Mamici aspirante din nou - cap. 25

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mav, mi se stransese inima citind mesajul COrneliei. Ma bucur mult ca a fost doar alarma falsa. Doamne ajuta sa fie bebe bine si sa il tii in brate peste aproape 9 luni!

Cornelia, noi doua semanam tare mult in modul de a simti si a gandi in privinta copiilor si a carierei. Eu nu pot sa spun ca am simtit asa dintotdeauna, dar dupa ce a venit Danut cred ca m-am schimbat tare mult.

Baby atat de mult ma bucur ca ai ajuns la spovedit si te-ai linistit asa mult. Intr-adevar, in cele mai mari deznadejdi tot Dumnezeu ne ajuta sa mergem inainte. Sper din suflet sa iti daruiasca Dumnezeu puiul mult dorit.

Ioana cat de rau imi pare. Stiu ca incerci sa privesti cu optimism inainte, dar am senzatia ca totusi nu mai esti asa increzatoare 9asta din precedentele tale mesaje, nu din ultimul). Eu te pup cu drag si imi doresc atat de mult ca un bebe sa iti implineasca fericirea. Nu deznadajdui. Dumnezeu e mare si bun!

Mariana, voi sunteti o familie bogata! Bineinteles nu ma refer la bogatia materiala, ci la copiii vostri. Mi-as dori sa pot avea si eu asa multi copii. Dar sotul meu nu vrea atatia. Eu cred ca o casa plina de copii e plina de bucurie. Sa va dea Dumnezeu sanatate si voua si lor. Nu stiu de chitul ala Persona, o sa ma uit prin magazine cand ajung.

Fetelor sa stiti ca e posibil sa ma vedeti mai rar pe aici. Am iar probleme cu Danut care nu vrea sa doarma ca "vine cineva" si-l ia cum a luat-o pe Maria (asa am inteles dupa ce l-am tras de limba cum am putut si eu) si e obosit rau si nu ma intelg cu el, nu apuc sa ma odihnesc, ca eu ma scol dimineata devreme de tot, ca sa il iau pe el de la gradi devreme, asa ca nu prea mai apuc pe aici. La serviciu sunt mereu in alergatura. Oricum, incerc pe cat posibil macar sa va citesc. Sper sa auzim vesti cu doua liniute cat de curand. Doamne ajuta!

Adela felicitari pentru bebe mic, sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bebe sanatos!

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Cornelia_Laura, Clau-clau, Baby_r7, Leeloo2004, Irinel va multumesc pentru gandurile voastre frumoase!
Irinel draga, i-mi pare rau ca ai probleme cu Daniel. Micutzul Daniel a suferit si el foarte mult din cauza Mariei si deaceea e acum asa de speriat. Mi-a povestit mama ca si eu am suferit la fel de mult dupa ce a murit fratiorul meu, pentru ca si eu eram la fel de mica ca si Daniel atunci. Eu chiar am amintiri din acea perioada a copilariei desi multa lume nu crede ca e posibil sa ai amintiri de la 2,3 ani. O sa-si revina in timp si foarte bine ai face, daca ai chema un preot sa tina o slujba mica la voi in casa, in camera lui Daniel, o sa-i faca bine si o sa doarma pe urma mai usor si mai linistit. Acum mi-au ramas amintirile frumoase despre fratele meu, nu-mi mai amintesc de perioadele in care nu puteam dormi de frica, asa o sa-si aminteasca si Daniel mai tarziu.

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

irina , multumesc pentru felicitari.
o sa fiu si eu ocupata mai mult de cat sunt acum cu Tia, avand in vedere ca vom avea acest nou bebe.
abea astept sa il tin in brate si sa i-l arat Tiei care are un bebe de jucarie si il iubeste tare mult dar numai cateva minute ca si pe celelalte jucarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Irinel, imi pare rau ca ai probleme cu Danut. Dar ceea ce ti-a sugerat Ioana, adica sa chemi un preot, mi se pare o idee foarte buna. Sunt convinsa ca incet incet isi va reveni doar ca cere multa rabdare, ca orice lucru la varsta asta cand nu mai sunt bebelusi dar nici nu inteleg decat putin. Va doresc sa reusiti sa treceti cat mai repede peste asta.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Aaka bine ai venit si felicitari pentru cel de-al doilea copilas care va veni!
Cornelia_Laura ce mai fac sefii casei???
Irinel ce mai face Daniel??

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Ioana, multumim de intrebare. Fac bine, slava Domnului. Si de ieri impart aceiasi camera, gata i-am mutat impreuna. Si au dormit foarte bine noaptea trecuta, parca chiar mai bine ca pana acum. Uite cate un pupic de la ei.
Aaka, sarcina usora si fie ca bb2 sa fie sanatos si mancacios!
Restul fetelor pe unde sunteti? Cam pustiu subiectul...haideti mai dati un semn de viata...

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna tuturor. Eu is pe aici, adica la munca:)
Am inceput sa masor TB dar sunt mai in ceata ca inainte.
Si ma gandeam ca poate unele din voi puteti sa ma lamuriti:)
Se pare ca mi s-a schimbat temperatura de baza. E posibil sau zic prostii? Cert e ca, temp care acu 5 ani reprezenta maxim, acum e cea dupa CM., deci cea minima:) Ma tot intreb daca e posibil, si astept sa vaz daca sare mai sus sau nu. Eu tot am impresia ca sanii au ramas mai mari dupa ultimul CM, dar nu stiu cum as putea verifica daca a fost peste sarcina.
Baby scumpa, inca mai astept ajutorul tau in privinta asta, daca si la tine a fost peste.
In rest suntem bine, aseara a venit si sora mea, acuma sunt in agitatii.
Cornelia, cum e cu 2 baietii? Ca eu parca vaz ca, daca se mai indura DD de mine (daca is cuminte destul:)) o sa ma trezesc mandra posesoare a 2 flacai.
irinel multi pupici lui Danut. A trecut si el prin ulte saracutul...
Va dorim sanatate si sa fiti bine. Mai treci pe la noi cand poti.
Clau tu ce mai faci? Asi?
fetelor suntem multe si mereu uit pe cineva, dar ma gandesc la toate. Stiti voi:)
Ioana, cand plecati in vacanta? Poate merge mai bine pe teren strain:)

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Daiopri, daca ar fi fost ciclu peste sarcina, testul ar trebui sa fie clar pozitiv si s-ar vedea cred si la eco. Asa ca cel mai simplu ar fi sa faci un test de sarcina ca sa te lamuresti. Cunosc cazuri care au patit asa.

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

salut fetelor.stiu ca nu am mai scris de muta vreme dar am vrut sa ma deconectez un pic de tot cee ce inseamna stres de sarcina . sa nu intelegeti gresit ca de voi, dar inevitabil cu voi daca scriamma totgandeam de ce numai eu nu raman.
azi dimineta am facut un test sure check si a devenit a doua linie de un roz pal,chiar ff pal dar de vede(mai ales la geam).mentionez ca numai peste trei zile trebuie sau mai bine zis trebuia sa-mi vina ciclul dar nu am avut rabdare sa astept pt ca sunt si racita si tusesc si imi curge nasul si atunci vroiam sa iau si ceva medicamente dar acum o sa iaudoar homeopate pana stiiu un rezultat clar. (desi eu rezultatul vreau sa-l iau deja ca pozitiv)
poate imi spuneti si voi care ati facut si v-a aparut ros daca in continuare a fost totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Veronicka felicitari , eu zic ca e de bine. Poti s aincerci sa iti faci analiza de bhcg din singe e mai sigur, de nu mia astepata citeva ziel si repeta din urina. Desi testele de urina zic ca e sigur din prima zi de intirziere. Felicitari inca o data.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput