Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 12

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Scuze de disparitia in ceata ! Noi am fost in we la parintii mei, la tara (Lavinia, ai retinut tu ceva ). Cei mici s-au simtii bine: au fugarit puii, au hranit purcelul, s-au balacit intr-un butoi cu apa de ploaie, au cules flori si au pus un brotac sa topaie jumate de curte. Nu a fost totul roz, pt ca pe Bianca o chinuie 3 canini care si-au propus sa iasa deodata, asa ca s-a lasat cu plans mult, nervisori, agitatie.
De cand a inceput saptamana, nu am mai reusit sa scriu deloc pt ca nu mai apuc sa ajung la calculator. Cei mici ma iau in primire de cum intru pe usa si nu ma slabesc pana pe la 22:30. Atunci ei adorm si eu ma apuc de facut mancare pt a doua zi (asta daca nu pic si adorm cu ei). In continuare, nu prea se omoara cu mancatul (mai ales Rares care are o bucata mare de timp de cand imi refuza categoric mancarea gatita, desi ma straduiesc din greu ).

In alta ordine de idei, ne pregatim pt big party duminica. Am inchiriat pt 2 ore un loc de joaca in interior (ca sa nu am de fugit dupa ei pe afara) si am chemat o gasca de copii (vreo 12-14 o sa fie cu tot cu ai mei). Sper sa se simta bine si sa se joace frumos.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Incerc sa raspund si la cateva din postarile voastre inainte de a se termina borsul de fiert si a-mi cadea capul pe tastatura .

In primul rand, bun venit fetelor noi in gasca . Am admirat (cam in fuga, recunosc) pozici cu Fabi si Alex (scumpi foc) si am vazut o mamica frumoasa si un tatic mandru peste poate .

Oana super costumul de baie! Eu din fericire am avut putine vergeturi, nu f. grave si pozitionate undeva jos, sub linia buricului. Asa ca vara trecuta am fost la mare cu costum din 2 piese si nu s-a observat. Sper sa treaca diareea puiutilor. Ti-am trimis un PM, dar nu stiu daca a ajuns la tine, ca vad ca nu mi-ar raspuns.
Bafta la gasit bona mai buna! Nu inteleg de ce zici ca nu aveti sanse sa apareti cu povestea voastra. Este o poveste superba,la fel ca voi, si sunt convinsa ca daca o trimiti cu cateva poze la reviste, o sa fie batalie sa ti-o publice. Ia incearca!

Anna ma bucur ca a fost o petrecere reusita si mi se par foarte inspirate alegerile baietilor (nu stiu daca stii, dar Rares al meu a ales o floare si o papiota de ata, simultan, prima data ). Astept cu nerabdare poze.

mamaana pofta bun, spor la diversificat si ... rabdare ... multa rabdare!

gab, ai doua floricele . Scumpe foc si imi plac de mor pozele cand se privesc si se ating. Va doresc in continuare we placute la munte!
Lavinia, Otilia .

Eu vreau sa aflu vesti despre MARI si fetele ei!!!

Sarcina usoara in continuare gravidutelor!

Scuze daca am sarit pe cineva (si sigur am facut-o), dar imi pica ochii in gura. Va pup pe toate si totii copii dragalasi (si pe cei din burtici) si vad ca se cam da tonul la petreceri: it's party time! Have fun!!!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Laura pupici multi multi de la noi pentru copiii cuminti(chiar daca nu sunt cateodata, uite, din cauza dintisorilor) si pentru o mamica solicitata, dar puternica! Sa ne spui cum a fost cu concursul!!! Cand poti, desigur! Si iata ca mai e un pic si....gata 2 anisori!
Am pus cateva fotografii noi!
Pupici!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Laura25, multumim pt aprecieri. Noi plecam in noaptea asta spre Romania (Cluj), si 2 saptamani n-o sa mai pot scrie, dar pe 13 promit ca ma gandesc la voi si tin pumnii sa iasa bine petrecerea.
la gemeni, tripleti si celor din burtici.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Lavinia am terminat concursul pe un super onorabil loc 5 (din peste 1000 de participanti) ! Nu am castigat nimic material, dar moral ne simtit mai mandri de noi . Am zis ca o sa fac un dosar cu participarile la concursuri si aparitiile in reviste si sa le arat la nepoti. Avem deocamdata un loc 10 la concursul de poze de pe DC, un premiu castigat la concursul de poze haioase de pe site-ul Mami, locul 5 la concursul Pampers, aparitia povestii si poze in Libertatea pt Femei (la asta m-am ales eu cu un parfum Bulgari absolut superb ca premiu ). Si sper ca lista nu o sa se opreasca aici

Multumim mult, mult la toti care ne-au dat voturi!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

Laura sper ca ti-a priit vizita la mama si ti-ai mai incarcat bateriile; succes Biancai cu caninii si lui Rares cu pofta de mancare.
Inca o data felicitari pt locul obtinut la concursul Pampers si pt toate celelalte realizari... cat mai multe si mai frumoase.
Va doresc distractie placuta la petrecerea organizata duminica... mama ce mari sunt deja strumpfii tai... abia astept si eu sa-i am asa... dar mai dureaza putin
nu stiu la ce reviste sa trimit povestea... cred ca nici nu mi-am pus inca problema la modul serios... dar ideea e f f f buna
Pe PM nu am primit nici un mesaj de la tine... pls incearca sa il mai trimiti o data.
pupicei si mai vorbim

gab_ asteptam poze in fiecare weekend ca doar va distrati la greu si fetele sunt superbe, deci vrem sa ne delectam si noi....
costum de baie de la quelle l-am postat mai sus dar inca nu am dat comanda pt elmai caut o zi doua in magazine si daca nu gasesc il iau de la ei

pupicei Lavinia, Tatiana, Otilia, Eliana

Mari vrem vesti de la tine, Monica, Levi, Raluka, Mady, Lauracatu... unde ati disparut?

eu am ceva intrtebari ce imi vin in minte doar cand nu sunt in fata tastaturii
dar acum 1. cum tineti copii imbracati in casa ziua?... mai ales daca petrec mult timp in patru labe pe covor si parchet
2. cum dorm inbracati noaptea si cu se ii acoperiti?
3. cum trec bbii peste vaccinul de la 1 an.... febra / lipasa de pofta de mancare
4. ce papa in jurul varstei de 1 an?

pupicei tuturor mamelor si burticilor

http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Oana eu iti raspund la cateva din intrebari, dar tin cont ca ai mei au trecut de faza cu mers in 4 labe.
Deci: 1) ziua in casa stau in tricou cu maneca scurta si pampers sau pantaloni scurti peste pempers. Eu de obicei nu le pun sosete,dar bona le mai pune cate o pereche subtiri, ca se mai duc prin bucatarie si baie unde e gresie (Rares merge pana in mijlocul bucatariei si cand isi da seama ca e descult pe gresie se ridica pe varfuri si tipa sa il ia cineva in brate ). Eu in camere am covoare si mocheta, nu parchet gol (ca e parchetul jalnic si cand ne-am mutat nu am mai avut bani sa-l schimbam ).
2) noaptea amandoi dorm dezveliti (si un cearsaf daca pun pe ei bat din picioare si il arunca). Daca e foarte cald (26-27 grade) las usa intredeschisa la balcon (e din camera lor iesire pe balcon) si le dau doar un tricou sau un body cu maneca scurta si pampers. Daca e mai racoare, le pun si un pantalon f. f. subtire, fara sosete.
3) la vaccinul de 1 an Bianca nu a avut nici o reactie, Rares a facut febra si a fost lat ( a mancat doar putin lapte si a dormit mult) o zi jumate.
4) in jurul varstei de 1 an mancau cam de toate, fara zahar, f. putina sare, fara prajeli. In rest, carnitza de pui si de vita, legume cam orice(binenteles fara fasole boabe, varza si alte de astea grele), fructe, branza. Eu salamuri nu le-am dat (nici acum nu le prea dau) si in general am preferat sa le gatesc eu, nu am cumparat borcanele deloc.

In PM te intrebam de examenul coproparazitologic. De cate ori ai dus probe si daca aveai idee in ce consta exact analiza (doar studiu cu microscopul sau si folosirea unor substante).

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii!!
ieri am donat sange pt. analize, sapt. viitoare e rezultatul!

pt. mamici am gasit carucior la Miniblu cu 1.300 Ron arata asahttp://www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=34&cod_produs=531 dar e dublu(unul langa altul)! Ce ziceti?? Ca eu n-am experienta! E bun, nu e bun???

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mano spune:

Buna tuturor
Sunt Mano si am ajuns la 36 de saptamani.Stiti si voi cum este -burtica mare , picioare umflate si o mie de ganduri despre nastere.
Voi face cezariana dar d-na dr. a zis sa mai asteptam putin (o saptamana ) pana cand vor bebelusii sa se nasca.Voi la cate saptamani ati nascut.
Ati avut anestezie totala sau rahi anestezie?
As fi vrut sa va cer un sfat - ce ar fi mai util sa cumpar pt transportul bebelusilor de la spital cosulete textile(oare le mai folosesc dupa aceea) sau acele scoici care se pun in masina?
sigur ca am inca multe dileme dar cred ca toate se vor clarificape rand.
Va pup Mano &

Mergi la inceput