ce mai stiti de Barbye?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Doamne ajuta! fetelor, gata am primit si invitatia oficiala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Doamne ajuta,Mirela,sa ajungi in China si sa reuseasca operatia....
Noi ne rugam in continuare pentru tine si pentru visul tau,daca ai nevoie de ceva nu ezita sa ne spui,pentru ca vrem sa te ajutam,nu-i asa fetelor?
Multa sanatate iti doresc...Doamne ajuta!

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Chiar ma gandeam la tine Mirela ... si m-au dat lacrimile citind mesajele tale la acest topic. Esti o luptatoare si vei iesi invingatoare din aceasta lupta.

Vreau si eu sa ajut cu ce pot.

Nu uita: "Orice sut in fund e un pas inainte".

Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mirela...Doamne ajuta sa iesi invingatoare

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by barbye

Doamne ajuta! fetelor, gata am primit si invitatia oficiala....

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mirela ma rog sa reusesti sa aduni banii!!!Vei reusi!!!c ce pot eu te voi ajuta!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

Ma bucur mult sa aud ca ai fost programata in China la operatie si sper din tot sufletul sa fii din nou cea dinainte.
Fetelor sa stiti ca ea a scris foarte clar ca are nevoie de ajutor si anume "daca reusesc sa strang banii". Deci daca vreti sa o ajutati luati masuri.......

Mergi la inceput

Mirela, te rog pune linkul cu articolul...aceasta karen_27g cred ca ...ea crede ca are dreptul sa arunce cu noroi...ea stie oare ca acea persoana pe care ea o tine in brate, adica soacra ta, te-a scos din casa...cu "iubitul" tau fost sot?asa se comporta la greu o soacra?Aici suntem sa ascultam, sa ajutam daca putem macar cu o vorba buna atunci cand posibilitatile sunt limitate.De ce nu vrea sa spuna cine este?cum isi permite sa scrie , sa puna poze fara acordul tau?exista legi pentru asa ceva.O asteptam sa vina si sa spuna ce si cum...pune te rog articolul!!!
DOAMANE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Oamenii fara caracter si lasi, lovesc in alti oameni, doar cand acestia sunt in suferinta. Altfel nu au curajul sa o faca pt ca sunt lasi.
Mirela, fruntea sus si nu baga in seama toate rebuturile societatii. Tu stii mai bine cine ti-a fost aproape si cine nu. Ai grija de tine si singura ta preocupare sa fie insanatosirea ta. Restul nu mai conteaza.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Imi pare rau Mirela, dar asta e trecut.
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput