Bianca Brad, indoliata dupa fetita ei
Raspunsuri - Pagina 3
akella spune:
Imi pare extrem de rau ca s-a intamplat asa. E o durere pe care o va purta in suflet toata viata. Ii doresc multa putere si intelepciune.
RAMONELLA spune:
Nu pot sa cred.Ce tragedie.Am vazut-o odata la B1 tv.Era tare fericita ca urma sa aiba un copilas.Si ce frumoasa era graviduta.Asa a vrut Dumnezeu...Dar e foarte dureros!Doamne ajuta sa-si revina cat mai repede.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel18+ Alexia Beatrice
mira_m spune:
Totusi eu sper sa nu fie adevarat! Mi-e greu sa cred asa ceva, mai ales ca in ambele publicatii apare acelasi text!Cred ca e vorba de o gluma morbida!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Gabrielama spune:
Din pacate nu este o gluma morbida; copila s-a nascut moarta, la termen....
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
ligeea spune:
Exact acelasi lucru i s-a intamplat sotiei unui var primar de-al meu -a plecat la Constanta sa nasca , i-au facut anestezie si cand s-a trezit au zis ca copilul s-a nascut mort din cauza unei infectii din cordonul ombilical ?
Ei erau asa de traumatizati ca n-au cerut autopsia copilului si nu stiu practic ce s-a intamplat cu adevarat .
Urma sa nasca tot cu cezariana .
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Gabrielama
Din pacate nu este o gluma morbida; copila s-a nascut moarta, la termen....
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
Cum asa? O explicatie medicala exista?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'