* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 114 ) *

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Teo, FELICITARI !!!!!!!!!!!!!! Adineauri plangeam ca simptomele de CM nu-mi dau pace, acum de bucurie pentru tine. Sa-ti ajute Dumnezeu sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebelus scumpic si sanatos! Doamne, ce bucurie! Da-mi si mie, Doamne! TE ROOOOG!

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

anca, stau pe Prelungirea Ghencea, la capatul lumii,dar e bine la Giulesti.o sa sun si sa vad cum e treaba. merci taaaare mult.
felicia, nu mai plange si tu ca si eu plang de fericire de o saptamana si cateodata pic in melancolie si iau o fata de tampa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hai suna si ne spui pe urma ce ai vb ca sunt curioasa.

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

anca, inca o intrebare: pot sa mananc dimineata sau se face pe stomacul gol sau se poate face toata ziua, in orice moment? parca sunt picata din Luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

in orice moment al zilei se face ,poti sa mananci stai linistita

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

uf,ce ma enerveaza ca m-a sunat jurista ca tre sa alergam putin cu actele pentru gradinita.si e urgent,of! si mi-era un somn,de fapt inca imi e.
tetsul de sange o sa-l fac joi. am niste nervi acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Teo, FELIIIICITAAARI, inca o data.

"Vitezomanul" tau isi face simtita f devreme prezentza si ti-a daruit si test pozitiv.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

fetelor, va pup. fug sa fac un dus daca au dat drumul la apa,daca nu e cam... si-apoi fug sa ma intalnesc cu jurista ca m-a sunat acum sa ne intalnim in centru in juma' de ora!? cine poa' s-ajunga in juma' de ora,ca eu nu... o sa ma astepte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Buna fetelor.....TEO felicitari....Baby te pupic X 1000.. Va iubesc muuult si iertati-ma pentru disparitia de pe forum...

http://tt.lilypie.com/6GwTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Eu nu mai inteleg ce se intampla cu mine: acu ma doare burta de simt ca mor, imediat nu mai am nimic, sunt fresh, parca n-as fi avut nimic. Ce o fi oare? Daca e sa-mi vina, apai sa-mi vina odata, sa nu ma tot chinuie...Ca trece timpul in defavoarea mea...

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput