recalculare pensie alimentara
Raspunsuri - Pagina 3
tora97 spune:
Vin si eu cu o idee.. de fapt ce am facut eu:pentru a nu trebui sa l tot dau in judecata pt recalculare am solicitat in ultima cerere (hat, acu vreo 2,3 ani) ca pensia sa i fie stabilita in cuantum si nu in suma fixa... tinind cont de faptul ca venitul este fluctuant, bla bla bla. Am avut surpriza nu numai ca mi s a aprobat in acest fel, dar s a judecat intr o luna fata de 3,4... cit durau de obicei.
Printre altele am solicitat si ca procesul sa fie judecat in lipsa.
Apoi, m am dus la inculpat la serviciu (cu hotarirea definitiva) am depus cerere si nu mai stiu ce in care ceream sa mi fie virat pe card. Voila! de atunci nu mai tb sa tot bat salile tribunalului la fiecare 6 luni cel putin!
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
preda_vicky spune:
Tora, ai depus tu personal cererea la serviciul ex-ului? Nu avocatul
? La mine a depus avocata acum o luna si inca nu mi-a intrat nici 1 ban in card

. Doar ca, intre timp, m-am hotarat sa fac proces penal sa-mi primesc banii din urma, ca din sept. 2006 nu mi-a dat ex-ul nici un leu
.
http://community.webshots.com/user/viki39
tora97 spune:
eu nu am avut avocat.. am depus cererea personal la judecatorie, mentionind in ea si adresa serviciului.
stiu ca pt neplata este proces penal, ceea ce este alta mincare de peste.. Insa pt o recalculare nu am considerat ca am nevoie de avocat
si am spus ca atunci cind solicitam doar recalculare dura fff mult pina de judeca fata de atunci cind am solicitat in cuantum...
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
floaredecolt67 spune:
Gata, am depus vineri cererea. In plus, am solicitat sa se judece in lipsa mea ca sa nu fiu nevoita sa-i vad mutra, mi-e sila de asa un tata care n-are habar cum arata copilul lui,l-a vazut doar o data, la 8 luni,acum e "baiat mare" are aproape 4 anisori. Procesul s-a stabilit pe data de 10 iulie. Tine-ti pumnii!!!!
sorinsonia spune:
Iti tin pumnii, pentru ca stiu ce greu e.
Si eu l-am adus prin tribunale pe ex pentru pensie alimentara. Am obtinut cu greu un 100 RON pentru ca a venit cu salariu minim pe economie. Sa-i fie rusine.
Sa nu spui ce ai facut.
floaredecolt67 spune:
Gata, am scapat! Am avut azi ultima infatisare. Si a meritat, pentru ca pensia de intretinere pe care va trebui sa o dea pt.copil e de 2 ori si 1/2 mai mare decat ce dadea pana acum.
Multumesc frumos pentru toate sfaturile pe care mi le-ati dat.
Pupici!!!
oana_33a spune:
Buna tuturor ! Am si eu aaceasi problema : majorarea pensiei alimentare. Ma poate ajuta cineva cu o cerere tip? cei de la tribunal ( de la informatii) nu te ajuta cu nimic.
diana2478 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi Buna! Daca vrei, iti trimit pe mail modelul de cerere (adica cererea mea). Vezi ca iti trebuie si 1 sau 2 timbre fiscale sau judiciare (nu mai stiu), dar eu am luat si de alea si de alea. Astept! didi si cata ![]() |