Gradinita "Ingerasul meu" / Gradinita "Camy"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Pareri mai proaspete despre "Camy" are cineva?
Am fost azi in vizita acolo, mi s-a parut intunecos si neaerisit, dar poate unde era imediat dupa masa. In curte m-am impiedicat eu de un ciot metalic in care fusese odata un leagan, ceva. Mi-au spus sa stau linistita, ca nu s-a intamplat niciodata nimic si ca sunt supravegheati copii in permanenta.
Mi-a placut ca ii duce la baby-spa, in schimb.

Ma intereseaza pareri de mamici cu copii la grupa mica, cum s-au acomodat, cum dorm la pranz, daca sunt deranjati de cei mari (am vazut ca dorm impreuna), daca vin acasa cu apucaturi urate. (Am fost sambata la un botez unde mai erau 3 baieti de 5-6 ani, dar unul era cu adevarat sociopat, iar Matei incepuse sa-l imite)

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rarutu spune:

Nu vreau sa iau apararea gradinitei CAMI din 1 mai, dar as vrea sa va informez ca lucrurile nu stau asa cum sunt prezentate. Schimbarea personalului nu consta in faptul ca este de vina conducerea ci chiar personalul angajat, care nu stie despre consecventa locului de munca si a respectului fata de aceasta. Va spun acest lucru din surse sigure fiind una din angajatele acestei gradinite.In ceea ce priveste poveste cu dulapurile este nefondata, nu a cazut nici un dulap pe nini un copil, iar conducerea face eforturi serioase pentru siguranta si educatia copiilor inscrisi acolo. As vrea sa stiti aceste lucruri si va asigur ca ceea ce am spus este adevarat. Angajatii in special cei tineri nu vor decat experienta, care intr-o institutie de stat nu o pot primi din motive pe care le stiti cu toti............."lipsa posturilor"....."spaga"

Mergi la inceput

era vb de gradinita Camy, din zona Timpuri Noi-Vitan Mall.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pimpa spune:

Eu am amandoi copii la gradinita Camy (zona Mall Vitan), baiatul cel mare din februarie 2007, iar baiatul cel mic din iunie 2008.

In ceea ce priveste educatoarele - cel mare are aceeasi educatoare din toamna anului 2007, cel mic e la a doua educatoare in decurs de un an.
Cred ca a mai spus cineva aici - faptul ca nu s-a schimbat educatoarea pentru cel mare e foarte important. Mai conteaza si faptul ca colegii de grupa au ramas in proportie de 90% aceeasi de la inceput.

Referitor la celelalte aspecte:

- mancarea este ok - nu am avut niciodata probleme nici din punct de vedere al calitatii, nici din punct de vedere al marimii portiilor (ai mei flacai sunt cam mancaciosi si nu s-au plans ca n-au primit cat au cerut);
- au si optionale - contra cost - baietii mei sunt foarte entuziasmati de cursul de muzica pe care il preda domnul Virgil Popescu si de optionalul de pictura;
- frecvent - cred ca cel putin o data pe luna - invita diverse trupe de teatru pentru copii in gradinita
- alte activitati: tabara de schi iarna, cursuri de inot vara la Baby Spa, circ etc.

Ca parinte as vrea ca, de exemplu, sa faca mai multa engleza si poate si alte mici schimbari, dar baietii mei , mai ales cel mare - pentru ca are si prietenii din grupa cu care practic a inceput gradinita - merg cu mare placere si se simt cu adevarat bine in acest loc.

Pimpa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pimpa

Eu am amandoi copii la gradinita Camy (zona Mall Vitan), baiatul cel mare din februarie 2007, iar baiatul cel mic din iunie 2008.

In ceea ce priveste educatoarele - cel mare are aceeasi educatoare din toamna anului 2007, cel mic e la a doua educatoare in decurs de un an.
Cred ca a mai spus cineva aici - faptul ca nu s-a schimbat educatoarea pentru cel mare e foarte important. Mai conteaza si faptul ca colegii de grupa au ramas in proportie de 90% aceeasi de la inceput.

Referitor la celelalte aspecte:

- mancarea este ok - nu am avut niciodata probleme nici din punct de vedere al calitatii, nici din punct de vedere al marimii portiilor (ai mei flacai sunt cam mancaciosi si nu s-au plans ca n-au primit cat au cerut);
- au si optionale - contra cost - baietii mei sunt foarte entuziasmati de cursul de muzica pe care il preda domnul Virgil Popescu si de optionalul de pictura;
- frecvent - cred ca cel putin o data pe luna - invita diverse trupe de teatru pentru copii in gradinita
- alte activitati: tabara de schi iarna, cursuri de inot vara la Baby Spa, circ etc.

Ca parinte as vrea ca, de exemplu, sa faca mai multa engleza si poate si alte mici schimbari, dar baietii mei , mai ales cel mare - pentru ca are si prietenii din grupa cu care practic a inceput gradinita - merg cu mare placere si se simt cu adevarat bine in acest loc.

Pimpa

Si eu o prefer pentru cursul de inot.
Eram curioasa cu mancarea, stiu ca una e ce citesti la meniul afisat si alta e ce manaca copii. Eu de ex. nu i-am dat pana acum bomboane, ciocolata si in general dulciuri. a mai scapat pe alaturi pentru ca il mai imbie lumea cu care venim in contact, dar nu vreau sa fie o regula.
Si de asemeni ma ingrijora locul de joaca. Matei e extrem de neatent, pur si simplu ignora pericolele, chiar daca s-a lovit intr-un loc, se duce ca berbecul.
Se fac activitati si la grupa mica? Asta imi doream, nu sa ii lase sa se joace la nesfarsit. Matei, chiar daca are 2,3 ani, stie destul de multe si e dornic sa invete. Daca il pui sa aleaga intre o carte si o jucarie (in afara de motocicleta) iti ia cartea, si prefer sa fie stimulat in continuare.

Multumesc pentru info.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frumu spune:

Citat:
citat din mesajul lui rarutu

Nu vreau sa iau apararea gradinitei CAMI din 1 mai, dar as vrea sa va informez ca lucrurile nu stau asa cum sunt prezentate. Schimbarea personalului nu consta in faptul ca este de vina conducerea ci chiar personalul angajat, care nu stie despre consecventa locului de munca si a respectului fata de aceasta. Va spun acest lucru din surse sigure fiind una din angajatele acestei gradinite.In ceea ce priveste poveste cu dulapurile este nefondata, nu a cazut nici un dulap pe nini un copil, iar conducerea face eforturi serioase pentru siguranta si educatia copiilor inscrisi acolo. As vrea sa stiti aceste lucruri si va asigur ca ceea ce am spus este adevarat. Angajatii in special cei tineri nu vor decat experienta, care intr-o institutie de stat nu o pot primi din motive pe care le stiti cu toti............."lipsa posturilor"....."spaga"

Nicole si bb Rares

buna,
cat platesti de la 1 septembrie pentru gradinita Cami, ca mie mi-a marit tariful exagerat si nu imi mai pot permite, lasand la o parte faptul ca nu sunt intr-atat de multumita incat sa platesc banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Buna fetelor!

Baietelul meu este la gradinita Camy din mai 2009. Este la grupa de buburuze, adica cea mai mica. Are 2 ani si 2 luni.

Sunt f multumita de gradinita. M-a incantat faptul ca au bucatarie proprie, curte mare in care sunt scosi zilnic. Exista si o asistenta pentru situatiile mai putin placute.

Mancarea este ok, Alex (baietelul meu) nu a avut niciodata probleme. Cu dormitul este foarte bine, chiar daca copilasii de diferite varste dorm impreuna. Educatoarea inca nu s-a schimbat si sper sa nu se schimbe, deoarece suntem f multumiti de ea - educatoarea Claudia. Este foarte blanda si vorbeste f frumos cu copiii, iar baieteleul meu este realmente indragostit de ea.

Ce m-a speriat la inceput au fost scarile care duc la etaj, acolo unde buburuzele isi au clasa. Dar nu au fost probleme.

Copilul meu a progresat f mult de cand este acolo. In 3 luni de zile a invatat sa manance singur, face la olita de toate, vorbeste, nu mai face fite la masa deloc (la noi mesele erau un adevart calvar, fiecare durand minim 1 ora). De asemenea imi convine f mult si programul 7-19. La copii nu se tipa, nu sunt molestati, li se vorbeste f frumos. Acum problema la noi nu mai este dusul la gradinita, ci plecatul de acolo - nu mai vrea sa plece.

Intr-un cuvant - nota 10!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui timur

Buna fetelor!

Baietelul meu este la gradinita Camy din mai 2009. Este la grupa de buburuze, adica cea mai mica. Are 2 ani si 2 luni.

Sunt f multumita de gradinita. M-a incantat faptul ca au bucatarie proprie, curte mare in care sunt scosi zilnic. Exista si o asistenta pentru situatiile mai putin placute.

Mancarea este ok, Alex (baietelul meu) nu a avut niciodata probleme. Cu dormitul este foarte bine, chiar daca copilasii de diferite varste dorm impreuna. Educatoarea inca nu s-a schimbat si sper sa nu se schimbe, deoarece suntem f multumiti de ea - educatoarea Claudia. Este foarte blanda si vorbeste f frumos cu copiii, iar baieteleul meu este realmente indragostit de ea.

Ce m-a speriat la inceput au fost scarile care duc la etaj, acolo unde buburuzele isi au clasa. Dar nu au fost probleme.

Copilul meu a progresat f mult de cand este acolo. In 3 luni de zile a invatat sa manance singur, face la olita de toate, vorbeste, nu mai face fite la masa deloc (la noi mesele erau un adevart calvar, fiecare durand minim 1 ora). De asemenea imi convine f mult si programul 7-19. La copii nu se tipa, nu sunt molestati, li se vorbeste f frumos. Acum problema la noi nu mai este dusul la gradinita, ci plecatul de acolo - nu mai vrea sa plece.

Intr-un cuvant - nota 10!

Laura, mami de Bogdan Alexandru (16.06.2007)

Buna,

Ce anume este in neregula cu scarile la gradinita Camy? Ce fel de balustrade au la scari? Se pot strecura printre ele ?

Au supraveghere online la aceasta gradinita? Ii scot pe cei foarte mici in parc sau ii tin doar acolo (eu prefer sa nu ii scoata...)? Cat de des racesc copiii la aceasta gradinita? E un loc destul de calduros?

Acum am aflat si eu de aceasta gradinita si ma intereseaza sa stiu cat mai multe despre ea si mai ales de grupa celor de 2-3 anisori. O sa incerc sa o vizitez dupa sarbatori.

Multumesc si sarbatori fericite!
Rodica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyfamily spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

BUna.
Cine are impresii proaspete despre gradinita Camy?
Tot asa se schimba educatoarele mereu (cum spunea cineva acum citeva luni)?

dragi parinti eu am avut copilul la gradinita camy o perioada lunga de timp,cu toate ca intr-adevar educatoarele se schimbau destul de des nu erau probleme legate de modul in care erau hraniti copii sau de ingrijirea lor pana la schimbarea conducerii.
vreau ca inainte sa vedeti avantjele gradinitei cum ar fi spatiul de joaca,faptul ca au bucatarie proprie si nu folosesc firme de catering precum alte gradinite,sa fiti atenti la urmatoarele aspecte:
-noul patronat sau noua directoare scriu in meniu un lucru iar copii servesc cu totul si cu totul altceva
-portiile sunt foarte mici(de ex am ajuns odata atunci cand se servea micul dejun,am fost uimit cand am vazut portiile copiilor,erau niste sandwich-uri, adica sfert de felie cu o chestie pe el ce semana a sunca dar pot sa jur ca era parizer)
-copii servesc drept cina UN SFERT DE MAR;
-ca desert copii au LIMONADA si nu va ganditi la vreo prajitura ceva ci apa cu lamaie si zahar(daca au pus si lamaie);
-cica serveau prajituri de casa si copilul imi spunea ca mancase de fapt napolitane;
faptul ca au o singura ingrijitoare la copii de gradinita+plus cei de la after school;
-din punct de vedere educational nu am avut decat o singura problema faptul ca acolo trebuia sa se faca engleza intensiv cu educatoarele iar o parte din ele nu erau pregatite pentru a preda lb engleza.
Asa ca dragi parinti sper sa tineti cont de ceea ce tocmai v-am povestit si sa cautati mai atent detalii legate de grdinita camy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna,

Am vazut ca de mult nu s-a mai scris nimic despre gradinita Camy si poate niste info actuale (subiective, evident) vor fi utile cuiva.

Eu am baiatul cel mare la gradinita Camy (care e in zona Mall Vitan) de 1 an de zile si pana acum sunt multumita.
Baiatul este la grupa mica, unde sunt cam 8 copii in momentul de fatsa. In fiecare luna, cei de la gradinita organizeaza cateceva ptr copii, de genul: teatru interactiv (in sediul gradinitei), vizite la fabrica de jucarii sau la fabrica de biscuiti, vizita la circ (chiar saptamana trecuta au fost).
Comunicarea cu ei este multumitoare, orice nelamurire am o contactez pe dna directoare si am cu cine sa discut.

Ca si nemultumiri nu pot sa zic ca as fi avut ceva ingrijorator, ci maruntisuri de genul: serbarea de Craciun a tinut cam mult ptr cei de la grupa mica (s-au plictisit sau au obosit pana le-a venit randul si nu au vrut sa mai spuna poezia) - dar si aici ni s-a cerut parerea ulterior ptr a corecta ce tb; cu alta ocazie, una din noile ingrijitoare nu au stiut ca cel mic nu mai are pampers si i-a pus la somn - o singura zi ptr ca mi-a zis cel mic si s-a corectat si eroarea asta; in primele luni de cand l-am dat la gradinita Camy, le-a plecat educatoarea de la grupa mica (a preferat o gradi de stat cu program mai scurt) si apoi a mai fost una care a stat doar 2 zile, dar cea care e acum e de 6 luni si sper sa ramana cat mai mult timp ptr ca baiatul meu e atasat de ea.

Cat despre mancare, eu le-am spus ca cel mic nu are voie nimic dulce - din motive medicale - si au respectat aceasta cerinta.

Referitor la taxe, daca e copilul bolnav si lipseste aproape toata luna, nu am platit taxa integral ci doar taxa de rezervare. Daca lipseste mai mult de 3 zile consecutiv, se scad 10ron/zi lipsa si se regleaza luna urmatoare cand fac plata. Iar pe perioada verii, daca nu duc copilul deloc, platesc doar taxa de rezervare de 300 ron.

Eu stiam de gradinita de la o prietena care are ambii copii la Camy, pe cel mare de cand avea 2 ani jumate (acum are 6 ani), dar cu toate astea am avut ceva emotii de cum va fi aici. Dar pana acum sunt multumita.

Mergi la inceput