VECHEA GARDA - mamici de spiridusi (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Acina - e ciudat ca abia acum a avut reactia aia, daca pana acum ai folosit ac detergent. Inclin sa cred ca nu detergentul e responsabil, dar e bine sa inlaturi toti eventualii factori de stres.
Ioana - atea-s situatii care te fac sa intelegi ca restul sunt doar "nimicuri". bine ca a fost totul ok!
Giova - ce aiurea faza cu liftul! Macar acum esti informata.
Ana - si al noi e la fel cand ramane cu taica-su.
Mirela- c glezna aia ar fi bine, daca i putea sa nu calci pe ea-ceea ce e imposibil pt tine in cond date. Eu maia ms ia cum cateodata dureri la genanchiul meu entorsat atunc cand am cazut cu alex- asta ca nu am putut sa stau cu el imobilizat.
Ali- Iarina e usor bronzata in obrajori? imi place f mult tenul ei.

ne amuzam f tare ca nu mai maraie sa ne ducem la el cand se trezeste, daca nu apaream se punea pe un fel de plans, cobora si incepea sa bata cu palmutele in usa. Acum striga "maman" de 2 ori cu o voce hotarata si daca nu raspund coboara voiniceste si bate zdravan in usa-plansul a iesit din ecuatiebaiat mare.
Ieri am plecat de la serv in tromba .m-a sunat nounou-l lui ca a facut 39 si la 2 ore dupa dolipran( un fel de paracetamol) avea 39.5..era a doua oara in cariera lui cand avea temp....dr nu stie de la ce. azi insa e ok.

Cred ca nu am explicat bine-cu Slvi vb la tel.........cand o sa ne vedem nu se stie, dar va dati seama ca abia astept. Partea nasoala e ca nu stiu cand o sa fim noi dispo ca am senzatia ac avem programate toate we pana in septembrie..........
ma duc sa-mi recup piciul si sa trec la smotru ca de maine o tinem numai in musafiri pana dum viitoare- ce mi-as fi dorit sa nu vna saptamana asta(acum au concediu) ca sa ma pot bucura pe deplin de vizita lor,dar asa....joi-tr sa-mi tineti pumii ca tr sa sustin o conferinta (aia anulata pentru ca am fost cu alex la spital).......si acum face temp! sper sa nu se complice treaba ca acu chiar nu cred ca o mai pot anula iar ca le dau oamenilor programul peste cap

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ano ai copil mare, cum sa mai planga? ai tot patut la Alexandre sau ai trecut la pat normal? ca ai zis ca s-a dat jos...
Sper sa-i scada febra si sa fie bine.

Tocmai am vb. acasa, a facut mama o criza de calciu, de au luat-o cu salvarea de la Kaufland si a stat 2 ore cu perfuzii la urgente.
si eu nu am stiut nimic, doar acum am aflat, ca am sunat intamplator . of doamne...ca se zdrobeste si se necajeste pt. toti: bunicul, nasul cu cancer, il vrea pe Silviu-baiatul din plasament inapoi, etc.
Sper sa inteleaga acum ca tre sa vada si de ea si sa-i mai lase pe altii in pace.

ma scuzati ca mi-am spus off-ul, dar tare m-am necajit.

am pus un filmulet nou:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=192901&cdate=20070613&ctime=163100

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am tot uitat sa va zic. cele care prefera Huggies.
la Metro e oferta: un pachet de Huggies, nr5, 38 buc. la 400.000 si ceva lei si mai primesti unul gratis. sunt cele bune cu Winnie pe ele. eu i-am luat luni din Sibiu.

am vazut ca a iesit coltisorul de la maseluta. acum caninul a mai ramas. dar a inceput si maraiala.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

dav a ramas in oras la bunicasa,ca io am fost cu familionul asta al meu la cumparatuei de rochii,costume pt cumatri,am umblat 4 ore si pe caldura asta,creca azi au fost 40 de grade,naumi fac io prostii de astea de acu,sa ies ziua afara,in casa frate unde-i racoare si bine................

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

acina-rezultate sunt,dar tin in paralel si un pic de regim,,,,,,,,,,,,,beyyyyyy io is tare obosita,ma duc sa ma intindddd

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna, fetele !!

Tare greu mai ajung pe la calculator.
De cind si-au facut ai mei casa mergem in fiecare zi acolo ca e frumos si sta Sabinuta sa se joace afara cit pofteste. Ii place la nisip, desi dupa o tura de joaca are nisip si in fund. Seara cind ne intoarcem acasa, nu mai vrea sa plece de-acolo de la curte si plinge si se tine de portiera de la masina ca sa n-o aduc in oras. Mare scandal face!

Cuscra, Sabinuta tot asa nastrusnica e!

Janina, poate a mincat Carla prea mult si de asta a vomat. Eu am observat ca daca ii dau seara sa manince mai putin , doarme mult mai bine si e mai linistita.

Mai nou insa, de vreo saptamina se trezeste noaptea pe la 3-4 si daca nu ma duc sa-i fac 100 de lapte nu se mai culca. Oricum ar fi , eu ma bucur ca papa si asa .

Pupicei si weekend placut!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello,

Ioana mi s-a ridicat parul pe ceafa de groaza! E bine ca ai reflexe bune... ia-ti o masina mai noua ca sa scapi de stres!

Gagici sa va explic: plansul si vomitatul au fost pe la 23.30, cu solutie dadeam pe la 2 dimineata cand mi-am facut curaj sa intru in bucatarie. Deci nu de la substanta - am una foarte buna, profesionala, e safe pt oameni. In fine, deocamdata nu am mai vazut nici un gandac, problema e ca acum mor toate mustele tantarii moliile asa ca dimineata primul lucru tre sa aspir, sa nu serveasca Carlita micul dejun proteic de pe mocheta. In fine...

Asta seara mi-a zis bona ca iar a plans si a vomat putin - mie mi se pare f ciudat ca la 23 ea vomita "pranzul" pe care il ia la 16, cum naiba mai e in stomac?

Sursa problemelor am descoperit-o azi, am gadilat-o cu capul in jos, am tras-o de falci si am aflat: colt la masea dreapta sus iesit, stanga sus umflat si alb dar la cum arata mai dureaza vreo 4 zile pana iese. Nervi toata ziua, plansete din senin, nu papa (bine ca tot ma plangeam ca s-a cam ingrasat, acum are de unde sa dea jos).

Spuneti-mi o chestie ca sunt la prima masea - dupa ce iese un colt tot mai doare sau se cheama ca am scapat de ea? Uff... saracutii de ei!

In seara asta am iesit in oras si am papat la chinezi - super. Am luat si pt acasa niste spring rolls nefacuti, de bagat in congelator.

PUP PE TOATA LUMEA, merg la somn, ne vedem maine!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimineata fetelor , noi treze de la 7
Andiaroro da e bronzata , pe toata fatza dar in obrajori zilnic e putin mai rosie pana se innegreste si devine creolina...si pe maini e la fel , pe picioare foarte putin bronzata iar pe burtica deloc...are multe nuante pe ea.
Ioanabine ca ai avut reflexul sa scoti din priza rapid ca eu cred ca pe mament eram gata lesinata de spaima.

Fetelor eu va doresc un sfarsit de saptamana excelent. tuturor.

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata!

Janina , Sabinei i-au iesit cam 4 masele in acelasi timp, colt cu colt. Si cred ca doare la fiecare colt pt. ca are deja o luna de zile de cind papa f. prost. Cauza, banuiesc eu, ar fi durerea provocata de fiecare colt care se chinuie sa iasa.
Pupicei Carlitei sa iasa mai repede maselutele si sa n-o mai doara.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Aha, Irinatunza, ok - nasol. Azi noapte iar s-a miorlait cam la ora - ce as putea sa-i fac? Ce sa-i dau sa doarma ami bine?

Fetelor ma intrebati daca m-am intors la job: inca nu pentru ca imi caut ceva mai bine platit. Daca pana la sf lunii nu gasesc o sa merg totusi acolo si-mi caut mai departe.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput