
pisigri spune:
eu cred ca articolele astea atrag atentia foarte bine asupra a ceea ce a devenit religia: o afacere ca oricare alta. dumnezeu stie ca eu cred in El, dar preotii...cah!! vedeti catedrala neamului...
unui articol publicat deja pe internet nu cred ca i se mai aplica aceleasi reguli privind dreptul de autor. oricum, nu vad care era diferenta daca posta doar linkurile catre acele articole si faptul ca le-a postat direct aici. ma rog...vorba lui ardeiash...numai bine!
claudela spune:
Eu cred ca e un articol bun...trage un semnal de alarma...si cred de asemenea ca religia a devenit un paravan pentru multe, poate din ce in ce mai multe nereguli...financiare...
http://new.photos.yahoo.com/jidovuclaudia/
Natasa spune:
Nu inteleg de ce ati sarit asa de fund in sus la postarea lui ardeiash. Toata lumea da copy-paste de la o gramada de articole si atita vreme cit e vorba de povesti siropoase, "sensibile", de editorialele stupido-feminine ale lui alice nastase, de femei batute si copii maltratati toata lumea aplauda, varsa o lacrima, mai da un sfat despre vergeturi si tocana, dar Doamne fereste sa se ia cineva de preoti si de Basescu (vorba lui Clover) ca ti-a sarit forumul in cap. Ce urmareste Ardeiash cu postarea articolului asta? O fi agent strain? O avea ceva cu biserica noastra veche si preotii nostri cei sfinti cu multe mercedesuri in batatatura? Eu zic sa verificam, ca nu e lucru curat!
kariguld spune:
Natasa, esti tare....ironica!!
Nu mai poate nimeni sa fie putin contra, ca gata, se gaseste cineva sa te ia la rost.
Mie personal nu-mi plac articolele siropose cu Alice Nastase, cu ce a mai facut cutare vedeta sau in ce ipostaza a fost prinsa.
Propun sa se deschida o lista de discutii pe marginea articolelor, linkurilor de pe net, si acolo sa comenteze impatimitii articolelor!!
Kari
J G spune:
Mai kariguld, iar te iei de citate? Ce-ai mama cu citatele, copypasturile, cartile, articolele etc?
Ardeiash data viitoare cand afli ceva interesant si vrei sa impartasesti si cu restul lumii (eventual sa discuti) faci asa: "am citit intr-un articol despre...."
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
dama spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Eu zic sa verificam, ca nu e lucru curat!
Da, ar fi foarte bine. Poate asa afla si fratele meu, care e preot la o catedrala episcopala, de ce el nu are Mercedes (de fapt nu are masina deloc), cand toti au, de ce salariul lui e minimum pe economie si plateste si impozit pe venit(ca deh...preotii sunt bugetari) si multe altele.
Am citit si eu articolul de mai sus si mi se pare totusi ca autorul pe baza a catorva mici adevaruri da dovada de multa imaginatie si talent scriitoricesc...dar, din pacate, doar atat.
cu bebe2 & David, pilotul "avid" (18.11.04)
Gabitza1977 spune:
quote:
Originally posted by kariguld
Multumim pt. revista presei Ardeiash. Crezi ca ai putea sa mai triezi putin din multitudinea de articole pe care le copiezi pe DC ?
Cu respect,
G.
subscriu!!!
In multe carti, pe interiorul primei coperti scrie ceva de genul:"nu se permite folosirea nici unui paragraf, fragment din aceasta carte, fara acordul autorului.." Cam asa ceva!
Asa ar trebui sa se faca cu orice articol din revista, ziar, sau altceva.
Cine vrea sa citeasca o carte o poate cumpara sau imprumuta de la biblioteca, ziare se gasesc peste tot, inclusiv pe internet, asa ca ....
Tu ardeiash, ce urmaresti cu multitudinea de articole pe care le tot postezi pe aici???
Kari
Vaaai Ardeias, ce ganduri "ascunse" ai si ce scopuri "marsave" urmaresti???????
Sincer Kariguld, cred ca ai chef sa te certi si nu prea ai cu cine, no ofense!
Natasa spune:
Mai, nici maicutele de la manastirea Birsana din Maramures n-au toate masini de zeci de mii de euro, dar maica stareta are, probabil ca din multe rugaciuni si din salariu!