Dama de consumatie
Raspunsuri - Pagina 8
adusca spune:
Andreea, acum am gasit subiectul, cumva ma doare ca nu mi-ai scris mie, ai adresa mea pe messenger.
Guestus si Joxy, Tania e foarte frumoasa, si e un copil bun, a fost angajata mea un an...nu, nu era dama de consumatie, era vanzatoare, are si studii in acest domeniu, si pt anii ei, 19 atunci, muncea enorm.
sunt oarecum socata sa citesc ca nu-i este bine, aici incepuse sa-si completeze studiile, avea un job unde era apreciata, am inteles-o cand a vrut sa plece, era tanara si vroia bani repede.
Andreea, zi-mi ca nu e vorba despre acelsi tip care vindea bors pe vremuri, daca el este, stii parerea mea despre el, tu meriti ceva mult mai bun.
nu pot scrie mai multe, mi se pare ceva mult prea personal, te rog scrie-mi.
te pup.
fetele de pe DC
Clover spune:
adusca, probabil i-o fi fost rusine sa iti scrie tie.
Ce nu pricep eu e de ce iau unii subiectul in bascalie.
Keep the promises you make to yourself.
Elise spune:
quote:
Originally posted by Clover
Greu, greu de inteles...foarte psiholoalambicat....
quote:
Daca tanjesc toti dupa o sarutare de la tine...inseamna ca esti buna rau , nu ?
PS: da, XIO, o fata de douazeci de ani de obicei e BUNA, buna rau, foarte buna - ai vreo problema cu asta?
Elise & BBLisa
XIO spune:
Elise , era o gluma.
Mie mi se pare ca Tania e un copil din ce scrie pe aici.
Barbatii in calduri tanjesc dupa un sarut(initial) de la 3/4 din femeile vazute pe strada , exceptandu-le din bun simt pe cele in varsta si pe fetite mici.
Pe mine ma distreaza descrierile astea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
meg67 spune:
quote:
Originally posted by Clover
Keep the promises you make to yourself.
eu chiar nu vad tragicul in faptul ca o fata de 19 ani (majora!) si-a ales "o meserie" care se pare ca ii si place si nici macar n-o face de nevoie
DACA facea asta ca sa isi intretina niste studii sau ca sa isi ajute mama bolanva etc...etc...(orice altceva decat sa stranga bani pt lumanarile de pe tort) poate simteam nevoia sa o bat pe umar si sa o consolez
probabil ca multe dintre noi ar fi putut sa ia "scurtaturi" dintr-astea in viata insa au ales sa MUNCEASCA pentru ceea ce sunt astazi...si (probabil) de aia sunt apreciate si respectate
nu e chiar un copil, asa cum s-a spus
varsta presupune si indatoriri, nu doar scuze - dupa ce ai implinit 18 ani se presupune ca esti in stare sa discerni si sa raspunzi pt faptele tale (altfel s-ar fi pus varsta majoratului la 30 ani, deci banuiesc ca nu intamplator te numesti major de la 18 ani, cu tot ceea ce implica acest lucru)
si ca sa o zicem pe aia dreapta notiunea de dama de compania a fost intotdeauna asociata cu alta: femeie de moravuri usoare
dar fiecare meserie cu riscurile ei...
carmenp spune:
sincer n-as putea`o face si stii de ce? pentru ca am o caramida acolo jos, la temelie, mai solida decit mi-as fi imaginat-o vreodata plus materialul care nici asta nu se muleaza dupe cum bate vintu`
quote:
Originally posted by reiki
Acu pe bune care dintre voi, daca ati fi (din nou la 20 de primaveri) tinere si fara copii nu ati face la fel daca ati putea.
"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
batool67 spune:
Eu cred ca ar trebui sa/ti schimbi jobul. Prea putini stiu ce inseamna de fapt o dama de consumatie. Mult timp am trait cu impresia ca a fi dama de consumatie e un termen mascat ptr prostituata. Imi cer scuze dar eu asa credeam inainte de a citi ce ai postat. Eu zic sa incerci sa schimbi locul cu ceva mai putin dubios. E alegerea ta. De ce vrei neaparat sa strangi bani doar ptr ziua ta. Daca tot lucrezi in strainatate ai putea cu acele economii sa faci altceva. in orice caz iti doresc numai bine si sa iei cea mai buna decizie ptr viata ta. Apropo de prietenul tau, eu zic sa fii mai atenta la comportamentul lui si sa nu accepti violenta domestica.
reiki spune:
quote:
Originally posted by carmenp
sincer n-as putea`o face si stii de ce? pentru ca am o caramida acolo jos, la temelie, mai solida decit mi-as fi imaginat-o vreodata plus materialul care nici asta nu se muleaza dupe cum bate vintu`
Pai tocmai temelia solida te poate ajuta ca sa nu te pierzi intr-o meserie ca asta (daca din nevoie/constrangere sau alte motive ai ajunge sa practici o astfel de meserie).
NU o recomand nimanui, din contra, dar trebuie sa acceptati ca este din unele puncte de vedere foarte atragatoare. Are casa si masa asigurata de club de regula. Nu trebuie sa te culci cu clienti, desi fetele sfarsesc prin a face asta. Daca o practici la o anumita varsta, intr-o tara unde nu prea te stie nimeni..., poti castiga bine sau foarte bine. De exemplu Tania poate castiga peste 5000 de euro/luna/neimpozabili. Intr-un an poate face 50.000 daca nu are buzunarul spart.
Cati dintre noi pot face banii astia in RO? Sa-i si stranga. In cati ani? Marea majoritate dintre cei care citesc aceste randuri nu vor putea face asta niciodata. Daca vrei ca dpdv financiar sa iti schimbi statutul este o cale rapida si usoara.
Dar ca tot ce este prea usor are si costuri.
Problema apare ca te uzezi de 10 ori mai mult intr-un an, fizic dar mai ales psihic, comparativ cu alt job normal pe care l-ai avea.
Cand revezi acelasi om dupa un an te loveste diferenta.
Si cel mai greu este sa te opresti (creaza dependenta). Apoi sa te adaptezi din nou vieti obisnuite.
Temelia este printre putinele lucruri care te pot salva. Altfel de regula, fetele astea, pe termen lung, ajung atat de jos incat sfarsesc prin a face trotuarul.
Mik spune:
quote:
Originally posted by reikiquote:
Originally posted by carmenp
Pai tocmai temelia solida te poate ajuta ca sa nu te pierzi intr-o meserie ca asta (daca din nevoie/constrangere sau alte motive ai ajunge sa practici o astfel de meserie).
NU o recomand nimanui, din contra, dar trebuie sa acceptati ca este din unele puncte de vedere foarte atragatoare. Are casa si masa asigurata de club de regula. Nu trebuie sa te culci cu clienti, desi fetele sfarsesc prin a face asta. Daca o practici la o anumita varsta, intr-o tara unde nu prea te stie nimeni..., poti castiga bine sau foarte bine. De exemplu Tania poate castiga peste 5000 de euro/luna/neimpozabili. Intr-un an poate face 50.000 daca nu are buzunarul spart.
Cati dintre noi pot face banii astia in RO? Sa-i si stranga. In cati ani? Marea majoritate dintre cei care citesc aceste randuri nu vor putea face asta niciodata. Daca vrei ca dpdv financiar sa iti schimbi statutul este o cale rapida si usoara.
Dar ca tot ce este prea usor are si costuri.
Problema apare ca te uzezi de 10 ori mai mult intr-un an, fizic dar mai ales psihic, comparativ cu alt job normal pe care l-ai avea.
Cand revezi acelasi om dupa un an te loveste diferenta.
Si cel mai greu este sa te opresti (creaza dependenta). Apoi sa te adaptezi din nou vieti obisnuite.
Temelia este printre putinele lucruri care te pot salva. Altfel de regula, fetele astea, pe termen lung, ajung atat de jos incat sfarsesc prin a face trotuarul.
"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita
Mi se pare foarte jignitor sa scrii asta aici pe un forum de felul asta.