Cluj rulz! - 71
Raspunsuri - Pagina 5
carrie spune:
hehe Mariana scumpa mie nu-mi dorm
, da io sorb o cafea si ma uit pe forum ca e Mihai de garda![]()
Sanatate multa picilor sper ca sunt mai bine deja.
Theiutza s-a intors de la 1Mai ca un pui de tigan de negruta si f cuminte, se vede ca a stat cu mama o saptaman![]()
cu Carina am fost azi la control-prietenul nostru medic neonatolog era de garda la Gine 1-si i-a facut eco craniana si abdominala si totul e ok.
firma noatra organizeaza in Apahida picnicul anual asa ca daca nu ploua scot mandrele la aer.
Stanca voi cum mai sunteti?
Ioana bine ai venit acasa, ce fain ca te sustine lumea si n-ai gasit dezastru!![]()
va pupitesc
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
romana_74 spune:
Maine plec inapoi! Va pupic si mai intru vinerea viitoare, pana atunci va imbratisez cu drag!
P.S. chiar daca nu scriu in we sa stiti ca citesc tot!
tuchi spune:
m-am 'apgradat' .... niste memorie si o baterie noua ar tb sa-mi mai pun si poate ajung si eu mai la zi cu toate alea.
fete cochete, e clar, tb sa ne asteptati si pe noi astea mai intarziate cu intalneala. multumesc mult cristiana de "semn"
.
mariana sa stii ca si eu am bolit cu medea cu gatul, nu chiar asa grav dar nici departe, dragos de asemenea nu e bine cu polipii lui dar macar el scapa, ca in 3 iul. e programat la operatie. mi-e o ciuda de mor ca nu ma lasa sa stau cu el .... nu stiu ce o sa fac, imi duc carti si stau pe banca in curte cred .... daca mai aproape nu se poate.
am avut si noi serbare, dragos a fost
si tare ne-am mai distrat, o sa pun si pozele mai incolo.
duminica placuta, linistita si fara ploaie
<icon cu imbratisari>
mariana tache spune:
Ah, ce surpriza placuta!
Oana, bine ai revenit! Sa inteleg ca intentionezi sa ne scrii mai des?
![]()
Auzi, ca tot veni vorba: cum iti dai seama ca un copil are polipi???
Acum mi-a venit ideea: daca cumva are si Simon?
Sanatate la piticii tai; astept pozele! 
Simona, cred ca si de la tine astept ceva poze
.
Romana, sa ai drum bun! Ai grija de tine.
si somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:

Abia imi pot deschide okii, dar va spun Buna dimineata!!
Ma bucur sa aud vesti de la tine, Oana, imi era dor, asa ca te rog, primeste o
Sa stii ca nu am uitat despre ce am vb, nu am reusit inca, in masura in care mi-as fi dorit. Sanatate multa puiutzilor tai!!
Mariana, azi noapte am avut si eu un moment de kef de vorba, dar nu ma induram de vreme... si oricum, nu mai era nimeni in zona la ora aia... ![]()
Romana, drum buna sa ai si sa treaca saptamana cat mai repede. Ma bucur ff mult ca ai parte de surprize placute la intoarcere![]()
Fug la cafeaua binemeritata de dimineata, (altfel nu pot deschide okii)... va doresc o zi frumoasa!!
p.s. Stefania mea merge de maine la tzara cu socrii mei, va fi tare incantata, doua saptamani
Si noi suntem cu Humex-u si Sumetrolim-u dupa noi, de la un rosu mic in gat... muci si tuse...de mori.
Oricum, e cuminte foc, sta si la picaturi si la pumpita, pana va invata sa sufle nasu'...
minunea vietii mele
asi spune:
La multi ani Olim! 
la toate.Sunt aproape bine si Razvan a fost mortal la serbare.Sper sa va pot pune poze curand.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
mariana tache spune:
LA MULTI ANI, OLIM!
Sa iti ajute D-zeu sa aduci pe lume un bebe sanatos, iar tu sa ai o sarcina usoare in continuare.
Pe unde te invarti? ai ajuns in Ro?
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
quote:
Originally posted by asi
Sper sa va pot pune poze curand.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
LA MULTI ANI OLIM
sa fii sanatoasa , iubita si sa ai un bebe sanatos si papacios!
fetelor , noi am avut un we tare frumos in 4!!asa e de fain sa ai doua scaunele pline de copilasi in masina
.si Mihai e asa indragostit de fetele lui.
Thea a avut ieri mici iesiri de gelozie, dar interesant, am stat intr-una cu ea in brate, a fost mai smiorcaita cand nu o puteam lua imediat dar fata de asta mica nu s-a manifestat absolut super, o pupa, o giugiuleste si nu zice niciodata sa nu o mai iau in brate sau chestii de genul asta.
azi e prima zi la program lung la gradi si am f mari emotii!
Carina e un ingeras de bebe, papa , doarme si cand e treaza studiaza lumea...seara are program de plans de jumate de ora, maxim o ora si apoi nani.noaptea papa la ore fixe :se culca la 9 , papa la 1 sau 2 , apoi la 4 sau 5 , apoi la 8 si dup-aia mai doarme o tura pina la 10.
Stanca, asteptam pozicile!
noi avem serbare vineri, azi trebuie sa mergem sa-i probez costumul de furnica.
va pup fetelor, ca fuge casa
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
nana_sim spune:
La multi ani Olim!!
Sa fii sanatoasa si fericita, sa te implineasca bebelusul si sa te bucuri de toata perioada asta.
Ioana (romana)neaparat sa fac niste poze cu florile din curte sa vezi ce frumos s-au prins toate cele pe care mi le-ai dat
Ma bucur ca esti bine si ai tai la fel, ti-am zis ca se vor descurca.
Oana bine ai revenit la ale scrisului pe forum ![]()
Acum ca s-a terminat sezonul serbarilor va zic si voua si piticilor sa aveti vacanta frumoasa "cu cirese la urechi".
Noi ... pe drumuri, cum ne stiti. Oare daca va chem la o cafea, suc, bere ... reusesc sa fac si eu curatenie in casa de rusine ca nu stiu cum altfel sa ma mobilizez. Sau sa facem o claca si la sfarsit sa bem 
Cristiana ma bucur tare ca incepeti sa va instalati intr-un oarecare echilibru. Va doresc sa va tina cat mai mult si sa va bucurati de tihna asta. Apropos, am terminat cursul de HR. Mare dezamagire a fost ultima sedinta, da' ... MARE. Povestim cand ne vedem!
Mariana o sa-ti dau pozele pe CD sau vrei sa le incarc pe internet? Probabil ca e mai simplu asa si pentru ceilalti. Sa va faceti bine mai repede!