Mamici aspirante din nou - cap. 25

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

veronicka, eu cred ca poti fi optimista, testul Sure Check e unul nou si nu prea am auzit sa dea gres. Totusi in situatii din astea incerte e bine sa fi pregatita pt ambele variante(vorbesc din experinta proprie). Ar fi bine sa repeti testul la 48 de ore de la primul, din cate stiu eu in perioada asta cantitatea de hormon se dubleaza si liniuta a 2a ar trebui sa iasa ceva mai roz. Iti tin pumnii stransi sa fie asa cum cred si eu.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dragele mele, in sfarsit sunt si eu putin libera, azi mi-am luat o zi de concediu caci e serbarea lui Razvanel dupa-amiaza si am zis sa nu ma mai duc cateva ore la servici...Abia astept sa-mi vad puiul la serbare in rol de " croitoras" ( si viteaz pe deasupra )

Veronicka, ar fii super sa se fi intamplat acum minunea, repeta testul din nou maine dimineata, ar trebui a doua liniuta sa se vada mai bine. Iti tin pumnii!

Daiopri, dar nu mi-ai spus ce temperatura ai acum . Daca este cumva 37 sau mai mult e posibil sa fie ciclu peste sarcina, daca zici ca si sanii sunt altfel. Dar cum a fost acest ciclu, oare putin diferit de altele? Eventual un test de sarcina te-ar lumina si mai bine, eu zic sa faci unul. Sa ma tii la curent!

Cornelia, ce frumos ca impart amandoi camera acum, cred ca o sa se apropie foarte mult unul de altul. Tu cum te mai simti?

Aaka, felicitari pentru bebe 2! Ai incercat mai mult sau s-a intamplat rapid?

Irinel, imi pare tare rau sa aud ca Danut trece prin clipe mai grele. A suferit si el foarte mult si acum se resimte. Sa fii aproape de el caci pentru el tu esti cea mai importanta! Din pacate stiu cum e cu lipsa de timp si alergatura de fiecare zi, si eu trec prin asta...Iar seara, dupa servici nu sti ce sa faci mai intai!

Ioana, Asi,

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

magdutala mine in oras nici nu cred ca se face astfel de analiza.iar la cluj nu ajung sapt asta ca sunt in concediu. asa ca o sa repet testul peste 48 de ore daca am rabdare daca nu maine.tu ce mai faci?scrie-mi pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

veronicka, ce ma bucur, ti-am rezervat un loc la zuze!
Desi cred ca testul pe care deja l-ai facut este bun si pozitiv, eu zic ca poti sa repeti testul cu un "Barza GOLD, cu 4 zile mai devreme", este sigur. Bravo! Abia astept sa te vad pe lista gravidutelor!

Irinel, imi pare rau ca baietelul tau inca sufera dupa pierderea surioarei.... Sebi al meu zice si acum (desi n-a apucat practic sa vada nici macar burtica crescuta, dar "bebelusul" pe care l-am pierdut, nici atat): "Doamne-Doamne, sa nu ne mai iei bebelusul din burtica, ca vreau sa am si eu bebele meu!"...

In alta ordine de idei.... discutie cu Sebi al meu (3 ani si 4 luni!), dis-de-dimineata....

-Mami, pe fund a intrat bebelusul in burta ta?!
- de unde ti-a venit ideea asta?!?!?!
-...Pai, atunci... DD l-a bagat pe gura?!
-
-Atunci, pe unde a intrat bebelusul in burtica, mami, prin buric?!
-........ Pai... printr-o ...gaurica speciala... pe unde intra numai bebelusii... in burtica....
-Daaaaa?!?!?!?!?! Si eu tot pe acolo am intrat in burtica ta?!?!?! ....Bine... mami....

Norocul meu ca discutia s-a terminat cu "Bine... mami", daca nu era multumit de raspuns si ar fi vrut sa vada locul special....?!

Cornelia, ti-am vazut si eu printisorii, sunteti o familie frumoasa! ... Si pozele cu torturi si prajituri....

Eu sunt binisor, fac tratament de sustinerea sarcinii, azi ma cam doare mijlocul, dar cred ca e de la statul prelungit pe scaun.
Va pup pe toate!

7+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Fetelor, eu sunt in ceata total. Test negativ (primul pe tura asta de incercari), temp stabila, desi ieri mi s-a parut ca am vazut mucusul dupa care ma orientam eu cu incredere:)

Asa ca tot nu stiu cine cu cine voteaza. Deci TB la mine acum e in jur de 36,9-37, care cum spuneam acum 5 ani reprezenta maximul la care ajungeam. Nici nu mai stiu ce sa cred si cum sa socotesc, iar acum imi pare rau ca nu am inceput mai devreme masuratori. Daca voi mai stiti cate ceva despre cum se traduceau si altea alea, si aveti o farama de timp orice informatie e bine venita:) Sanii sunt parka un pic mai “Fermi” ca inainte. Dar nici cum erau cand am ramas cu baiatul.

Dar oi vedea eu. Si apoi cum vrea DD. Sunt intr-o perioada super aglomerata la lucru, a venit si sora mea, si indata incep si plimbarile cu ea, si as vrea sa ma si mut. O gramada de treburi si timp ioc.

Veronicka, dart u ai fost ocupata nu gluma. Bravo si sa speram ca e cu norocel.

Mav ma bucur tare mult ca esti bine si tinem pumnii in continuare. Scump tare Sebi. Al meu daca il intreb daca vrea frate sau sora zice ca nu:)

Tuturor fetelor spor la lucru.

Si multi pupici la bebici si mamici harnicute.

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, am intrat sa va impartasesc si voua faptul ca, familia noastra s-a marit cu inca un membru.
Recent am adoptat in familia noastra un baietel.
Are 2 anisori si este un:Double yellow Head Amazon.
Numele lui este Buddy si vi-l prezint :AICI
Este un papagal extrem de destept care stie sa vorbeasca,sa cante,sa rada si sa faca fel de fel de scamatorii pentru vasta lui micuta.Spun micuta deaorece traieste in jur de 50 ani+.
Intalnirea noastra a fost una speciala.Am lucrat ceva pana am reusit sa creem o legatura iar acum suntem, cei mai buni prieteni.
Nu-i place sa stea singur si cand plec striga dupa mine: "Maaam, don't go there - come here"!
Va marturisesc ca am simtit ca ma topesc cand mi-a adresat pentru prima data aceste cuvinte.Stiam ca acesti papagali vorbesc foarte bine,stiam cat de capabili sunt insa, nu mi-am imaginat niciodata in viata ca o pot face atat de limpede si uman!!!
Zilele trecute cand Rebecca(fetita noastra) s-a impiedicat si a cazut jos.In timp ce alergam spre ea si o intrebam ce s-a intamplat si el a inceput:What's up...what's up?!"
Apoi, cand sotul a vrut sa-l ea de la mine s-a repezit la el cu ciocul si cand a vazut ca s-a speriat pur si simplu, a inceput sa rada in acelasi ton cu mine.Imi imita perfect timbrul vocal si rasul...Aseara cel putin a atins punctul culminant.
Avea chef de joaca si s-a agatat cu picioarele de partea de deasupra a custii, s-a lasat cu capul in jos si a inceput sa se invarta, sa danseze si sa se prefaca ca este in pericol spunand:
"maaam, come here - heeeelp, heeelp... auuuuuu etc.
Atata am ras de cred ca, ne-or auzit toti vecinii.Pur si simplu, ma durea burta si falcile de atata ras.
Este tare frumos cu el desi,vom avea de lucrat si invatat mult/e impreuna!

BB din burtica a inceput sa-si faca deja simtita prezenta, suntem fericiti si doresc ca bucuria de a fi din nou mamici, sa va insoteasca si pe voi cat mai curand.
Ma rog pentru voi, si cum va mai spuneam, doresc sa ne intalnim pe aleea odiseei cat mai curand.
Va
Gina.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna!!!

Am intrat si eu sa va mai pupicesc muuult si pe bebi dar si pe voi. Imi pare rau ca nu am mai avut timp sa intru, dar am reinceput serviciul si sunt super ocupata.
Baby Maya este foarte bine, sambata implineste 6 luni (uraaaa, ce fetitza mare are mami), are 7.800 kg, papa bine si tot ce-i dau (se vede din greutate:)), este la curte la ai mei, eu o iau de vineri pana duminica acasica si ma mai duc si dorm acolo min o data in timpul saptamanii. Este greu pt mine ca nu o am acasa in fiecare zi, dar este mai bine pt ea, pt ca sta toata ziua in curte. Spuna mama si tata de zeci de ori pe zi, vorbeste si rade cu toata lumea, este minunata. Sunt cea mai fericita mamica din lume!
Sambata facem si vaccinutzul de 6 luni si ne si masoara pediatra.

Acum asteptam sa ramanem iar insarcinati, cand o vrea Dzeu! Noi suntem pregatiti. De-abia astept. Si dupa ce fac si bb 2 o sa

Va pupam muult!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Gina felicitari si pentru bebita care isi face prezenta simtita......si pentru baietelul cel guraliv,trebuie sa fie tare haios.

daiopri,pai daca si al 2-lea e tot baiat atunci....ai o "scuza" sa mai incerci si a 3-a oara,si apoi 3 este o cifra minunata pentru copii.Si daca si al 3-lea e tot baiat,apai atunci e musai sa mai faci inca unul ca sa nu fii soacra cu 3 nurori.....Eu asa am de gand sa fac si......daca si al 4-lea e baiat apai.....sa stiii ca adopt o fetita dar nu ma las pana nu oi fi si mami de printesa.WHERE IS A WISH IS A WAY !!!Tare-mi place zicala asta.
Noi deocamdata....cred ca amanam proiectul bebe 2....caci ma apuc de scoli si....ma topesc cand vad bebei mici,parca-s apucata.M-am roscovit,puteti vedea aici Rudy este un scump http://family.webshots.com/photo/2342884470072337911eioHSH si daca mergeti la pozele urmatoare facute in florida veti vedea ce baiat mare am.....care conduce barca...... iar aici poze si mai recente cu minunea mea de pui de om http://family.webshots.com/photo/2507349890072337911Smuvox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

azi de dimineata am mai facut un test ozone si a doua liniuta era un pic mai accentuata decat ieri. deci sper din tot sufletul sa fie sarcina.sunt si extrem de racita dar iau med homeopate si naturiste, per sa nu influenteze raceala sarcina.acum nu mai pot de nerabdare sa ma programez la un medic care sa confirme si faptul ca este uterina
va pup pe toate care m-ati incurajat (si pe restul)si va doresc acei bebe multasteptati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonyMo spune:

Poate nu sunt la subiect,dar am postat si eu un Subiect Anticonceptionalele,si cum voi veti fi mamaici a doua oara,poate stiti sa dati un sfat cuiva care vrea sa fie mamica pt prima oara. multumesc.

Mergi la inceput