Polidin
Raspunsuri - Pagina 2
hera01 spune:
Mai am cateva cutii de polidin vreo 3 parca x 10 ampule care sunt bune pana in apr/mai 2009, daca cineva are nevoie de ele le dau gratis cu cea mai mare placere, si transportul este gratis binenteles![]()
Delphinas spune:
Postez si eu la voi cu o intrebare. A ramas cineva insarcinata dupa un tratament cu polidin? Eu mai am de facut 3 fiole din 10 si as vrea sa stiu daca a dat rezultat la cineva. Cat timp trebuie sa fac tratament cu polidin? Pot sa prestez pt bb in timp ce fac polidin?
Multumesc anticipat.
poze
RalMar spune:
Din cate stiu eu tratamentul cu polidin se dadea pe vremuri pentru anexita, se faceau 10 fiole, cate 2/zi, din prima zi de cm. Si mie mi-a dat un dr. prima data cand am fost diagnosticata cu anexita, dar pana nu am facut antibiotice doza soc, nu am scapat de ea. Oricum, marea majoritate a dr. spun ca sunt basme ca ramai insarcinata dupa polidin. Acum, ramane de vazut, poate la unele fete care nu au probleme serioase chiar functioneaza![]()
Delphinas spune:
Azi am fost si am facut penultima injectie si asistenta aia mi-s zis ca polidinul stimuleaza activitatea hormonala si este foarte posibil sa raman usor insarcinata de la el.
da eu pt ce crezi ca-l fac femeie?
poze
Gabitza1977 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas Postez si eu la voi cu o intrebare. A ramas cineva insarcinata dupa un tratament cu polidin? Eu mai am de facut 3 fiole din 10 si as vrea sa stiu daca a dat rezultat la cineva. Cat timp trebuie sa fac tratament cu polidin? Pot sa prestez pt bb in timp ce fac polidin? Multumesc anticipat. poze |
buna,
eu am ramas insarcinata in luna in care am facut tratamentul cu polidin. am facut timp de 5 zile cate 2/zi (seara).
dupa un an in care nu reusisem sa raman insarcinata, eu zic ca pe mine polidinul m-a ajutat! am facut tratamentul la recomandarea unei farmaciste, din prima zi a cm-ului, timp de 5 zile si nu am "prestat" decat dupa ce am terminat injectiile.
mult succes!!!
http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
32+
cu Denis Stefan
Delphinas spune:
Gabitza si eu am inceput trat cu polidin din prima zi de CM. Mi-e dr ginec mi-a dat sa fac 10 fiole, cate una pe zi. Mai am de facut una, in seara asta. Dar noi am prestat si cat timp am afcut tratamentul. E ceva rau in asta? 
poze
Just Me
Gabitza1977 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas Gabitza si eu am inceput trat cu polidin din prima zi de CM. Mi-e dr ginec mi-a dat sa fac 10 fiole, cate una pe zi. Mai am de facut una, in seara asta. Dar noi am prestat si cat timp am afcut tratamentul. E ceva rau in asta? ![]() poze Just Me |
sigur nu este nimic rau, stai linistita.
si Doamne ajuta sa vina bebe la voi luna asta!!!

http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
32+
cu Denis Stefan
Delphinas spune:
Gabitza sa te auda Bunul Dumnezeu. Ne dorim tare mult un copil.

poze
Just Me
Poate acum
ingeras70 spune:
e asa de slab polidinul,ca mai bine ca nu au auzit cei din Olanda de el.Lasa sa te trateze ca lumea,cu medicamentele lor,ca asta e apa de ploaie!!!Poate 2 in acelasi timp sa faci si asa totusi,e f.slab.
hera01 spune:
ingeras
Nu stiu daca te referi la mine dar eu ati raspund oricum , tratamentul l-am facut anul trecut deja cate 2 ampule pe zi in timpul mestruatiei timp de 3 luni , din pacate nu m-a ajutat de loc (hidrosalpynx)mai mult decat atata cred ca mi-a slabit mult sistemul imunitar ptr de atunci racesc intr-o bucurie (de anul trecut de vreo 6 x) normal ma prindea cate o raceala la vreo 2/3 ANI 
In fine , am incercat-o si pe asta