Gradinita "Ingerasul meu" / Gradinita "Camy"
Buna!
Pentru ca sunt relativ aproape de casa, as vrea sa imi dau copilul la una dintre ele; inca nu le-am vizitat, dar din informatiile primite la Targul de Gradinite par ok.
A avut/are cineva copilul la una dintre aceste gradinite? daca da, va rog sa-mi spuneti din impresiile voastre "reale" ( reclama e reclama ..)
Multumesc anticipat!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
Raspunsuri
Ela2001 spune:
Buna.
Ce stii despre gradinita Ingerasul meu? M-am uitat pe site-ul lor, dar n-am vazut poze din interior si nici tarifele.
Gradinita Camy am vizitat-o; are puncte bune si rele; eu am ales-o in primul rind pe criteriul apropierii fata de casa. Ce nu-mi place:
-le dau dulciuri in fiecare zi la prinz (eu le-am pus conditia sa nu-i dea deloc; chiar nu inteleg de ce nu renunta la dulciuri de vreme ce mai sint si alti parinti impotriva dulciurilor-au un tobogan periculos in curte (de asemenea eu le-am zis ca nu sint de acord ca copilul meu sa se dea pe el)
-scarile care duc la etaj
In rest mi s-a parut curat, mincarea se gateste acolo.
monu spune:
Ela, cica topoganul ala mare si urat ar fi fost taiat! cel putin asa ni s-a zis noua acum o luna.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
alyss1980 spune:
am avut copilul la gradinita camy, dar l-am retras. se pare ca acolo educatoarele se schimba la fiecare 2 luni. uneori, una scriau in meniu si alta le dadea copiilor de mancare.
Ela2001 spune:
Nu stiu cum e cu educatoarele, dar taxa lunara a crescut si au mai introdus si unele noi (taxa de inscriere, de rezervare loc...)
buciurlerica spune:
Alyss1980, chestia cu schimbatul educatoarelor stii cumva s-a intamplat doar la grupa copilului tau sau cam peste tot in gradi? La ce grupa ai avut copilul? Cochetez si eu cu ideea de a duce fetita acolo acum peste vara si in primul rand ma intereseaza educatoarea. Cat timp ai avut copilul acolo si daca atat cat a stat ai fost multumita de educatoare? Te rog sa-mi raspunzi cat poti de repede.Buciurlerica.
alyss1980 spune:
E ceva general acolo. Copilul meu a schimbat cat a stat acolo 3 educatoare .Si asta in cateva luni. Si azi statea la grupa lui, maine nu mai avea educatoare si statea si cu ceilalti...asta nu mi-a convenit...
Ela2001 spune:
BUna.
Cine are impresii proaspete despre gradinita Camy?
Tot asa se schimba educatoarele mereu (cum spunea cineva acum citeva luni)?
vanessa ionescu spune:
asi dori sa stiu si eu care mai sunt parerile despre aceasta gradinita. este aproape de casa si ma bate gandul sa-mi duc copilul acolo. este si acum la gradinita dar la alta, tot particulara. si la ei sa- schimbat educatoarele mereu. si nu numai asta este problema in ultima vreme.. daca ma puteti ajuta vasi fi recunoscatoare..
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului
rodi1 spune:
Si eu am avut copilul la Gradinita Camy (in septembrie anul asta) dar l-am retras dupa trei saptamani. Desi nu e foarte aproape de noi, am ales-o pentru ca e o gradinita frumoasa si cu curte foarte mare. Dar, dupa ce am vazut ce e acolo, mi s-a parut o gradinita extrem de prost organizata, si cu oameni care nu stiu ce vor si cum sa lucreze cu copiii.
In primul rand, intr-adevar, personalul se schimba foare des. Eu, in 3 saptamani am prins doar 2 educatori la grupa lui fi-miu, mai exact o educatoare si un educator. Sa spunem ca asta e oarecum de inteles, pentru ca atunci se faceau inscrierile si datorita numarului mare de copii a fost nevoie sa mai angajeze personal, dar ingrijitoarele si bucataresele se schimbau la cateva zile. Niciodata nu era aceeasi persoana care sa primeasca copilul dimineata.
Eu nu i-am vazut pe copiii din grupa lui fi-miu sa mananance in acelasi loc niciodata. Cateodata mancau in sala de mese, cateodata mancau in sala de clasa, alta data afara. Portiile de mancare erau foarte mici. Intradevar, se incerca sa le dea copiilor mancare sanatoasa, dar nu urmau recomandarile unui nutritionist sau pediatru ci incercau ei tot felul de combinatii. La singura sedinta cu parintii la care am fost, directoarea gradinitei era foarte mandra ca le-a pregatit copiilor dimineata galbenus de ou cu unt si cascaval. Asta, din ce stiu eu inseamna cam 80% grasimi saturate si nu cred ca e alegere foarte buna pentru micul dejun.
Alt lucru care mi s-a parut caracteristic pentru zapaceala de acolo este faptul ca niciodata nu gaseai hainele copilului. Le puneai intr-un loc si le gaseai cine stie pe unde si ce e mai important este ca nici ingrijitoatrele nici educatorii nu stiau pe unde sunt. Eu mi-am adus copilul intr-o dimineata cu o bluza groasa pe deasupra pt ca era frig afara si nu am apucat sa-i schimb decat pantalonii pana a venit ingrijitoarea sa-l ia. Mi-a spus sa-l las asa ca il schimba dansa, iar la 13.00 cand am venit sa-l iau l-am gasit imbracat la fel, lac de apa. Nu observase nimeni din personalul de la clasa lui ca e gros imbracat si ca e ingrozitor de transpirat.
Si acum cateva zile am primit confirmarea faptului ca am facut foarte bine ca l-am mutat la alta gradinita. Noi am lasat adresele de mail ca sa ne trimita pe mail meniul si alte informari. Si acum cateva zile sotul meu a primi un mail de la educatorul de la grupa la care a fost copilul nostru, care era adresat unei doamne care avea inca copilul acolo si in care spunea urmatoarele lucruri: ca intr-adevar se percep mai multi bani pentru transport decat ar fi cazul (copilul dansei mergea intr-o zona in care mai mergeau si alti doi copii si platea transportul ca si cum masina ar fi mers in zona respectiva doar pentru el; ca A CAZUT UN DULAP PESTE UN COPIL si ca in continuare, DULAPURILE NU SUNT FIXATE IN PERETE! (Mie mi se pare ca ar trebui anuntat ANPC-ul) ; ca masa de pranz se serveste clocotita (direct de pe foc) iar gustarea de dupa-amiaza este foarte rece pentru ca nu mai sta nimeni sa o incalzeasca; ca de obicei nu mai schimba copiii pentru somn pentru ca nu au suficiente ingrijitoare si pentru ca nu mai stiu pe unde le sunt hainele, si alte acuzatii pe care nu le mai pomenesc aici!
Cred ca baiatul asta (Cristi il cheama) s-a saturat de zapaceala de acolo sau s-a certat cu directoarea, dar, in tot cazul sunt convinsa ca ce spune e adevarat, pentru ca tot ce spune se potriveste cu ce am vazut eu acolo: conducerea gradinitei nu este rau intentionata (cu exceptia banilor pe care ti-i iau si fiindca respiri), dar chiar nu stiu cum sa faca lucrurile bine si au creeat un haos cumplit intr-o casa frumoasa, in care copiii NU SUNT IN SIGURANTA, nu mai pomenim faptul ca nu invata nimic (cel putin cei de la grupa mica).
Cam asta ar fi, in mare parerea mea despre gradinita Camy din Karol Knappe. Mai sunt si alte detalii pe care vi le dau daca sunteti interesate. Dupa mine aceasta gradinita, nu e un loc unde sa-ti lasi copilul.
stefano spune:
Stimabil membru Rodi1,
Doresc sa va informez ca ati facut o greseala majora, confundand Gradinita Camy ( zona Mall Vitan ) cu Gradinita Cami ( zona Domenii )la care dumneavoastra de fapt faceti referire.
Va informez ca Gradinita Camy are cu totul si cu totul alta conducere,
nu a avut educator, nu a avut probleme cu dulapioarele, nu mai are probleme cu dulciurile cum avea in 2006 ( in momentul deschiderii gradinitei, intr-adevar s-au dat si dulciuri; dar dupa consultatii cu parintii si asistenta medicala, s-a renuntat la ele ), personalul este stabil si calificat, iar transportul copiilor este foarte bine organizat.
Astfel, va rugam sa faceti corecturile de cuviinta in textul dumneavoastra, deoarece, involuntar puteti aduce prejudicii si Gradinitei Camy ( care neincercand sa ia apararea gradinitei Cami, recunoaste ca la debut, a avut la randui, probleme, printre altele, cu gasirea personalului sau meniul ).
Gradinita Camy va multumeste anticipat.