Mamici aspirante din nou - cap. 25

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ioana te pup indiferent de rezultat. Asa mult m-as bucura sa fie bebe de data asta...

Carmina, cred ca am ratat mesajul tau. Pupici, si sa fie luna asta cu 2 linii.

Daiopri, cred ca Baby nici n-a facut testul luna trecuta ca au venit uratii, asa ca n-a stiut ca e graviduta. Asta daca nu ma-nsel.

Clau eu ziua 9, nici un semn de ovulatie, iar Danut pus pe fapte mari, adoarme doar la 11-12 noaptea :-)) Pupici si sa fie luna X, cu 2 liniute

Gina pupici pe burtica.

Asi, ce mai faci? Ca tu esti cu numaratoarea inaintea mea parca. Si tu si Clau.

O zi frumoasa!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

buna fetelor si bun venit la un nou capitol, sper sa fie cu noroc!
io nu am mai intrat ca n-am avut ce sa va zic...da va citesc zi de zi! luna trecuta am facut trat. cu antibiotic, deci a trebuit sa renunt la proiect. Nu-i bai, ma reapuc de treaba luna asta, sper sa iasa niste okisori
sunt in z4. ar fi super, ca as prinde odiseea de martie, 2 ani intre copii...

Ioana, sa dea Doamne Doamne sa iasa testul ala pozitiv! ce cadou minunat i-ai face sotului tau!

Baby, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asemenea incercare...sper ca toamna sa iti aduca bebelusul mult dorit!

Gina, Mav, Anacami, sarcini usoare!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Irinel mare lucru nu ai pierdut din mesaj ...cred ca s-a inteles pana la urma "durerea" mea.

Clau...ce te faci ca pe mine nervii ma tin si a doua si a treia zi?

Daipori, multumesc!

Mergi la inceput

Si acum intrebare intrebatoare...o sa va rog sa ma scuzati ca o sa dau atatea detalii "tehnice" dar vreau sa se inteleaga bine bine ce vreau.
Deci: mi-am cumparat testele de ovulatie si astept cu nerabdare sa le fac. Dar am o mica problema. de cand am nascut de fiecare data cand imi vine se intampla in felul urmator: primele aproximativ 48 de ore curge pic pic pic. Adica doar vad acolo ca e un pic rosu, nu e nevoie de tampon nu e nevoie de vreo protectie speciala. De-abia dupa aia incepe o menstra normala. Acum eu cum fac? De fapt care este prima zi a CM? Eu tot timpul am pus-o atunci cand vedeam acele pete mici mici pe chilot, dar ma intreb ca poate nu e bine si de-asta si pierd perioada de ovulatie. pe de alta parte daca nu e asa atunci de ce am sangerari, chiar si insignifiante daca nu se pun la socoteala.
VOI cum stiti ca se face? CA acum cu testele astea de ovulatie trebuie sa stiu exact cum numar zilele?
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

carmina, am facut si eu teste de ovulatie la viata mea dar sincer dupa ele nu aveam nici un bebe acum. Cat priveste Z1, mie medicul mi-a spus ca e ziua in care apare sangele, indiferent de cantitate sau culoare. La mine Z1 e numai ceva maroniu dar eu pe asta o iau in calcul. Bafta multa!!
Ioana, pe unde esti? Cu intarziere si rusine abia acum iti urez si eu sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos! Cum ati petrecut ieri? Sper ca nu eviti sa intri din cauza de stare proasta. Hai ca noi te asteptam!

Eu m-am mai linistit un pic. Adica: la Papanicolau mi-a iesit CII si o micoza; am fost la ORL si am descoperit ca am sinuzita bilaterala si faringita cronica; fac tratament cu antibiotice ca situatia nu e prea roz si am facut si o radiografie in urma careia se vad ceva modificari si la plamani; ganglionii la gat umflati tare dar cica de la infectie. Asa ca stau acum cu teama si astept ciclul.....deja sunt cam Z29.

Din pacate am citit la un alt subiect ca Mav nu se simte prea bine si inca nu are certitudinea ca sarcina e OK. Asa ca haideti sa o incurajam toate, sa fim alaturi de ea! Mav, ne rugam sa-ti fie bine si Dumnezeu sa-ti ocroteasca puisorul din burtica! Cand poti intra la noi.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Am cautat prin niste postari mai vechi si am gasit ca UM a fost pe 6 Mai. Dar mie imi cam intarzie de obicei asa ca deocamdata sunt in ceata.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ioana La Multi Ani sotului ! Poate ca totusi va primi de la tine cadoul cu ||? Tin pumnii!

Mav sa dea DD sa fie totul bine asa cum va doriti.

Baby sunt cu gindul alaturi de voi si am citit cu sufletul strins prin ce ati trecut.Multa putere,incredere si speranta in viitor va doresc.

Cornelia pai...nu faci un test?
Tocmai am vazut pozele noi:ce au mai crescut baieteii vostri!!Nici nu-mi vine sa cred ca peste putin timp Erik face 1 an!

Irinel noi am cazut de acord sa incercam din toamna pentru ca avem deja biletele de vacanta pt.decembrie...
La voi exista monitorul www.persona.info/uk/" target="_blank">PERSONA? As dori sa-mi cumpar luna aceasta si sper sa nu fie vorba de pomul laudat...

Alina ar fi super sa fi din nou mami de mar-apr!Mi-ar fi placut sa fim colege din nou dar eu tre' sa astept pina in septembrie...

Daiopri succes la...masurarea temperaturii!
Poate ca in curind ne spui cu || cum a "fonctionat". De cafea sa nu te simti vinovata:ieri tocmai am citit ca nu influenteaza cu nimic incercarile daca se bea in cantitati normale nu industriale.

Carmina la mine e exact invers cu ciclul dar mie testele de ovulatie mi-au indicat corect atunci cind am incercat bebe.In paralel mi-am monitorizat si secretia cervicala si temperatura bazala la al treilea copil.

Clau cum sa te gindesti ca nu se va intimpla? N-ai voie sa scrii asemenea lucruri!Aici in carti scrie ca in decurs de 1 an 85% dintre femei ramin gravi daca au sub 30 de ani,iar 65% daca au peste.Asa ca voi inca nici nu aveti atitea luni!

Marimar hai mai povesteste-ne despre...planurile de bebe 3.(ca probabil ne citesti din umbra)

Gina ti-am vazut bluzita si simburelul! Stralucesti ce mai,no comments.(poate ca vine baby boy)

Rosa_sinesis eu te-am citit la alte subiecte(nu zic care)si...iti doresc numai bine,sa se implineasca asa cum speri si sa te intorci la noi cit de curind.

Da' colega mea de odisee Mihaser pe unde o fi? Si ea tot cu..treburi?

Va pe toate si de-abia astept vesti bune de la cit mai multe dintre voi!

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mariana chiar asa, din umbra va citesc zilnic...Azi povesteam cu sotul cind sa-l planificam pe bebe 3, nu stim inca.... ce stim insa este ca il vrem! Eu zic ca o sa astept pina in septembrie-octombrie sa iasa fetita din scutece si sa fie diferenta de aproape 4 ani, altfel nu as rezista ca a mea micuta e o terorista totala ! Poate o sa fim colege la odisee, Mariana !

Am deschis un subiect la Parintii intreaba "Despre cresterea si educarea copiilor in familiile cu mai multi copii" caci vreau sa stiu si sa invat cum isi impart mamicile atentia si grija in mod egal la mai mult de 2 copii ???? Cum facem sa nu fie neglijat nici unul? Din pacate nu pare sa intereseze pe multa lume....subiectul ...

Mav tinem pumnii sa fie bine si sa stea simburelul in burtica pina la termen. Curaj si gindeste pozitiv!

Cornelia te joci cu focul....la cite zile iti vine ciclul de obicei, la 30 ??

Ioana cum e cu testul ala??? Hai ca sintem super-nerabdatoare sa te felicitam!

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Multumesc frumos Mariana si Cornelia. Inseamna ca eram totusi pe drumul cel bun. Eu sa incepe testele din ziua 11 pentru ca ultimul ciclu a a fost de 28 de zile. Inaintea astuia de 28 am avut CM de 24 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Mariana ma bucur enorm sa vad ca nu m-ai uitat............sper ca voi sunteti bine toti si ca cei mici sunt cuminti.......
eu sunt bine acum, m-am prins cu pregatirile de nunta si asa mai uit prin ce am trecut.........
suntem sambata invitati la o nunta si abia astept sa mergem, dupa o sa pun poze.............
eu sunt pe zi ce trece mai optimista si desi am zis ca o perioada nu ma voi mai gandi la bebe....abia astept sa avem unda verde.........
pup toate mamicile si aspirantele si gravidutele, fara sa dau nume, ca ma grabesc rau asta seara.............dar promit ca maine voi scrie mai detaliat.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
si uitam ce e mai important.............
Mav am plans mai devreme si acum mi-ai facut o bucurie enorma cand am citit de samburel ca ii bate inimioara!!!!!!!!!!!!!!!!!
deci ai toate motivele din lume sa lupti atat timp cat este acolo si lupta si el..................multa sanatate si ai grija mare de tine, stai numai in pat, adica in afara de wc...........si bebe va avea mai multe sanse sa se lipeasca mai bine.............
astep vesti bune de la tine...............si daca pot spune asta..ma bucur ca da-i la rate.asta inseamna ca bebe creste!!!!!!!!!!!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput