Bianca Brad, indoliata dupa fetita ei
Raspunsuri - Pagina 2
claujro spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Mai fetelor...dar nu e curios cum de nu a aparut nik in celelalte reviste??? Chiar sa nu fi rasuflat aceasta stire??? Eu inclin sa cred ca nu e adevarat si ca totul e o minciuna sau o greseala.
Sa dea Domnul sa am dreptate ca taaare rau mi-ar parea sa fie adevarat!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"
Din pacate e adevarat.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
dordia2000 spune:
De unde sti cu sigurantza? Exista ceva publicat oficial? Si cum s-a intamplat o asa nenorocire? Si de fapt...ce s-a intamplat???
Offf eu tot sper sa nu fie adevarat!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
claujro spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
De unde sti cu sigurantza? Exista ceva publicat oficial? Si cum s-a intamplat o asa nenorocire? Si de fapt...ce s-a intamplat???
Offf eu tot sper sa nu fie adevarat!
Prietena mea cea mai buna lucreaza in TV si se cunoaste cu Bianca Brad, a citit in Story si i-a trimis SMS. Bianca i-a raspuns ca nu poate sa vb acum, nu se simte in stare si a intrebat-o de unde a aflat.
Pe de alta parte, care publicatie/ autor sa fi scornit astfel de veste ingrozitoare. Or fi unii fara scrupule dar nici chiar asa...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
andre_ea spune:
Dumnezeule! E cu atat mai ingrozitor cu cat se intampla la o varsta mare a sarcinii. Ce s-o fi intamplat? Baietelul l-a nascut cu dr. la care merg si eu. Ma gandesc ca si sarcina asta tot el i-a urmarit-o.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
oanaDo spune:
www.cancan.ro/2007-06-05/Bianca-Brad-indoliata-dupa-fetita-ei.html" target="_blank">http://www.cancan.ro/2007-06-05/Bianca-Brad-indoliata-dupa-fetita-ei.html
Diablette spune:
Doamne, am citit si eu. E ingrozitor... Bianca, fii tare, cu ajutorul lui Dumnezeu o sa treci peste acest moment greu...
dordia2000 spune:
offf....maaare tragedie...nu-mi vine sa cred!
Cristina_C spune:
Imi pare rau. Si, totusi, care-a fost explicatia? E vorba de o luna asa de mare!
poza Robert
szivarvany spune:
Imi pare nespus de rau ... sper sa gasesca puterea sa mearga mai departe ...
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Steluta spune:
Offf, Doamne, dar este ingrozitor. Nici nu imi pot inchipui cat de dureros este!
Bianca, sper sa te ajute Dumnezeu sa treci mai departe, de dragul copilasului tau.
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)