Casnicutze sexy (125)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna.
serbarea a fost super, voi pune poze zilele astea...
acum m-am intors de la eco si se pare...90%...ca e fetitza!
asa ca dau de baut!
va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Wauuuu...super...Felicitari Gabi! Sa dea Domnul sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa! Vreau si eu o fetita!!

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

saluty,fetele!
ce faceti? am reusit si eu sa raman azi acasa si gramada pe voi. mi-am pus piscina la mama si numai acolo stam . ne balacim ca ratele!
deci!
Miki ,dupa um ti-am zis pe 10 sunt la Viena.
Miha,cum adica dau cu flit ,mai?
Liana,banuiesc ca deja ai terminat dovleceii.
Georgi ,la multi ani pentru Mustatea!
Danelutza,pupici pentru micuta de Isa!
Mmihaaaaaaaaa,ce bine ca ai net si leptoc!
bey,eu nu merg in delta ca mi-e frica de serpi.
Gaby,sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Banano vezi ca te striga Mmiha, dar i-am zis ca nu mai dai pe la noi, ca poate te gaseste la zz

Gabitz sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara in continuare. I-ai spus sotului, lui Stefan, cum au reactionat ?

Cuscra nu lua medicamente ca ma dau la tine. Doamne, dar ce doftoreasa ai si tu . Cum se manifesta boala asta, ca nu ma pricep.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Banano vezi ca te striga Mmiha, dar i-am zis ca nu mai dai pe la noi, ca poate te gaseste la zz

Danelutza,pai fug de ea,mai!n-ai auzit-o ca vrea sa ma duca in delta sa ma manance serpii?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ufff, gata munca, e weekend! e o caldura la noi ... mi-a facut un dus, acum stau la racoare. traiasca ACu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor la mine ploua ca mi-e frica sa ma uit pe geam, bate vintul si toarna cu cofa, sigur imi strica tot in gradina. Asta este, bun asa rau-

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
Cum se manifesta boala asta, ca nu ma pricep.

Palpitatii...batai accelerate ale inimii...io am 104,normalul e de 70-80.Dr mea zice ca e normal in sarcina.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, ai grija, ca nu e de glumit.
gabi, felicitari pt fetita!
e a treia zi cind la ora asta se pune furtuna, cu ploaie torentiala. sper sa se opreasca, sa putem iesi putin la plimbare.
P.S. cazusem pe pagina a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si noi pe-aici ca am fugit din parc ca iar se putea de furtuna si n-am mai vrut sa ne prinda ploaia ca ieri.
azi toata ziulica am umblat si inca tot n-am terminatda' nici mult nu mai am de cumparat...
gabitzo, felicitari pentru fetitza, sa-ti dea Dumenzeu sarcina usoara in continuare...maine suntem pe-aici pe barca in aprc paote reusims a ne vedem daca veniti si voi
miha, ai grija de tine
danelutza, of sper sa nu-ti strice gradina
va pup, sa aveti o seara frumoasa

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput