Clubul balantelor
Raspunsuri - Pagina 4
kriss79 spune:
balantelor!
si eu ..tot de-a voastra..15 oct 1979..iar micuta din burtika sper sa iasa tot Balanta..dar nu vreau sa fortez astrele..![]()
vorbeati de calcat..nici eu nu-s amatoare..mai ales de pantaloni, camasi...
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina
31+ cu Alessia Stefana
kitzy spune:
Kriss bine-ai venit printre noi! Esti din '79 ca si mine ![]()
Trebuie sa fug la servici, azi trebuie sa merg de dupa-masa si n-am nici un chef sa ies afara pe caldura asta.....
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
ank_miki spune:
gagici!!!
Lume noua,lume noua
.
Bine ati venit Laura si Criss
.
Eu sant de acord cu tot,numai bine sa fie si activitate,cam bate vantul.
Criss,eu nu am vrut in mod special sa iasa balanta,dar uite ca a iesit.Si ca un facut,eu sant balanta,frati-miu si Miki tot balanta,deci...sti tu cum e,cand iti doresti ceva atunci nu iese,deci lasa astrele sa hotarasca
.
Kitzy,ce sa ma odihnesc,parca mai
obosita sant.
Nu-mi revin deloc,ma culc numai tarziu,Miki se tot trezeste noapte sa bea ceai.Dar nu am probl.,bea si doarme la loc.
Iar acum dupa concediu,am un muuunnnte de calcat

.
Va las am treaba.

P&ANA spune:
buna fetelor !
herra , merci de invitatie
deci.. balanta 05 oct 1971 , de 2 ori mama -Melisa 06/07/2000 si Deniz 19/12/2002 , moldovaenca la origine.
nu ma bag cu capu'nainte in nimic unde nu vad happy end, ma sacrific pentru familie , nu-l astept pe sotul meu sa-mi deschida o "conserva"(caracteristic balantelor) si nu am nicodata regrete pentru hotaririle luate.
ne mai auzim !
alina71
a fi om e lucru mare...
P&ANA spune:

nu ma saluta si pe mine nimeni...![]()
![]()
am inclinat balanta prea tare ?
alina71
a fi om e lucru mare...
laura1713 spune:
quote:
Originally posted by alina71
buna fetelor !
herra , merci de invitatie
deci.. balanta 05 oct 1971 , de 2 ori mama -Melisa 06/07/2000 si Deniz 19/12/2002 , moldovaenca la origine.
nu ma bag cu capu'nainte in nimic unde nu vad happy end, ma sacrific pentru familie , nu-l astept pe sotul meu sa-mi deschida o "conserva"(caracteristic balantelor) si nu am nicodata regrete pentru hotaririle luate.
ne mai auzim !
alina71
a fi om e lucru mare...
Hehehe!
M-am regasit la faza cu conservele!
Si bine ai venit la noi!
Laura
29+
Priscilla spune:
Mie din conta,imi place sa profit de prezenta lui,mai ales de cand avem fetita.Stiu ca sunt enervanta uneori dar asta-mi este firea.Nu ma pot abtine
.Iar cand nu vrea...........atunci sunt mai insistenta
.
Iladya,ma bucur sa mai "cunosc" o balanta in aceeasi zi cu mine nascuta.Cu aceeasi placere,citesc si mesajele celorlalte balante,si va
pe toate.
Iolanda,
de printesica,Alexandra,17 iulie 2006
cristina22 spune:
saluuut!
ce ma bucur ca e activitate la balante si inca ce activitate
!!
Am scris dincolo, la celalalt club al balantelor, dar mai scriu o data: io's din 1 octombrie 1976!!
La Oradea e toamna de-a binelea, ploua si e rece-rece! Brrr!
O zi faina va doresc!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
kitzy spune:
Neata!
Alina bine-ai venit! Nu mai fi supi, uite o
de la mine 
La faza cu conservele de cele mai multe ori ma descurc singura ![]()
Si la Cluj a plouat toata noaptea intr-o veselie, acum s-a mai potolit un pic, pana cand merg la servici nici n-am de gand sa ies din casa, cu toate ca as fi vrut sa fac ceva cumparaturi, dar las pe maine,poate se mai opreste ploia.
Va urez o zi buna!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
cristina22 spune:
E vineri!!!
Pe unde colindati zilele astea??
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)