Polidin
buna , ginecologul meu in Olanda nu a auzit despre un medicament cu aceasta denumire, stiti cumva daca mai are vreo denumire sau vreo farmacie online care livreaza si peste hotare?Imi cer scuze (moderatorilor)ca am deschis un subiect nou dar sunt disperata.
va multumsc in avans
Raspunsuri
roxanaz spune:
nu cred ca a mai auzit cineva de peste hotare de polidin ![]()
este un produs romanesc sintetizat din 13 tulpini microbiene de cei de la Institutul Cantacuzino si nu este autorizat in alte tari.
Roxana
numeioana spune:
Hera, de ce nu rogi pe cineva din Romania sa-ti trimita? Pana in septembrie le si faci doua luni la rand si poate ramai si gravi!
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
hera01 spune:
am rugat o fosta vecina, mi-a spus ca cica ar costa o gramada de bani ca sa trimiti medicamente peste hotare.Dupa cum mi-a spus ia ar fi valoarea medicamentului x 20 ? 
AngeliquedeS spune:
Asta cam asa e. Insa cred ca poate strecura niste fiole mititele prin niste hainute ceva, si plateste mai putin.
Pupici,
Angelique
11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
numeioana spune:
Pi ce, daca eu pregatesc un pachet si il trimit prin posta cauta in el?! Adevarul e ca exista riscul (adica mai mult ca sigur) ca fiolele sa nu ajunga intregi.
Ar mai fi o solutie. Cauta un membru DC din tara in care esti, care vine in Romania sau e deja aici, sa ti le cumpere si acolo va fi mult mai usor sa intri in posesia lor. Nu zic bine?? Sunt o gramada de fete inimoase pe DC care te-ar ajuta din tot sufletul.
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luci.eilm spune:
pe site-ul postei romane vad ca expedierea unui colet in extern (Olanda) ar costa 50 RON.
marryan spune:
hera intadevar poate deschizi un subiec urgent la care fetele pot sa lti raspunda, si sa gasesti pina la urma prin cineva sa ti le trimita, nu cred ca costa fr mult pu transprt!
ioana ai ceva simptome de bbika! hai ca tu m-ai incurajat cu polidinul si stau si eu astept cu nerabdare sa vina per fetila si sa incepem lupta
, Doamne ce cuvint "lupta pu bebe" oare vom putea sa uitam vreo data aceste momente dificile din viata cind vom avea pe bb in brate?! eu cred ca nu, o sa traiesc cu ele mereu in suflet!
pupici 

la toate fetele luptatoare!
marryan
hera01 spune:
Luci, intradevar taxele pe care le percepe Posta Romana nu sunt ingrozitor de mari dar medicamentele cad intr-o alta categorie de bunuri ptr care se percep si aplica alte taxe si legi.(asa mi s-a spus mie cel putin, minte vecina mint si eu)![]()
Marryan, multumsc ptr sugestie , o sa incerc