Mamici aspirante din nou - cap. 25
Raspunsuri - Pagina 10
veronicka spune:
eu am fost la medic care era f grabit fiind in clinica(la particular nu avea loc sapt asta) si mi-a facut eco abdominala si a zis ca nu se vede numic ca este prea devreme si sa mai astept o sapt si apoi sa merg. era prea plictisit sami faca si vaginala. scurgere maro nu mai am. am avut doar catva pete si gata. iau utrogestan asa de capul meu 2 seara pt ca stiu ca ajuta. la toate fetele pe care le cunosc eu le da daca au mai avut sarcini pierdute sau oprite in evolutie.acum sunt si in sesiune si sunt un pic cam obosita dar mai am o sapt jumate si se termina
va pup pe toate
marimar spune:
quote:
Originally posted by mav
Dragele mele mamicute, am citit mesajele voastre, dar n-am avut spor la scris.... Am pus cateva poze recente cu nazdravanul meu. Ma uit la el si ma inseninez... si-mi zic ca poate vreau prea mult de la viata dorind inca un copil... cand am deja unul absolut minunat...
Nu mai am curaj sa mai trec printr-o alta "incerare"... nu ca n-ar merita... dar sunt atat de... lasa...
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Mav, ai un nazdravan absolut minunat si pentru care merita sa mergi mai departe, el iti va da curaj sa mai incerci si sa-i faci un fratior/surioara ! Pentru ca , in primul rind, pentru el o sa-l faci, sa aiba pe cineva al lui, fratiorul lui, surioara lui !
Esti tinara, ai curaj ca totul se va sfirsi cu bine !

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Irinel spune:
Mav eu sper din tot sufletul sa iti dea bunul Dumnezeu mangaiere si peste nu mult timp sa ai din nou curajul sa incerci sa ai un bebe scump. Imi pare tare rau de tot ce s-a intamplat si imi dau seama cat ti-e de teama de o noua dezamagire si durere si fizica si sufleteasca.uite eu am o cunostinta care a vea un baietel mai mare si isi dorea enorm sa mai aiba unul. A pierdut 3 sau 4 sarcini, nu stiu cum a avut puterea sa nu renunte. Si totusi a mers inainte. acum are un baietel de un an jumate tare scump. Baietelul cel mare cred ca avea 3 sau 4 ani cand a inceput sa incerce, in final diferenta e de 6 ani intre ei, daca nu ma insel. Dar se inteleg foarte bine. Pupici dragi.
Daiopri de ce nu incerci si tu niste teste de ovulatie Sincer n-am incercat niciodata temperatura bazala, asa ca nu pot sa spun multe. vezi ca sunt si teste de ovulatie cum fac fetele, si monitoare de ovulatie, pe care le poti folosi la nesfarsit.
Clau e suficient si o data daca e la momentul oportun. Nu e nici un semn?
Fetelor voi ati inteles ca n-am simptome de venire a ciclului? Eu vorbeam de simptome de sarcina. Simptome de ciclu eu nu mai am deloc de la un timp, vine pur si simplu prin surprindere. acum vreo 2 zile am avut niste greturi rele de tot, am zis gata sunt gravida :-)) desi m-am mirat ca la nici o sarcina nu m-au apucat greturile pana prin saptamana 8-a. Am luat evident testele de sarcina (ziua 24 seara si 25 dimineata). Rezultat - total negativ. Acum nu mai am nici greturi. Singurul lucru bun e ca monitorul ala se incapataneaza sa arate feriga inca. Nici nu-s prea sigura ca vreo cateva zile nu am mai vazut feriga , am crezut ca gata astept rusii, apoi a aparut iar foarte clara marti 9cand cu greturile). Ieri inca era si azi dimineata. Chiar nu stiu ce sa cred. Fie a fost o ovulatie tarzie, fie sa fie sarcina? Nu stiu. Scrie sa folosesti cateva luni monitorul ca sa iti dai seama cum functioneaza si probabil asa e, ca fiecare femeie are o baza diferita (la unele inteleg ca si in ziua 1 pot sa apara ceva semne de feriga si atunci trebuie sa compari cu ce vezi in ziua 1). Eu am inceput de prin ziua 9 sa ma monitorizez, deci nu stiu cum era in ziua 1. Si de atunci mai mult sau mai putin apare feriga. Zilele astea a fost foarte clara (dupa ce a mai fost foarte clara si in ziua 14)
Fetele care folositi teste sau monitoare de ovulatie, la mine in carticica monitorului scrie ca poti avea mai multe zile de pick, cand apare feriga, sunt zile fertile, da nu se produce ovulatia. Apoi 4-5 zile neferile (fara feriga la mine) si iar zi de "pick" cu feriga. Asa ca aveti grija, sa nu va pacaliti. Carmina poate nu e bine ca te-ai oprit. Stii ca Anacami a avut ovulatia in ziua 24? Si uite nici eu nu stiu ce sa cred luna asta.
Gabriela, tu intrebai candva. La monitorul meu scrie sa numeri zilele de ciclu din prima zi de sangerare serioasa, nu zilele de spoting cum zic ei, deci nu zilele cu pete.
Irinusha mai asteapta gogosica scumpa?
Ioana ce zi esti? Cum stam cu moralul?
Baby, te asteptam pe baricade!:-) Pupic
Hai fetelor sa mai auzim si vesti bune.
Veronica, multa lume am auzit cu pete maronii si bebe a fost bine. stiu ca nu e bine cand sunt rosii. Da tot e bine sa te duci la doctor daca mai apar. Ufff si doctorii astia....Pupici si o sarcina usoara fara probleme.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Irinel spune:
Cornelia la multi ani lui Eduard! Sa creasca mare si sanatos, sa fie fericit si sa va faca fericiti si pe voi, parintii lui! Numai bine la amandoi puii si sa vina si o fetita cu rochita :-))
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
aiska spune:
Va salut pe toate!
Ma primiti si pe mine in lista mamicilor aspirante?
Eu sint Sabina, voi implini 28 de ani in septembrie, am un baietel Joel nascut in octombrie 2005 si o fetita Nona nascuta in ianuarie 2007.
In iulie vom incepe pregatirile pentru marirea familiei.Am vrea sa pastram aceeasi diferenta mica de virsta ca intre primii doi copii.Speram sa fie posibil si de data aceasta.
Sabina![]()
mamica lui Joel si a Nonei
Noi,cele din Finlanda
clauclau spune:
Aiska, bine ai venit la mamici aspirante din nou si felicitari pentru hotararea de a avea al treilea bebe. Cred ca e foarte frumos! Iti urez mult succes sa se intample repede minunea si sa pastrezi diferenta mica intre copii.
Cornelia, sa-ti traiasca baietelul Eduard, sa aiba o viata frumoasa si sa fie sanatos. LA MULTI ANI! 

Irinel , inteleg ce spui, nici eu nu am simptome la venirea ciclului, doar ca e regulat si stiu cand vine, dar in rest nu simt nimik. Dar ce-o fii cu greturile tale? Sunt curioasa , este posibil sa se pozitiveze testele mai tarziu, s-a intamplat de atatea ori. In ce zi esti acum? Inteleg ca ti-a intarziat, dar cate zile? Doamne, ce minunat ar fii sa fii graviduta acum! Iti tin pumnii strans!
CLAU
astept surioara de Razvanel
Gina M spune:
Offf..fetelor,
Micuta noastra Jessica Priscilla, a facut infectie la ureche si a prins iarasi un virus urat.
Asa dar, asera pe la 1 AM s-a trezit mititica in niste zbierete de durere cumplite iar febra i-a fost foarte ridicata 104"F!!!![]()
Pe la 1:30AM + cand toata lumea dormea noi, eram in drum spre spital.
Ajunsi la ER culmea, s-a nimerit sa ne bage in aceiasi camera in care anul trecut am pierdut una din sarcini.Colac peste pupaza, mi s-a facut rau si am vomat de, am crezut ca or sa-mi iasa si ochii din cap...(a fost ingrozitor)..
Ea dat tratament si ne-a lasat pe la vre-o 4:30 sa mergem acasa insa cu conditia sa ne reintoarcem daca febra se ridica.
Ne-am oprit pe la magazin sa-i mai cumparam una alta, apoi pe la 5:00AM am ajuns si noi acasa.
Am mai stat ce-am mai stat de veghe insa, micuta se simtea tot mai rau iar febra continua sa se ridice in ciuda tratamentului 103.5F!!!
Asa dar sotul, s-a reintors cu ea la spital.Acolo nu stiu ce i-au facut insa acum, se simte mult mai bine.
Continuam tratamentul si sper sa mearga.Rugati-va pentru noi caci, avem mare nevoie.
Eu, nus' ce truda am avut insa, cum am ajuns acasa - in baie,iarasi m-a apucat voma...Am ciugulit ceva si am reusit sa dorm totusi cateva ore pana la urma.Acum sunt mai bine.
Nu am avut timp sa citesc toate mesajele.Sper insa ca, sunteti bine.
Va
pe toate.
Ma duc sa vad poate mai dorm 

putin...
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
marimar spune:
Irinel, eu am avut greturi din senin si ciclul mi-a intirziat citeva zile dar n-a fost sarcina. Uneori se intimpla....Tinem pumnii sa vina bebe cit mai repede !!
Ginasper sa se faca repede bine fetita ta si tie sa-ti dispara greturile !
Aiska, ce curajoasa, cu doi copilasi mici si il planificati pe al 3-lea , ufff, de ce mie mi-e frica???
Ma bucur enorm cind vad mamici care vor mai mult de 2 copilasi!!!
Cornelia, La multi ani pentru Eduard !!
si pupici pt toate fetele !
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
leeloo2004 spune:
Buna fetelor!
Eu azi sunt z17 - luna asta am folosit testele de ovulatie si zic eu ca "prestat" cind a trebuit dar acum trebuie sa am rabdare pina cam pe 1 iulie si sa vad ce va fi... Deocamdata zic eu ca e cam devreme sa am semne asa ca nici nu prea am dat atentie - mai am de asteptat inca o luna...
Irinel - cred ca stiu acum despre ce monitor vorbesti tu - cel cu saliva, nu? Eu folosesc teste normale (cele care sunt identice cu testele de sarcina) - l-am facut pe primul in z10 si mi-a iesit clar pozitiv, asa ca am trecut la treaba in z11 si z12 - am mai repetat testul si in z12 si mi-a aparut o a doua liniuta dar extrem de slaba, asa ca am banuit ca ovulatia a vut loc undeva in ziua 10 sau 11 - pe test spune ca in caz de test pozitiv, ovulatia va avea loc undeva in interval de 40 ore...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mariana_1976 spune:
La multi ani Eduard, sa cresti mare, cuminte, sanatos si sa-ti bucuri mereu familia!
Cornelia, voi ce mai faceti?
Bun venit Sabina!
Ce bine-mi pare sa te intlnesc din nou si aici!(vad ca fostele colege ale mele de odisee se tot aduna la acest subiect)
Irinel eu cred ca luna aceasta Irinusha a avut dreptate cu gogosica si...vei primi stafeta ei!

Eu mi-am comandat Persona dat este u pic diferita de ce ai tu,nu apare feriga,insa este ca un semafor cu rosu,verde...![]()
![]()
Si la mine scrie ca ziua 1 este considerata cea cu singerare normala,nu cu pete.
Gina
sa se faca bine fetita voastra cit mai repede si sa nu mai aveti probleme!
Marimar voi v-ati inscris deja in cursa luna asta,nu?![]()
Leeloo ce fel de teste de ovulatie ai folosit? Ce scrie in prospect ca trebuie sa fie,ambele liniute de aceeasi intensitate sau a doua mai intensa decit cea de control?Tin pumnii strinsi ca nu mai e mult pina la 1 iulie!
Clau nici eu nu am simptome de venire a ciclului cind se intimpla sa soseasca,si nici n-am avut vreodata simptome de sarcina inainte de 5 sapt.Tu cum stai cu numaratoarea?![]()
Un weekend placut tuturor
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda