recalculare pensie alimentara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna
Viky imi cer scuze ca intervin, dar din pacate nu intra chiar toate sporurile la calcularea pensiei alimentare. Un exemplu este sporul de pericol, daca fostul tau sot are asa ceva. Si in plus, daca lucreaza in MapN sau MAI, acolo au si norma de hrana, care de asemenea nu intra la calculul pensiei alimentare. Se iau in calcul doar veniturile cu caracter permanent din ultimele 6 luni anterioare depunerii cererii de recalculare a pensiei alimentare, dar, asa cum ti-am spus, fara sporul de pericol si banii pt hrana, respectiv bonurile de masa, daca este cazul.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Multumesc, Andreea. E f. adevarat, ex-ul lucreaza in MAI. Dar cu sau fara spor de hrana, mi-e greu sa cred ca sal. lui nu depaseste 1000 RON. O sa vad ce mai pot face in toamna.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredecolt67 spune:

amar, am auzit ca debitele mai vechi de 3 ani se prescriu. E adevarat? Adica daca n-am facut nici un demers pana acum pentru recuperea celor 4 luni restante din aprilie, mai, iunie si iulie 2004 e posibil sa nu mai pot recupera acei bani ai copilului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by preda_vicky

Amar, multumesc mult pt.raspuns. Ma gandeam eu ca intra si sporurile. Dar se pare ca cei ce la serviciul lui sunt de partea lui. O sa mai fac un proces si asta este, sper ca la urmatorul proces sa obtin sa-mi fie virati banii direct pe card, pt ca altfel nu o sa-i primesc in veci de la el.

Vicky

http://community.webshots.com/user/viki39

Daca vrei sa-ti livreze banii la timp,cel mai bine e sa se faca adresa catre locul de munca al ex-ului si aceastia vor fi nevoiti sa-i opreasca din salariu suma stipulata in hotararea judecatoareasca,si iti vor fi trimisi direct tie.Dar nu stiu daca se poate direct pe card

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by floaredecolt67

amar, am auzit ca debitele mai vechi de 3 ani se prescriu. E adevarat? Adica daca n-am facut nici un demers pana acum pentru recuperea celor 4 luni restante din aprilie, mai, iunie si iulie 2004 e posibil sa nu mai pot recupera acei bani ai copilului?

Pai cum sunt identificate exact lunile lipsa? Cand iti da banii, tu semnezi ca ti-i da pentru o anumita luna?
Nu mai semna pentru banii urmatori decat daca reprezinta plata pe lunile lipsa - normal ar fi sa se achite datoria cea mai veche, nu luna iunie 2007.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Cea mai buna varianta e cea propusa de tumpi, si nu mai tragi de ex sa trimita bani.... poti solicita la locul de munca trimiterea banilor direct pe card in cazul in care exista unul..
Cred ca dreptul de a obtine pensia de intretinere restanta pt minori este imprescriptibil

carmen 26s 70% fetita

Mergi la inceput

Adina iulia banii pt pensia de intretinere se trimit in mod normal prin mandat postal, el. ex. are chitanta, iar mama are cuponul cu data si semnatura din luna respectiva , daca nu exista nici una nici ailalta clar nu s-au trimis...
floaredecolt67 poti atasa la cerere copii dupa orice acte crezi tu ca sunt necesare, copie dupa CI nu e obligatoriu , decat daca solicita instanta pt.verificari, copii dupa cupoanele postale sunt ok

carmen 26s 70% fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredecolt67 spune:

Multumesc frumos pentru sfaturi, o sa fac copii si dupa mandate, trebuie sa rezolv...e un drept al copilului pe care oricum el nu l-a vazut decat o data, la 9 luni, si nu-i pasa dealtfel de existenta lui. Asta-i viata, mergem inainte!
Promit ca so va spun ce rezolv.
Pupici,
mamica lui Radu - Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibon spune:

Buna ziua tuturor,
in mare, am cam aceiasi problema ca si floaredecolt67 si pe aceasta cale v-as ruga pe toti daca imi puteti trimite pe e-mail un model de cerere de recalculare a pensiei alimentare.

Mergi la inceput

dar care e e-mail-ul ghibon?

carmen 27s 70% fetita

Mergi la inceput