Mamici aspirante din nou - cap. 25

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragi mamici si aspirante!
I-mi cer scuze ca nu am mai intrat ieri din lipsa totala de timp. Va multumesc frumos pentru urarile adresate sotului si pentru ca ma incurajati mereu!
Eu am facut un test Sure Check ieri dimineata in z27 si a iesit cat se poate de negativ, nici urma de umbra in a doua pozitie. Iar ca totul sa fie perfect azi z28 s-a transformat in z1, ca deobicei. Nu sunt trista, deja m-am obisnuit cu esecurile si nu stiu ce-as fi facut daca era pozitiv, cred ca as fi innebunit de bucurie. Asa macar am ramas normala la cap!
Ma bucur ca am avut ieri o zi frumoasa cu multi invitati, ne-am distrat pina la 03 dimineata si a fost frumos. Acum voi lua eu o pauza de trei luni, pentru ca am facut 3 luni stimulare si ar treui o pauza si intre timp ai voi face sotului toate analizele ca sa vedem de ce sta asa de prost la si ce e de facut. Iar din toamna dupa ce ne intoarcem din Mongolia, cred ca ne pregatim de primul FIV din viata noastra, sper cu prof. Marinescu la Giulesti. Cam astea ar fi planurile noastre de viitor, in rest incerc sa ma bucur de viata asa cum e ea, cu bune si rele.
Pupici si multumiri la toate mamicile si aspirantele....

Cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Ioana pt. optimism si ma bucur sa te vad asa ...... sigur acolo sus toate avem un sufletel, dar se pare ca vine mai greu.............sa nu iti pierzi speranta, ca vine , daca te vede asa optimista!!!!!!!!!!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs

Buna dragi mamici si aspirante!
I-mi cer scuze ca nu am mai intrat ieri din lipsa totala de timp. Va multumesc frumos pentru urarile adresate sotului si pentru ca ma incurajati mereu!
Eu am facut un test Sure Check ieri dimineata in z27 si a iesit cat se poate de negativ, nici urma de umbra in a doua pozitie. Iar ca totul sa fie perfect azi z28 s-a transformat in z1, ca deobicei. Nu sunt trista, deja m-am obisnuit cu esecurile si nu stiu ce-as fi facut daca era pozitiv, cred ca as fi innebunit de bucurie. Asa macar am ramas normala la cap!
Ma bucur ca am avut ieri o zi frumoasa cu multi invitati, ne-am distrat pina la 03 dimineata si a fost frumos. Acum voi lua eu o pauza de trei luni, pentru ca am facut 3 luni stimulare si ar treui o pauza si intre timp ai voi face sotului toate analizele ca sa vedem de ce sta asa de prost la si ce e de facut. Iar din toamna dupa ce ne intoarcem din Mongolia, cred ca ne pregatim de primul FIV din viata noastra, sper cu prof. Marinescu la Giulesti. Cam astea ar fi planurile noastre de viitor, in rest incerc sa ma bucur de viata asa cum e ea, cu bune si rele.
Pupici si multumiri la toate mamicile si aspirantele....

Cu drag Ioana

Ioana - imi place cum gandesti!Este mare lucru sa fii un om incercat.Incercarea si rabdarea cioplesc adesea in noi, taria de caracter iar tu, dai dovada de ea in mesajul de mai sus.Toate lucrurile isi au timpul si rostul lor sub soare.Cand va fi vremea potrivita, sunt sigura ca v-a veni si mult doritul BB .
Sa fiti tari.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Gina m-am uitat iar la pozele tale si nu ma mai satur sa le privesc...........esti o graviduta superba si o mamica frumoasa foc...........de fetitele tale nu am cuvinte sa iti spun cat de frumoase sunt........
sa-ti traiasca amandoua si sa ai o sarcina cat mai usoara posibil in continuare!!!!!!!!!!
cand va privesc devin si mai optimista si abia astept sa fiu iar graviduta si stiu sigur ca de data asta va fi bine pana la capat.......

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by baby_r7

Gina m-am uitat iar la pozele tale si nu ma mai satur sa le privesc...........esti o graviduta superba si o mamica frumoasa foc...........de fetitele tale nu am cuvinte sa iti spun cat de frumoase sunt........
sa-ti traiasca amandoua si sa ai o sarcina cat mai usoara posibil in continuare!!!!!!!!!!
cand va privesc devin si mai optimista si abia astept sa fiu iar graviduta si stiu sigur ca de data asta va fi bine pana la capat.......

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

baby_r7 - multumesc pentru admiratie si gandurile bune.Ma bucur sa vad ca esti mai optimista.Asa va vreau pe toate.Bravo!

Daiopri - cum mai esti?!Merge treaba?!Se lasa cu "nabadai - iese ceva luna aceasta?!

Mergi la inceput

Baby_r7 asa e, intr-o buna zi va veni, trebuie sa speram iubita!
Gina_M multumesc frumos! Si eu am vazut pozele si am vazut atatea frumuseti, de am ametit!Sa-ti traiasca toate cele 3 minuni mici si sa te bucuri de ele!

Cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Ce sa mearga Gina, mama? Ca astept sa termin cu nesuferitii:) Sis a vezi bucurie ca duminica vine sora mea, si trebuie sa trecem la fapte pe ascunsea:))))
Ioana vin si eu cu LMA pt sot, desi cam tarziu. Si imi pare rau ca nu s-a lasat cu mai multe linii, dar las ca apar ele pana la urma. Trebuie.
sa vina.
Mariana tu cum te mai descurci cu copilasii tai?
Eu nu beau multa cafea, doar o ceasca (cana) dimineata. Dar as vrea sa fie totul perfect.
Marimar, eu nu raspund la subiectul postat de tine, caci sunt catastrofa doar cu unul:) Dar cred cu tarie ca trebuie avut grija cum imparti timpul cu ei.
Baby, daca nu te superi poti sa ma lamuresti daca ai avut peste sarcina? Sau daca ai scris undeva, sa ma indrumi intr-acolo. Multumesc, Si ma bucur ca esti mai optimista.
Deja mi-am facut tabelul si ma apuc de masurat. A, si mi-am trecut si sotul pe vit E. Just in case:)
Pupici la toata lumea si spor la treburi importante si la distractii, de ce nu.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Daiopri multumesc frumos!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Daiopri

Ce sa mearga Gina, mama? Ca astept sa termin cu nesuferitii:) Sis a vezi bucurie ca duminica vine sora mea, si trebuie sa trecem la fapte pe ascunsea:))))

Phuuiii, eu credeam ca s-a terminat CM!Noh, ce colac peste pupaza si cu sora taman acum!
Arata-i parcurile din zona si trimite-o cu baiatul la plimbare sa va mai "relaxati si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata fetelor.
Ioana, ma bucur ca v-ati simtit bine de ziua sotului si ca a fost o aniversare reusita. Cat priveste Z1, mare dreptate are Gina cand spune ca "Toate lucrurile isi au timpul si rostul lor sub soare" chiar daca noua ne este de multe ori greu sa intelegem. Cu siguranta va veni ziua cand iti vei tine puiutul in brate, sunt convinsa de asta.
Baby, imi place ca ai un tonus general bun, bravo tie! Si cred ca "unda verde" veti avea cat de curand.
marimar
, eu ma descurc singura cu 2 copii mici plus toata goaspodaria. Asa ca nu cred ca ar fi mult mai greu cu 3 copilasi. Eu am ramas a 2a oara cand Edi avea 1 an si 4 luni si l-am carat toata sarcina in brate. Si nu prea inteleg de ce crezi "ca ma joc cu focul", problemele de sanatate s-au acutizat in ultimele zile de am ajuns la medic. La mine singura problema ar fi a 3a cezariana, dar am inteles ca se face daca semnezi pe propria raspundere, aici in Romania.
Daiopri, lasa ca poate tocmai asa "pe ascuns" se prinde samburelul, cand nu te astepti mai deloc.
Irinel, unde esti?
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput