Casnicutze sexy (125)
Raspunsuri - Pagina 14
maria2mami spune:
........am venit cat de repede am putut...ca-mi era dooor de voi
Gabiiiiiiiii
felicitari pt bebelusa, sa fie sanatoasa si frumoasa, si felicitari pt serbare...io' am boooocit ca vaca![]()
Pufymic....
multumesc de reprimireee
Alinuta...vreau si eu in concediuuu vreo lunaaa
sa dorm ca o scroafa si sa ma bibilesc si sa ma balacesc in piscina...da ma oftic....ca daca m-am angajat de putin timp nu am dreptul laconcediu...deabia am reusit sa ma lipesc de o saptamana de mare....bineinteles neplatita.
Bai Bananoo te pup de nu te vezi....cum naiba sa te duc eu pe tine la serpi, sa te manance serpii?
Nooop , nici gand...o trimitem pe soacra-mea in recunoastere, mai intai....poate nu se mai intoarce![]()
Tin sa va anunt oficial ca de azi am si piscina....si mi-a inaugurat-o Cleo...pechinezul vecinei....cu tot ce trebuie ...daca ma intelegeti ce vreu sa zic
....il prind io' pe interval...ii rup picioarele....
Deci ...maine la serviciu, zi scurat pana la 1, o iau pe Maria cu mine, apoi in vizita pe la mama....si acasa la smotru' , daca-oi mai avea chef
Sefii mei au plecat azi in concediu la mareeee.....departare, in Egipt...asa ca eu sunt sefa![]()
bazai pe aici, deci sunt pe voi
bai erao reclama la tv cu delta dunarii....d'aia am zis si io', nu dati cu rosii
mai vedem noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
maria2mami spune:
Camiiiiiiiiiii, zi ceva ca te vad pe messs
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
monica-elizabet spune:
wow super cu piscina, sa o stapaniti sanatosi si sa aveti grija sa nu o mai "boteze" catelushul vecinei..abia astept si eu sa-mi reiau activitatea la piscina
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Liana30 spune:
bananooooooooooo mai am.hai la minee sa manaci![]()
gabitzoo felicitariii!!
va puppp sunt in zona![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
maria2mami spune:
Bai...nu pot intra in albumele noastrre....e schimbat ceva din ce stiam eu....zice ca se inchide nu stiu ce si nu mai pot accesa bozele
doinabita spune:
Fetelor ce faceti?
eu am tras azi o caldura...am crezut ca mor...dar acu mi-a trecut.Am venit la ora 16 de la Alexandria, iar ai mei ma asteptau sa le fac pulpe prajite, stateau in casa la racoare...si nu am facut nimic, uite asa...mi-am facut un dus si m-am asezat in pat...si Gicu si fata azi au fost niste puturosi...ete na ca i-am parat!!!ca m-au enervat...
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
gabitz78 spune:
seara buna...
georgi - am zis ca nu pun pariu...stiam eu ce stiam...hormonii sunt de vina!![]()
azi am fost groghi toata ziua, nu stiu de ce....si acum sunt un pic ametita.
cred ca ma duc sa fac nani.
pupici si somn usor...
maria2mami spune:
noapte buna, somn pufos
diadaniela spune:
Mihaaaaaaaaaaaa,e pacat sa mearga soacra-ta singura. nu vrei sa mearga si a mea cu ea?![]()
Lianaooooo,acu' viu! acu'!
fetele somn usor !
eu fug la Clona,ca-s mare fan!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Salutari.
Si la mine a fost o calduraaaaa....de-am crezut ca mor.deh daca nu mi-am luat masina cu AC 
serbarea a iesit bine si am primit felicitari (hai ca ma laud singura
).Copiii frumosi si mandri de premiile lor.Am ajuns acasa pe la 15 si am fugit sa-mi iau maimutza.
Gabi sa-ti traiasca bebelina.Ai motive de beut deci.Ti-am zis io ca o sa plangi ![]()
Miha ai grija de tine 
Cu Banana nu vorbesc ca are piscina 
Nici cu Mmiha ca si ea are 
Danelutza hai aici ca-i cald si bine.![]()
Pufy disractie placuta la tara.
Maine ma duc la o prietena la tara sa culegem flori de tei.Si sa-mi dea o pisicuta pentru mama la tara.Sper sa nu o spanzure Stef pana ajungem cu ea la tara ![]()
In rest...nik nou.Neoficial sunt in vacanta...oficial trebuie sa mai dau si pe la scoala