Polidin

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Mai am cateva cutii de polidin vreo 3 parca x 10 ampule care sunt bune pana in apr/mai 2009, daca cineva are nevoie de ele le dau gratis cu cea mai mare placere, si transportul este gratis binenteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Postez si eu la voi cu o intrebare. A ramas cineva insarcinata dupa un tratament cu polidin? Eu mai am de facut 3 fiole din 10 si as vrea sa stiu daca a dat rezultat la cineva. Cat timp trebuie sa fac tratament cu polidin? Pot sa prestez pt bb in timp ce fac polidin?
Multumesc anticipat.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Din cate stiu eu tratamentul cu polidin se dadea pe vremuri pentru anexita, se faceau 10 fiole, cate 2/zi, din prima zi de cm. Si mie mi-a dat un dr. prima data cand am fost diagnosticata cu anexita, dar pana nu am facut antibiotice doza soc, nu am scapat de ea. Oricum, marea majoritate a dr. spun ca sunt basme ca ramai insarcinata dupa polidin. Acum, ramane de vazut, poate la unele fete care nu au probleme serioase chiar functioneaza

Mergi la inceput

Azi am fost si am facut penultima injectie si asistenta aia mi-s zis ca polidinul stimuleaza activitatea hormonala si este foarte posibil sa raman usor insarcinata de la el. da eu pt ce crezi ca-l fac femeie?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Postez si eu la voi cu o intrebare. A ramas cineva insarcinata dupa un tratament cu polidin? Eu mai am de facut 3 fiole din 10 si as vrea sa stiu daca a dat rezultat la cineva. Cat timp trebuie sa fac tratament cu polidin? Pot sa prestez pt bb in timp ce fac polidin?
Multumesc anticipat.

poze

buna,

eu am ramas insarcinata in luna in care am facut tratamentul cu polidin. am facut timp de 5 zile cate 2/zi (seara).
dupa un an in care nu reusisem sa raman insarcinata, eu zic ca pe mine polidinul m-a ajutat! am facut tratamentul la recomandarea unei farmaciste, din prima zi a cm-ului, timp de 5 zile si nu am "prestat" decat dupa ce am terminat injectiile.
mult succes!!!

http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
32+ cu Denis Stefan

Mergi la inceput

Gabitza si eu am inceput trat cu polidin din prima zi de CM. Mi-e dr ginec mi-a dat sa fac 10 fiole, cate una pe zi. Mai am de facut una, in seara asta. Dar noi am prestat si cat timp am afcut tratamentul. E ceva rau in asta?

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Gabitza si eu am inceput trat cu polidin din prima zi de CM. Mi-e dr ginec mi-a dat sa fac 10 fiole, cate una pe zi. Mai am de facut una, in seara asta. Dar noi am prestat si cat timp am afcut tratamentul. E ceva rau in asta?

poze
Just Me

sigur nu este nimic rau, stai linistita.
si Doamne ajuta sa vina bebe la voi luna asta!!!

http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
32+ cu Denis Stefan

Mergi la inceput

Gabitza sa te auda Bunul Dumnezeu. Ne dorim tare mult un copil.

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

e asa de slab polidinul,ca mai bine ca nu au auzit cei din Olanda de el.Lasa sa te trateze ca lumea,cu medicamentele lor,ca asta e apa de ploaie!!!Poate 2 in acelasi timp sa faci si asa totusi,e f.slab.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

ingeras
Nu stiu daca te referi la mine dar eu ati raspund oricum , tratamentul l-am facut anul trecut deja cate 2 ampule pe zi in timpul mestruatiei timp de 3 luni , din pacate nu m-a ajutat de loc (hidrosalpynx)mai mult decat atata cred ca mi-a slabit mult sistemul imunitar ptr de atunci racesc intr-o bucurie (de anul trecut de vreo 6 x) normal ma prindea cate o raceala la vreo 2/3 ANI
In fine , am incercat-o si pe asta

Mergi la inceput