Aspirante optimiste>20 ani (115)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Pofta buna Maryb!

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna,
cum intru si eu,cum plecati toate......
eu cu cine sa vb?
Pe mine cine ma scoate din butooooooooiii?
Am doar ceva pete maronii,nu ma dor sanii deloc(ciudat ca pana acum
inainte de cm cu 1 saptamana ma dureau)
Ma lamureste si pe mine cineva?
toate fetele

http://tt.lilypie.com/0qblp3.png

Mergi la inceput

Rontzi
Eu nu stiu ce sa zic....poate fi inceput de CM?, ti.ai facut cumva vre un test de sarcina? ai simpome ceva?

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Blanche,
mi-e teama de test....de fapt de esec
Prefer sa mai astept,sa vad rosu decat sa vad test negativ!

http://tt.lilypie.com/0qblp3.png

Mergi la inceput

si eu incerc sa fug de test cat pot, prefer sa ma amagesc...

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by monica11

IRLANDEZA intr-adevar esti un model...de 9 luni incercam pt bebe, de 4 luni fix pe ovulatzie.sunt un pic supi, dar nu renuntzzzzzz sigurrr, oricum FIV nu ne permitem inca vreun an, deci nu ne ramane decat sa repetam tratamentul Liviei pana atunci si ne lasam in voia Domnului.

bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png

octombrie 2006
http://photos.yahoo.com/monica_potop

Ai sa vezi ca o sa reusiti , natural, fara interventii. Unele cupluri reusesc dupa 6 luni, altele dupa 1 an. Oricum ar fi, voi veti reusi natural, si asta in curand.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by felicia20

gabi, dupa testul de ovulatie pozitiv in ziua 12, ar fi trebuit sa ovulezi in 12-24 ore de la pozitivare, adica Z 13(teoretic, asa scrie pe instructiuni). Dupa temperatura, eu stiam ca la ovulatie trebuie sa urce peste 37 sau sa fie macar 37, asta ar insemna Z 17. Eu cred ca ai ovulat in Z 13. Oricum, suuces!

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Felicia, eu am citit pe mai multe site-uri, si dupa metoda monitorizarii TB, se spune ca se poate determina clar ca ovulatia s-a produs abia cand TB creste si se mentine crescuta minim 3 zile, de obicei ajungand la o valoare peste orice alta valoare din luna respectiva. Ziua in care TB a inceput sa creasca e ziua ovulatiei.
Pe grafic, daca in ziua olulatiei se trage o linie vertila ar trebui sa se vada clar diferenta intre faza foliculara (preovulatorie) si cea luteala (postovulatorie).
Valoare TB nu e importanta, important este sa se poata observa clar diferenta. Pe Fertility Friend vei gasi niste exemple grafice si vei intelege mai bine.

Oricum, tu dupa simptome, nu cred ca mai trebuie sa inveti despre fertilitate. Cred ac ai sa fugi al Odisee curand si ai sa invetzi despre gravideala.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb
Eu mi-am luat din nou TB si azi e din nou 37.2, cam asa e de vreo 6 zile. Nu stiu cat de relevant e ca o iau seara cand ajung acasa, dar tot temperatura este. Aaaa....si cateodata ma ia cate un val de caldura de nu mai pot.

Va pup. Ma duc cu sotul in oras sa mananc pizza ca mi-e cam pofta.

Maryb, TB se ia NUMAI DIMINEATZA, la aceeasi ora, fara sa te dai jos din pat si fara sa te misti prea mult. Daca poti chiar sa atzipesti la loc e perfect. Eu pun tel sa sune, il dau pe amanare 10 min si apoi citesc termometrul, fiindca tr sa-l tii mimim 5 minute. De asta se cheama TB (temperatura bazala) fiindca masoara temperatura corpului in stare bazala, adica imediat dupa trezire.

Poti sa mai dai si o cautare pe net despre TB si sa citesti mai multe daca vrei. Aici nu se permite sa punem link-uri (ca iti puneam eu cateva) cu asemenea info ca cica sunt de la site-uri concurente.

hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

maryb, are dreptate elara!
marryan, acum nu stiu pentru care dintre claudii era mesajul ala cu bomboanele, dar nu-i bai!:))
ti-am zis ca s-ar putea sa ajung vara asta pe la chisinau ca am o ruda care lucreaza acolo, asta numai daca nu cumva plecam in gecia si nu mai vizitam nordul moldovei
claudela, ce-mi vazura ochii??! esti din slatina?? la o aruncatura de batz. si coincidenta...si eu ma duc maine la bucuresti:))
rontzy, cum mai e cu petele alea?? s-au inrosit sau facem un foc de artificii de bucurie ca e bebe???

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput

Mda...iar am ajuns prea tarziu...
Daca am plecat de la birou la 20.00 asa imi trebuie...

Rontzi, poate petele sunt la nidatzie...

Cocolyso, daca ai sti ce bine te inteleg..Nici eu parca nu prea as mai vrea sa povestesc ce simt ca sa nu creez sperantze false... cum am patzit luna trecuta..
Si eu parca am ceva simptome si de unde ziceam ca daca nu o sa ma mai simt ca atunci nu mai sper ca e bebe, acum... iar sper.
Am dureri de sani dar nu asa crunte ca luna trecuta. . Si sunt si putin balonata... Am o usoooaraa jena in burtica si senzatia de facut pipi ceva mai des decat de obicei. Aseara chiar am facut pipi de vreo 4 ori cat am vazut un film... Ba a 4-a ora ma gandeam ca abia daca o sa picur ceva...dar nici nu stiu de unde am facut atat... Si asta ma pune pe jar.
Ma tot gandesc ce sa fac...
Sa fac si eu peste 2-3 zile un test barza (ca am si eu din acela cu "mai devreme cu 4 zile inainte de CM) sau sa nu fac si sa astept....
Ma tot hotarasc..si apoi ma razgandesc...
Tot intorc problema pe toate partzile...
Grea mai e asteptarea asta. Tu cand faci test?

Felicia, tu de cand incerci sa faci bebe? Nu vrei sa pui si tu al semnatura de cand incerci? Ca ma mira cata putere ai sa rabzi, doar sa te mai alini cu sperantze si sa nu vezi iar liniutza aia singurica...
De cate ori ai vazut-o pana acum de nu mai ai curaj sa faci test?
Eu in situatia ta..faceam o duzina te teste...
Luna trecuta am facut 3 si toate inainte de data la care trebuia - toate negative... si CM a venit si cu o zi mai devreme...

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput