* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 114 ) *

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

multumesc tare mult, dragele mele, sa dea DD sa fie la fel si la voi.maine dimineata mai incerc unul,poate iese pronuntat,dar aici scrie ca sa-l repet dupa 48 ore. e mai putin important acum ca am inceput sa vad dublu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Bravo TEO!!!!!!!! SUPER SUPER SUPER!!!!!!!!
Sa ai parte de o sarcina usoara si la termen!!!

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Karrina ti am raspuns azi la email scuze ca ieri nu am mai verificat verifica daca a ajuns ca nustiu ce o fi avind yahoo

Teo felicitari inca o data pu burtikuta sa fii sanatoasa si bbe sa fie sanatos, miau dat lacrimile de bucurie

marryan
http://tt.lilypie.com/AX7ap3.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marryan1982/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

quote:
Originally posted by Teo2rina

m-au mancat degetelele si am facut un test acum si mi-a iesit a doua linioara fffffffff subtire si anemica, dar a iesit!!!!

Teo si eu ma bucur pentru tine!!!!Esti fenomenala, de cum tia-i dat tu seama mai devreme ca esti gravi.Sa fie intr-un ceas bun si sa duci sarcina cu bine pana la capat!!!!

http://tt.lilypie.com/pXRrp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Teo pronuntat nu o sa iasa dar o sa se vada clar diferenta intre cele doua.Deci maine cu prima urina o sa iasa mai clar

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Va multumesc de sustinere fetelor!!!
Marryan aceeasi ''problema'' am si eu...dar uite ca am reusit sa il conving luna asta

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

ancuta, am inteles acum. deci, maine dimineata il repet. se poate sa fie vreo greseala,in pofida faptului ca am si simptome? Doamne fereste, sper ca nu.

Mergi la inceput

Pana acum ai mai avut teste fals pozitive?
Eu nu am avut niciodata asa ca stai calma ca este bb acolo.
Sau mai bine da o fuga si fa un test de sange.

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

anca, nu am avut niciodata fals pozitive,doar ... fals negative pana la doua luni. o sa caut sa vad unde sa fac testul de sange,da' azi mi-e prea somn sa ma duc.

Mergi la inceput

Teo uite nr de la Giulesti,suna si vezi daca se face maine ca eu stiam ca doar martea si joia....3161277.
Unde stai?

anca 18+

Maria
poze

Mergi la inceput