Mamici aspirante din nou - cap. 25

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare mamici!

Am fost ocupata cu examene in ultimul timp si nu am mai putut intra. Imi pare rau sa intru si sa dau de vesti atat de proaste.
Mav sper din toata inima sa poti trece peste aceasta experienta urata si sa ai parte de 2 liniute curand.

Eu nu am mai lucrat la bebe numarul 2 si am ajuns intr-o etapa destul de nasoala...sotul ma bate la cap sa-l fac, eu nu mai sunt asa sigura ca vreau sa mai stau acasa si ptr al doilea bebe...Sunt tare confuza! M-am plictisit rau de tot acasa.

Va pup pe toate si sper sa ma iertati ca am lipsit!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna tuturor,

Eu zunt in z18, si mai cu pluta ca inainte:) Cum spuneam TB meu a inceput cu o valoare destul de mare, zic eu, apoi pe la z13 a parut sa sara nitel, si am zis eu ca aia ar fi fost ziua cu pricina, dar m-am trezit la z18, ca am valoare mai mica decat in z8 :(
Asa ca eu ma declar confuza total. Probabil ca daca mai masor vreo cateva luni ma mai dumiresc. In fine, nici nu stiu ce sa mai cred, dar probabil ca nici luna asta nu s-a intamplat nimic, daca deja azi dimineata a cazut TB-ul.
In rest suntem binisor, pisicul meu a fost cam nevricos saptamana asta, si noi ca deobicei, am sarit pe el, in loc sa-l intelegem. Apoi parca si sora mea mai aprinde paie in loc sa atenueze, ca tot zice ca de ce l-am “scapat” asa din mana:(
Fata ei are 18 ani deja, si vorba sotului, asteapta de la al mic al mea (care tre sa recunosc ca e cam nazdravan), sa inteleaga ca un copil mare. Sper sa nu iesim cu scantei pana la urma, ca mai mereu cand am avut vizitatori ne-am impuns, din cauza stilului diferit.
Mai, copii vostri stau cuminti cand mergeti la cumparaturi? Ca noi cu al meu nu vedem nimic si iesim si cu cearta daca mergem la magazine. El tot merge in toate directiile, vrea de toate si tot asa, si iaca gata scandalul. Eu nici nu pot sa gandesc daca sunt cu el.
Eu am incercat sa ajung wk asta la Laura, dar nu am gasit-o acolo. Nu va zic ce stresata eram:(
Si nici nu stiu cand mai pot ajunge ca e tare departe de mine.
In schimb s-ar putea sa am vesti bune cu interviul la care am fost:) Daca nu contesta nimeni o sa fiu angajata la guvern:))))
Apoi sa te tii ca trebuie sa mai invat si eu cate ceva:(

Mav imi pare rau, si sper sa fie bine data viitoare.
Baby tu pe unde mai esti?
Asi, voi? Irinel bine ca e Danut mai bine. Sa auzim numai vesti bune.
veronicka cum mai esti?
Spor la toata lumea si salutari la mamicile ocupate tare, tare.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mariana multumesc pentru raspuns.
Sincera sa fiu nu prea m-am prins cum e cu testele acelea dar 5 zile cat le-am facut si au aratat 2 liniute am si prestat. Al saselea a iesit simplu si am zis ca e timpul sa ma odihnesc. Insa acum daca stau si ma gandesc cred ca am gresit. Pentru ca daca un test de ovulatie pozitiv inseamna ovulatie in aprox 24 de ore inseamna ca a doua zi cand iese negativ sunt chiar la ovulatie. SAU el se mai pozitiveaza si la o zi daou dupa ovulatie? Sunt intrebari la care nu am raspuns si pana la urma nu-mi ramene decat sa incerc si sa astept CM-ul. MA gandesc ca de 2 zile ma dor sanii si burta ca si cum mi-ar veni ceea ce mi se pare ciudat pentru ca sunt in z16 iar daca stau bine sa ma gandesc ar putea fi o zi buna de procreere ca si z14 dar daca testele de ov. sunt negative eu zic ca e cazul sa ma mai odihnesc. Ma simt si aiurea ca gandesc asa despre facutul dragostei dar pana la urma asta e. Nu am timp mereu de ...mai trebuie sa-mi trag si eu sufletul, nu?

Veronika esti ok? Eu sper ca da si acele pete maronii sa fie ceea ce se spune in popor ca "te-a marcat" bebelusul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Daiopri eu am incercat 2 zile cu TB dar m-am lasat pagubasa ca am uitat alte 2 dimineti sa-mi iau temperatura si m-am bazat pe teste. Sincer eu cred ca pana la urma ar trebui sa ma relaxez un pic...saptamana trecuta am avut examen auto pe care l-am picat la traseu si eram atat de frustrata incat cred ca nici un bebe nu ar fi vrut sa vina la o mamica atat de furioasa . Succes oricum!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Mav nu pot sa exprim exact ceea ce as dori sa-ti spun in aceasta situatie,dar intr-un fel stiu cam ce simti pt. ca si eu am pierdut o sarcina la 16s+6z fara nici o explicatie medicala plauzibila.
Sa fii tare si sa ai incredere in DD ca va va ajuta!

Carmina eu zic ca ai prestat la timp.

Testele mele in ziua ovulatiei dau liniuta a doua mai puternic colorata decit prima si in ziua urmatoare ovulatiei am avut ambele liniute de aceeasi intensitate.De-abia in ziua a doua dupa ovulatie imi arata negativ.Daca te uiti pe linkul de la inceputul capitolului si completezi acolo niste date vei vedea.

Cica ziua dinaintea ovulatiei este cea mai fertila de aceea testele care indica cresterea LH ajuta la alegerea perioadei optime de concepere.

Daiopri aici exista niste masinute colorate de plastic dedesubtul carucioarelor de cumparaturi din supermarketurile mari.Eu am pus copii de multe ori acolo si nici n-au mai vrut sa se ocupe de altceva cind faceam cumparaturi!
Uneori ii puneam direct in despartitura speciala a caruciorului de cumparaturi si le placea sa priveasca produsele,nici nu ar fi dorit sa mearga ei singuri prin magazin.

Ce vesti nemaipomenite cu interviul!!! Felicitari!!!

Mihaser da oare e neaparat nevoie sa stai acasa tot timpul daca veti avea inca un bebe? Eu am mers la serviciu cind Markus a implinit 6 luni pina la 36 de saptamini de sarcina cu al patrulea bebe.Iti poti oare lua o bona sau cineva de incredere din familie disponibil sa te ajute?

Irinel monitorul tau de fertilitate se aseamana cu Persona despre care intrebasem eu.Tin pumnii ca totusi sa ne dai vesti bune ih curind!

Veronika poate ar fi bine sa mergi medic sa-ti faci HCG pntru linistea ta.

Clau pai atunci...te asteptam cu vestile bune simbata-duminica!

Ioana cine stie, poate ca va veti intoarce din Mongolia cu bebe la purtator,fara sa mai fie nevoie de FIV!

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Dupa cum spuneam, de cand am inceput incercarile de a mai avea un nazdravan, toate au devenit ciudate.
Eu sunt depasita de ceea ce se intampla. Daca luna trecuta CM a venit la 30 de zile, iaca cu masuratorile in mana ieri am vazut ca a cazut TB, la valoare mai mica decat in z8, iar azi a fost tot la fel ca ieri. Si cum, dupa graphic ar fi trebuit sa vina CM, se pare ca apare, in z19!!!!
Eu nu am mai patit asa ceva niciodata. Nici nu stiu ce sa cred ce sa inteleg. Si mai ales nu pot sa inteleg cum toate se intampla numai de cand am lasat la liber.
Oricum, m-am programat si la dr de families a vad ce parere are, si in masura timpului disponibil sa incep poate cercetari daca si ei I se pare ciudat.
Voi ati avut vreodat asa repede? Eu mai repede de 25 de zile nu am avut. Of, of, of.

Numai bine tuturor si asteptam vesti mai bune de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Daiopri, felicitari, ai vazut ca pana la urma iese bine?! Cred ca o sa fie un job bun. Si eu la fel ( ca si Mariana ) cand mergem la cumparaturi, Razvanel sta in cosul tip masinuta si conduce cat timp facem cumparaturi. Se mai plictiseste dar in general nu avem probleme. Incearca si tu!

Mariana, as vrea eu sa va dau vesti bune in weekend, dar nu sunt sanse prea mari, dupa cum am zis mai sus ne-am iubit doar de 2 ori in perioada fertila luna aceasta. Si nici sanii n-au inceput sa ma doara, de unde eu aveam probleme cu ei imediat dupa ovulatie , acum sunt moi si nedurerosi... foarte ciudat! Dar o asteptam pe Irinel cu vesti bune!

Carminabulina, eu multe luni m-am stresat cu temperatura, acum sunt bucuroasa ca am scapat de acest obicei ca ajunsesem obsedata de termometru...Dar intotdeauna se potrivea la mine, cum scadea putin, gata aparea si ciclu! Dupa ovulatie crestea, apoi se mentinea 12-14 zile , dupa care scadea si stiam ce urmeaza... In alta ordine de idei cred ca ai prestat bine , acum urmeaza perioada de asteptare si apoi vii cu II liniute! Ok? Si multa bafta data viitoare la examenul auto, stai relaxata ca totul o sa fie bine.

Mihaser, la mine este invers, sunt asa de obosita de servici ca tare mult mi-ar place sa stau o perioada mai lunga acasa. Nu stiu daca m-as plictisi, acum as zice ca nu...Dar din pacate nu se poate.

Irinel, tu cum esti , ai vreun simptom ceva? Te astept cu vesti bune, poate asta este luna norocoasa...

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

...ca am lipsit de pe forum.........
in primul rand pe 9 iunie mi s-a stricat calc. si abia azi l-am facut.si de la birou nu am mai avut timp sa mai intru........
a fost foarte balamuc.........la birou.
dar de azi pot scrie iar si de acasa, asa ca voi intra mai des.....
toate fetele si va doresc sa aveti cat ma repede.......bebe 2, sau bebe1..dupa caz!!!!!!!!
Imi pare exterem de rau ca nu ai putut sa duci sarcina pana la termen Mav...am citit la durere, dar din pacate nu mi-am gasit cuvintele sa te incurajez..............tot ce iti pot spune este ca oricand ai nevoie de ceva si te pot ajuta...............vin cu mare drag si oricum ma gandesc mereu la tine
feteloe cu testarea.....hai veniti si voi cu vesti bune....................
eu de luna viitoare intru iar in competia asta grea cu viata........., chiar daca am dat gres de doua ori pana acum.......a treia oara va fi sigur cu noroc...............asa ca eu stiu sigur ca va veni bebe si la noi pana la urma!!!!!!!!!!!
va pup dulce pe toate si va mai scriu diseara.........

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragele mele mamicute, am citit mesajele voastre, dar n-am avut spor la scris.... Am pus cateva poze recente cu nazdravanul meu. Ma uit la el si ma inseninez... si-mi zic ca poate vreau prea mult de la viata dorind inca un copil... cand am deja unul absolut minunat...
Nu mai am curaj sa mai trec printr-o alta "incerare"... nu ca n-ar merita... dar sunt atat de... lasa...

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mav, foarte frumoase pozele, Sebi este dragut foc. Se vede ca s-a distrat bine.

Nu esti lasa Mav, dar ai nevoie de putin timp...acum simti nevoia sa te protejezi sa nu mai treci prin asta...sunt alaturi de tine, o sa fie bine pana la urma si o sa vina bebe, este bine ca poti ramane insarcinata... uite la mine nu se mai intampla deloc, a trecut 1 an si degeaba...

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput