Eu sunt in concediu medical ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
merci pentru urarile de bun venit la toate balantele

da'de ce atata liniste? pai se apropie ziua noastra de nastere .ce planuri aveti? CE CADOURI ASTEPTATI?? ![]()
![]()
![]()
alina71
a fi om e lucru mare...
Pai.....de la sotz o sa primesc un telefon mobil si de la ai mei o masina de tocat carne c aia imi lipseste din casa si de la restul habar n-am!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
Hello, ce fac balantzele? In concediu?
Noi am intrat in prenatal, suntem in sapt 32 si imediat intram in 33! Yupi, mai avem putintel.
Laura
31+ 
Salutare!
ce liniste e pe aici!
Se pare totusi ca bebelina mea va fi tot "Balanta". Voi naste prin cezariana intre 15-18 oct..
36+ cu Alessia Stefana
kriss-bine ca va face parte din clubul nostru!!!!!

Sanatate, Kriss si sa treceti cu bine!!!!
Probabil fetele au inceput chefurile, ca doar am intrat in zodia noastra!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Cu o mare intarziere....urez si eu LA MULT ANI tuturor balantelor de toate varstele si va pup zgomotos!Eu din motiv de lipsa de laptop....am cam pierdut...legatura cu lumea,plus ca m-am si mutat,m-am apucat de scoala,5 zile pe saptamana ,plus copilul de 19 luni care e tot timpul doritor de atentie....iar eu nu pot sa-l refuz.....Dar de acum....sunt prin zona.....si imi propun sa fu o prezenta constnta pe aci.....deci sper sa am cu cine parlamenta......VA PUP!!