FIV in Ungaria 17
Raspunsuri - Pagina 16
Chiara spune:
a, si inca ceva: spermograma noastra in ziua punctiei era super ok( nu stiu daca am spus ca la noi problema pt care facem fiv este oligostenospermia), adica 25 milioane/ml cu mobilitate a+b 40%
, ceea ce pt. noi e chiar foarte bine. sigur ca asta nu garanteaza reusita, dar sperantele sunt mai mari.
pussi,
si pt. gemenei. cred ca nimic nu poate fi mai frumos decat perechea de care ai tu parte! si le-ai pus niste nume foarte frumoase si pur romanesti, ceea ce mie mi se pare super. sunt norocosi!
magduta
, sper sa ne vedem maine. bafta in continuare, tinem pumnii stransi.
tuculucu,
.
corina74 spune:

va pup fetelor
nu am mai scris dar am citit tot
am fost pe 21 la control si am vazut o inimioara la eco
tre sa merg din nou pe 29 ptr ca dna doctor nu a reusit sa vada ce se intimpla cu al doilea, atunci imi spune sigur dac ii unul sau sunt amindoi
sper sa fie amindoi
au venit greturile si tare rau dar o trece si asta
andicu mai inc aputin si vine ziua cea mare , iti urez succes
bafat la toate va doresc
corina74 
dariaioanaxx spune:
Fetelor-maine sa mi tineti pumnii pt. ca merg la control, sper sa fie mai bine totul!azi am fost la manastirea Curtea de Arges, m am rugat la sfintele moaste ca totul sa fie bine si pentru mine!
Chiara, Magduta-succes!
Pussi, Liana , Andicu, Ioana, Cenusareasa-multi
!
in asteptarea unui al doilea puisor
!
daria
scamiy spune:
Buna la toate fetele !
Magduta, imi pare rau ca nu te-am prins inainte de a pleca in Ungaria, dar cum ti-am spus am fost plecata din tara si deabia cand m-am intors am aflat ca o sa stai o luna de zile la Szeged,iar eu m-am intors doar sambata trecuta si din pacate pt. mine a fost prea tarziu sa mai iau legatura cu tine. Oricum iti doresc din tot sufletul sa decurga cu bine toata procedura pt. FIV, sa fii optimista, sa crezi in DD si sa te intorci
. As vrea sa te rog sa ma programezi si pe mine, daca nu te deranjeaza, pt. FIV la d-na dr. intre 1 - 15 septembrie. Numele meu este Apolzan Camelia. Te pup si iti tin pumnii stransi 

Chiara, Tuculucu si voua multa bafta si sa auzim de vesti bune 
Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !
pussi spune:
salutiiiiiiii
andicu + bebe Filip 

magduta, tuculucu, chiara

va asteptam cu vesti bune!!!
dariaioana

bafta la eco!
ioana_p76frumoase poze, frumos oras... vreau sa merg in aug. sept! Sa cumparam cele necesare pt. Titicii mici!
maine mergem si noi la pozat, mie eco si lor poze
, vrem sa stim si sa ne hotaram cu colul si cerclajul,
tot maine si sa ne confirme cucu si pupaza! 

PUSSI
15+
CONSTANTIN &
ANACum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Mi-Ka spune:
andicule, Alexia face si ea galerie pentru bb Filip 

pussi, chiar ca trece timpul asta cu o viteza uimitoare...parca mai ieri eram toate in focuri...si acum uite ca vin si bebeii mult asteptati...
Ce mi-a placut partea cu "cucu si pupaza" ![]()
Imi place ce nume vrei sa le pui puiutilor tai 
Tia, un pupic dulce pentru Daria ![]()
![]()
![]()
Liana 30 si crinuta71 va pupicesc dulce de tot 

_
Printesa noastra,Alexia
nmirela71 spune:
ceau fetele
va pup pe toate ,mi-a fost dor de voi , dar nu am avut cum sa intru pe forum .am fost in concediu ,cu examenele si nici nu am rezolvat problema cu netu de acasa.asa ca....
gabitu am incercat sa ma interesezde problema ta .daca imi scrii numele si prenumele voastre am sa-ti pot spune exact ce s-a intamplat,eventual copie dupa dosarul tau .daca vrei bineinteles.....
va urez bafta la toate si sper sa rezolv cat de curand problema cu netu ca sa putem vb mai des 

Chiara spune:
'neata! am revenit. ieri s-a facut et cu 3 embrioni foarte frumosi, 2 de 8 celule si unul de 9 celule
. zadori este foarte optimist in privinta reusitei, chiar mi-a transmis si mie o mare parte din entuziasmul lui. tratamentul de dupa:
aspirin protect 100 mg 1 pe zi, 7 zlie
metipred de 4 mg 3 pe zi, 5 zile
elevit 1 tb la 2 zile, pana la test (si sper si dupa)
magne b6 3tb pe zi
utrogestan 3x2 pe zi ivaginal (la pranz le pot lua oral daca nu sunt acasa)
progesteron injectabil im 50mg la 2 zile pana la test (mai incolo va povestesc ce a zis zadori despte proge injectabil)
lichide 3l pe zi
tuturor
Moniland spune:
Bravo Chiara! Ai sanse mari sa se prinda. Hai cu vestile despre progesteronul injectabil in opinia lui Zadori ca suntem curioase.
Magduta, cum esti?
Monica