FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Chiara iti doresc sa se lipeasca bine puiutii tai si sa stea acolo noua luni! Ai grija de tine!
Magduta, Tuculucu
Pussi daca mergi prin septembrie, poate ne vedem, eu voi fi acolo dupa 10 sept.
Mirela ma bucur ca ne-ai mai scris si ca esti bine!

toate fetele!

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna dimineata pentru toata lumea

Andicu bafta multa, iti tinem pumnii, sa ai o nastere usoara si intalnirea cu bebe Filip sa fie asa cum ti-ai dorit.Ne alaturam si noi galeriei, eu si bebe Alexandra
Chiara felicitari pentru embrioni si sa de-a DD sa se lipeasca de tine noua luni de acum incolo si sa fii prima cu tripleti de Szeged.
Ioana
Liana, Pussi si pentru toate fetele de pe forum

Noi am fost joi la eco, bebe este foarte bine, are aproximativ 750gr, este jucausa, a reusit sa-i faca o poza cu fatuca, este o dulce cu niste ochi mari si rotunzi, ne-am topit amandoi cand am vazut-o. Important e ca este sanatoasa si sta bine in burtica.

+25 sap cu bebe Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor!am fost ieri la d na dr. Protopopescu la eco, am vesti bunicele sa zic asa in sensul ca chisturile au inceput sa se micsoreze, desi f. putin dar sa zic ca e spre bine cum am sperat;d na dr. a zis ca atunci cand vor ajunge sub 8 mm si vor avea dimensiunea unor foliculi pot incepe trat. de fertilizare, de laparoscopie nu mi a zis decat ca atata timp cat nu este inlaturata cauza ci doar efectul, se vor reface rapid, dansa banuie ca ar fi cauze hormonale mai vechi;totusi o sa i scriu si lui dr.Z. sa vad ce zice;
Pussi- mersi, trebuie sa fii o fericita ca o sa ai baietel si fetita, sa ti traiasca si sa fie sanatosi!
Mirelus-ce bine ca ai mai intrat pe la noi!iti trimit un PM , pupici!

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Foarte bine daria!ai vazut ca e bine sa ai incredere in tine si incet se rezolva toate!

andicu!

pussiai ajuns si tu la concluzia ca lucrusoare pentru copii se gasesc parca mai multe si mai frumoase si chiar mai convenabile in Szeged decit in orasele mari din Ro?
Ce mi-a placut mie este ca au aproape un cult al familiei cu copii in acest oras,ii vezi iesind in parcuri cu copiii toata familia pe bicicleta,iubesc foarte mult copiii se vede asta si dupa faptul cum vin la fertilizare unguroacele de foarte -foarte tinere,eu eram colega de punctie si et cu o pustoaica,unele vin cu parintii si o familie la ei care castiga mediocru se gandeste sa faca in jur de 3 copii,nu ca romanii maxim 2.

Va pup si va doresc o vara frumoasa si productiva la toate fetele care sunteti in focuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,

venim si noi cu vesti, am sunat pt. eco, nu merg azi ci maine seara si joi dimineata fac cerclajul(daca considera ca e necesar)... asa ca iar sunt stresata cu ganduri si ganduriiiiiii
Mi-Ka si tu gravidoasa erai anul trecut pe vremea asta sa ne dai poze noi cu Printesa!
andicu + bebe Filip
nmirela71ce bine ca ai aparut! Prin august-sept. o sa te rog si eu unele chestii...cu aprovizioanarea pt. Titici!
Chiarafoarte frumos! Sa stai cuminte in patut si.... 1litru de ceai de cretisoara/zi(din cei 3 litri) Sa se lipeasca puiutii de burtica!!
magduta
ioana_p76mi-ar face placere sa ne vedem
daniela76ce mari sunteti... trece vremea! dupa Andicu tu urmezi
dariaioanaxxpoate asa e la tine, dureaza mai mult pana se reduc ca dimensiune, sa ne spui ce zice Zadoriiiiiii!!!

va pupam pe toateeeeeeeeeeeeeeeee...

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello..

Dau si eu un scris rapid din Bucuresti.
Va multumesc mult pt galerie si va doresc numai bine, cele care se stiu sa ajunga ca mine si cele care sunt deja mamici sa fie sanatoase cu puiuti cu tot!
Maine va dau vestea cea mare, eu ma pregatesc, bebe e ok si gata sa intre-n lume!

Chiara,Tuculucu,Magduta, bafta multa si sa dea DD sa va vad la !
Corina, felicitari pt inimioara si sper sa fie 2, cum iti doresti!
Pussilina, bafta la eco si nu-ti mai face ganduri, daca dr iti face cerclaj preventiv, e mai bine asa pt tine si puiuti!cu mesajul ala m-a apucat melancolia! chiar ca a trecut repede, nici mie nu-mi vine sa cred!

Va pe toate si ne auzim peste cateva zile!

Andicu sapt.38Filip Gabriel
AMR 5 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

andicu-pupici multi la amandoi si succes!

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Andicu, sa treaca repede si sa-ti ti bebele in brate sa va bucurati unul de altul.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

andicu, nastere usoara si sa revii cu vesti despre filip! frumos nume ai ales!
moniland, ioana p76, daniela 76, pussi si multumesc pt. pumnii stransi si gandurile bune, si-au facut treaba pana acum!
pussi, da, beau si ceai de cretisoara 1l pe zi, desi e destul de greu sa consum atatea lichide fara sa fac nici un efort. dar ma straduiesc.
magduta10, ce faci? asteptam vesti bune!
acum, despre progesteronul injectabil si opinia dr. zadori despre el: la et endometrul meu avea 12 mm (optim a spus). inainte de a pleca am avut o ultima intrevedere cu dr. in care sa imi dea ultimele indicatii. dupa ce scrie el pe fisa toate cele, vine randul inj. de progesteron. sta un pic pe ganduri si, foarte calm imi spune ca, la asa endometru, nu crede ca isi are rostul proge inj., utrogestanul fiind suficient. nu stiam ce sa fac: sa ma bucur ca am endo de pus in rama sau sa ma tem ca mi se reduc sansele de reusita ( eu, ca mai toate de aici, crezand ca acesta ajuta ). atunci, ca sa nu lezez oarecum orgoliul profesional pe care aproape orice medic il poseda mai mult sau mai putin (stiu din sursa sigura) si sa-i sugerez ca eu sunt de alta parere, i-am spus ca pt. psihicul meu,totusi, ar ajuta! cand a venit vorba de psihic, a pus mana pe retetar si pix si... aseara am facut prima injectie! replica lui zadori a fost ca, statistic nu s-a dovedit ca proge injectabil ar creste sansele de reusita la fiv (probabil la un endo bun in ziua et)dar ca, si numai pt. efectul favorabil asupra psihicului, tot merita luat!
in alta ordine de idei, dr. zadori a confirmat inca o data, daca mai era nevoie, ca e un medic extraordinar de capabil si care se implica 100% in cazurile pe care le are. daca vreuna dintre voi are intrebari care nu isi gasesc raspunsul in romanul pe care l-am scris mai sus, o rog sa scrie. voi raspunde cat mai repede in pauzele scurte si rare pe care le fac de la domiciliul fortat la pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salutare!!!

va scriu si eu dupa doua zile de tacere.

va multumesc pentru sustinere, conteaza mult pentru mine.

Eu sunt bine, ieri dupa punctie mi-a fost rau, am vomat si am fost tare slabita. dar spre seara mi-am revenit si acum sunt bine.
Sa va spun: la recoltare am avut 10 oute iar azi cand am sunat, desi sotul nu a produs tare mult ca a fost cam inhibat, am avut rezultat foarte bun, adica 9 embrioni. Sa vedeti ce s-a mai umflat al meu in pene : Maine sun sa-mi spuna cat au crescut si la ce ora sa ne prezentam joi pt transfer. Sper sa fie bine si de acum incolo!!!

Mie mi-a dat urmatoarele medicamente pentru perioada de dupa recoltare: un antibiotic, doxicilina - 4 zile , Methylprednisolone -4 zile. De astazi iau si ovule vaginale de Utrogestan de trei ori cate 2 pe zi. astea le continui pana la testul de sarcina. Acum sunt si eu curioasa pentru ce sunt celelalte pe care le-a primit Chiara? Bun, vitamine prenatala cu acid folic iau si eu din timpul stimularii. Asta e ok. Dar restul:

"aspirin protect 100 mg 1 pe zi, 7 zlie
metipred de 4 mg 3 pe zi, 5 zile"

Chiara as fi bucuroasa sa-mi explici, cand te mai ridici din pat pentru ce sunt restul ca mie nu mi-a zis nimic. se poate sa-mi dea dupa et dar ma indoiesc sa-mi mai prescrie ceva. De ce considera lumea progesteronul injectabil atat de important? Eventual sa-i spun si eu dr-ului, asa mai subtil, sa nu-l ranesc in orgoliul de care amintea si chiara...

Hai ca m-am intins cam mult.
va pup, chiara sa ai rabdare multa sa stai inpatuc...ca stiu ca nu e usor si sa ai rezultat bun. hai echipa de trei!!!

va pupicxesc pe toate!!Q

cami

Mergi la inceput