VECHEA GARDA - mamici de spiridusi (2)
Raspunsuri - Pagina 16
anasol spune:
janina-si io cred ca doare a fiecare coltz de masea iesit,asa am observat la dav,io ii dadeam nurofen inainte de culcare si dormea oarecum bine,nu se trezea oricum din ora in ora,dar acum stii ca e diferit la fiecare copil......puicei carlei sa-i iasa mai rpd maselutzele......dav are 4 iesite......de acu sper ca mai face o pauza........
si io imi caut job,dak gasesc ceva mai bun pana cand tre sa ma intorc la vechiul serv e k,dak nu ca si tine ma duc la cel vechi,dar caut in continuare ceva mai bun......pupiciii
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:

eu cam necajita...mama tot nu e prea bine. cred ca si de la vreme.
ma anunta dupa ce vine de la spital.
In rest ok, marco nu a baut lapticul de dimineata, la pranz a papat putin. isi revine el, nu ma stresez.
Janina pe marco il durea pana iesea coltisorul, pe urma pauza si iar era agitat cand iesea si urmatorul. dar asta numai la cea de-a 3-a maseluta. la primele 2 a fost agitat pana s-a crepat gingia si gata, nici nu am simtit cand a iesit toata maseluta.
Anasol, Janina bine ca aveti unde va intoarce. eu acolo nu mai merg, mai ales ca pleaca si Clau din firma.
Noi vrem sa deschidem o franciza, acum sa vedem daca ne convine, caci chiriile sunt marisoare.
weekend fain va doresc.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
J G spune:
Merci de raspunsuri.
Bunaciune iti urez succes la gasit job - daca vrei pot sa te ajut sa-ti faci un CV misto.
Giova daca ai bani sa cumperi o franciza e super - biznis la cheie, verificat ca merge, ajutor mult de la francizor. Si pe mine ma bate gandul.
Dar inainte de a investi in ceva trebuie sa rezolv niste chestii care ma framanta mai exact sa asigur pe cat posibil viitorul Carlei. Financiar ma refer. Vreau sa merg la un broker de asigurari sa aleg o asig de viata pt mine si un plan pt studii - pt Carla.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Giova spune:
Janina cunoastem bine persoana de la care luam franciza. nu stiu daca se pune vorba sa o platim. sa vedem, caci luni ne intalnim cu el. el e foarte incantat. si daca ar merge as avea si eu business-ul meu, nu sa-mi bat capul cu toti tampitii.
Asig. de viata are Clau, si noi ne gandim la unul de studii pt. marco. sa vedem cand il vom face.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
anasol spune:
janina pai asa vrea,sa ma ajutzi cu cv dak ai ceva misto,io am pus cv-ul pe best jobs.........
pai giova cumperi franciza,si apoi te extinzi si in iasi,si ai aici un om de nadejde,adik io
,dar ce tip de activity e?
Giova spune:
Anasol si eu tot pe best job mi-am pus CV-ul, numai ca nu am zis ce munca vreau si nu m-a sunat nimeni.
Prietenul cumnata-mi are fabrica de lenjerii de pat, cuverturi, huse, prosoape,fete de masa, decoratiuni,cam tot ce tine de casa, in Italia. mai are tot acolo 4 mag. in franciza. In Ro nu au, vroia sa deschida un italian la Tm, dar a murit. asa ca ne-am gandit noi sa facem. problema e ca sunt cam scumpe preturile ca e o marca buna in Italia si de-asta mi-e frica.dar daca au avut mag. in Alba si au vandut cam de 100 mil./luna, sper sa reusesc si eu aici de mult mai mult.
Luni vine in Tm si vorbim clar cu el, ce si cum trebuie facut. Daca ne convine, din toamna vreau sa-i dau drumul.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
anasol spune:
giova-multa bafta si sa iasa cum va doritzi voi.........
J G spune:
Giova eu zic ca daca locatia e buna (si pt produse premium trebuie sa va orientati spre una scumpa!) - sigur o sa fie ok vanzarile. Eu vad ca trendul in Ro merge spre produse mai scumpe dar de calitate si placute, frumoase - incep si romanii sa iasa din foame. Eu una de pilda am dambla la asternuturi - m-am imbolnavit ultima data cand am fost in Franta, avea socra-mea niste astenuturi cumparate din Canada care costasera vreo 800 euro, facute din batist imprimat combinat cu brocart... inca visez sa am si eu asa ceva. Erau superbe!
Cat despre Cv pe bestjobs nu e suficient sa-l postezi, trebuie sa aplici tot timpul la joburi si sa scrii smecher scrisorile de intentie.
daca vreti pot sa ma uit pe CV-urile voastre (mi le trimiteti pe E-mail, exista optiunea in situl lor) si sa va spun ce sa adaugati sau cum, eu lucrez in management vanzari si am facut mereu recrutare, deci.., sa zicem ca ma pricep un pic. Nu zic ca voi nu va pricepeti, nu ma intelegeti gresit.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
anasol spune:
janino-n-ai somn?
T_Ioana spune:
Salut!
Am reusit sa pun si eu mana pe calculator ca a plecat Cristi pana la serviciu, in rest de vreo 2 zile doar asa, ocazional prind liber computadoru![]()
Giova multa sanatate mamei tale! bafta cu afacerea, sa aveti rezultatele scontate!
Anasol tot voiam sa te intreb daca iti da si cu ceva crema speciala, anticelulitica, la masajul ala!? Cu jobul te inteleg perfect ca si eu m-as muta de aici, unde e tare fain si lejer dar banutii sunt prea putini, cand o sa ma intorc o sa am maxim 950 RON in mana
Janina, ce mai face Carlita Carliontz? Eu cand faceam recrutare ma distram copios impreuna cu colegii de ce ii ducea pe unii mintea sa treaca in CV.....e drept ca eu eram pe partea de recrutat personal fara studii superioare asa ca era de asteptat
.....la voi tot asa distractie?
Eu sunt tare impresionata de faptul ca spiridusul meu nu afce circ de la dinti, ca de iesit ies intr-o veselie....aseara am fost la niste prieteni si el e stomatolog, mi-a explicat ca plansul, agitatia si jelania
depinde f mult de cum reactioneaza fiecare copil la durere in general, deci daca e un bebel care nu prea suporta durerea (de orice fel) va reactiona destul de urat la iesitul dintosilor. Zicea ca dor mai rau caninii pentru ca au radacini f adanci si "sparg" mult mai greu gingia!
Am vorbit cu Irina si zicea ca s-a intalnit cu Cristina(Astery) si ca s-au distrat super, la fel si Razvan cu Mario![]()
Eu ma "delectez" cu vechile conferinte ca am facut rost si acum ma amuz cand vad cum se gasesc unele sa dea cu pietre si sa faca pe neprihanitele iar in conferinte erau cele care cam dadeau tonul la "distractie".....doar tonul face muzica, nu
?!!!
Scrisesm un mesaj lung mai devreme dar mi-a restartat Razvan compu......incerc sa revin mai tarziu!
Pupici si duminica placuta!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"