Aspirante optimiste>20 ani (115)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Claudina, macar tu esti pe aici...
Grea mai e asteptarea...
Coco, tu ai putea baga un testisor de asta cu "4 zile mai devreme" Ce zici?

quote:
Originally posted by maryb

Aaaa....si cateodata ma ia cate un val de caldura de nu mai pot.

Si pe mine ma cam trec cand si cand valuri de caldura, de vreo 3 zile... Stiu ca e f cald afara dar mi se intapla din senin, stand la birou... la calculator..
Eu care sunt o friguroasa si suport mereu vara muuult mai bine decat multe persoane...
Am avut niste senzatzii de parca deschideam usa cuptorului...
Asta de la ce sa fie? O fi de la utrogestan? Oare sa fie bebe?

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

cum sunt testele alea cu 4 zile mai devreme??
adica nu sunt barza obisnuite??
scrie pe ele? sunt din alea gold??

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Claudinna, sa nu spui ca om fi si vecinute...Ca uite la nume ne potriviram...

http://new.photos.yahoo.com/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Da, scrie pe ea Barza Gold. Nu m-a costat mult. Numai 6,47 lei fata de un SureCheck pe care cred ca am dat vreo 12 lei parca... Si am auzit ca Clear Blue e 25 lei...
Deci e chiar ieftin... E drept ca nu l-am cumparat din Bucuresti, ci dintr-o comuna de lg Bucuresti (asa s-a nimerit sa am drum pe acolo si timp, aveam de asteptat lg o farmacie si m-am gandit sa-l cumpar). Il am de luna trecuta.

Eu credeam ca asa arata un test Barza obisnuit, ca nu am mai cumparat Barza din facultate dar daca am auzit-o pe Ioana mi-am amintit ca si pe al meu scrie ceva de genul asta si am verificat.
Scrie " cu 4 zile mai devreme"
Cifra 4 e incadrata de doua inimioare una mica roz si alta mai mare bleo.

Parca l-as incerca peste vreo 2 zile...
Eu iar nu am somn...
Si dimineatza in schimb... pic de somn...

hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Dragelor, iaca mai jos niste "perle" ale unui copilas, ca sa va inveselitzi dis de dimineatza.

printesa cu proteza

tudor doarme doar cu companie. cat mai numeroasa...si vrea povesti, cat mai multe povesti. intr-o seara doarme cu bunica si strabunica. e foarte incantat de povestile bunicii si de faptul ca-l lasa sa faca ce vrea, asa ca se gandeste sa o rasfete putin:
- pe tine te fac printesa. si iti pun coronita, si dinti de aur si margele.

baie sa fie, dar cu masura

intr-o seara eu si tati iesim in lume, ca doi parinti model ce suntem. asa ca le revine bunicilor sarcina de a imbaia majestatea. el caruia numai eu i-am facut baie de cand s-a nascut e disperat:
- nu vreau sa fac baie cu voi, vreau cu andreea!!!
- hai ca si noi stim sa te spalam, il lamureste buni!
- da, dar voi stiti cand sa ma scoateti din apa???
Eu am ras in hohote...
Mi-e ciuda ca nu gasesc emotionul ala care rade tare...

Daca v-am deschis apetitul
Aici vetzi gasi mai multe:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82097&whichpage=1

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Altele:

"pe vremea strabunicii...

ii povesteste strabunica lui tudor cum era cand era ea mica. cum manca din farfurii de lemn, cu lingura de lemn... moment in care tudor simte ca trebiue sa intre in dialog si sa-i arate strabunicii ca intuieste cum era pe-atunci:
- si mancare de lemn! "

FENOOMEENAL COPILUL!

"anatomia brazilor

in masina:
- tudor, uite ce batrani sunt brazii astia, si-i arat niste brazi uscati pana la mijloc, verzi doar la varf.
- da, le-au picat frunzele si le-au ramas doar oasele."

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Multumiri Marei03 care a postat pe site acest subiect, ca al ei e flacaul.

Inca una nastrusnica rau care m-a facut sa rad in hohote.

"
sageata

am racit si eu, ca tot omu' in perioada asta, asa ca sufar langa copilul care se joaca intr-ale lui. la un moment dat simt o durere groaznica in partea dreapta a capului...:
-au, ce m-a sagetat in cap!
majestatea se intrerupe din joc si vine langa mine fixandu-ma cu privirea cateva secunde bune, dupa care intreaba:
- da' de ce nu mai iese sageata din cap?

"

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Ia cititi aici ce faza:

quote:
Initial creeata de Delia21

Nu stiu daca e de ras sau de plans......cerd ca si de una si de alta,...E vorba de fetita unei prietene,si ele tot romance si cum stam aproape ne mai vedem in parc,ne si vizitam din cand in cand.Micuta sabrina are 5 ani,aproape 6,si mami a ei sta acasa cu ea si cu fratiorul ei de 1 an si jumate,deci doar tatal lucreaza.Si am asistat ieri la o scena.....haioasa foc.Probabil ca mama i mai spune fetitei ca nu au destui bani pentru tot ce-si doreste ea si.....astfel aud micuta spunand,in drum spre parc "mami,pai daca nu avem bani ,noi nu putem sa mergem sa ne f****?",La care biata mea prietena se rosise,.....chiar nu se astepta la asemea intrebare.....si intreaba "Ina,da ce e aia f****?unde ai auzit asa ceva?" Si Sabrina raspunde "pai cand s-o certat tanti Tina cu barbatus-o nu o zis ca:"ce ma,astia-s bani,ca daca ma dus sa ma f** aduc 3 salarii de-a tale".....Eu una nu ma mai puteam opri din ras .Morala,e bine sa fi foarte atent ce aude copilul,bine,nu-i putem controla pe ceilalti cum sa vorbeasca in preajma micutilor,dar au astia o memorie.....Sper sa nu va suparati pe mine ca am scris asa ceva.

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Abia astept sa am o gagalice de-asta mica ...

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Uppps.... Acum mi-am amintit ca am uitat sa urez bun venit noilor sosite, Gabi si Irene.
Asa ca, dragelor, bun venit da' sa nu stati prea mult. Sa mergetzi repejor la Odisee, da?

Gata...
Trebuie sa merg si eu la culcare ca e fff tarziu si destul am tot vorbit singura pe aici...

Noapte buna!

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

`Neata, fetelor!

Elara, ce matinala esti!

Draguto, o sa-mi pun si eu la semnatura data de la care imi doresc bebe, dar mai astept putin, poate semnatura mea va fi direct de gravidutza. Phu, ce visatoare sunt. Simptomele de CM persista, azi sunt Z34, inca nu a venit invazia, dar cred ca sansele de a fi totusi bebe sunt foarte mici. In plus, in trecut am mai avut astfel de intarzieri, de aia nu sunt eu prea entuziasmata. Poate acum imi intelegi "rabdarea" cu care stau si astept.

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput