pe pasaportul tatalui???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by marius

Simultan? Adica un copil in doua acte in acelasi tip?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Da. Pt. ca se poate intimpla sa plece copiii numai cu mine sau numai cu tati. Am trecut de mai multe ori prin mai multe vami si nu a comentat nimeni nimik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Sigur copilul poate fi inscris pe 2 pasapoarte. Si fetita noastra e inscrisa si in pasaportul meu si al sotului si am iesit cu ea din tara fara probleme. Am inscris-o in ambele pasapoarte in 2005.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Si noi avem pozele ambilor copii atat pe pasaportul meu cat si pe al sotului, deci se poate.

Nu se mai pune nici o bifa sau altceva ca ai iesit doar cu un copil sau cati ai in pasaport in momentul in care parasesti sau revii in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Mi se pare si mie putin ciudat dar inca nu am intrebat.
Ceea ce mi se pare si mai ciudat este ca desi fetita e in custodia mea imi trebuie de la tata, declaratia notariala de iesire din tara si CAZIER. Asta a aflat cunostinta care a sunat la politia de frontiera.
Nu pot sa cred. Intr-o tara libera, imi fac cazier sa plec in vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Zepelina sunt prostii ce a auzit cunostinta ta... daca ai copilul incredintat prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila nu ai nevoie de nici o declaratie de la fostul sot.. nu trebuie nici un cazier....
Iar Marius, cu parere de rau nu are dreptate...se trece cu buletinul acum... ce facem complicam lucrurile?E posibil ca, copilul sa fie pe ambele pasapoarte dar daca pleaca cu unul din parinti e nevoie de acceptul celuilalt daca sunt caatoriti..
PRocura poate fi facuta si la notar, conditia e sa fie tradusa sa inteleaga si domnii de la vama , care este , ca ei nu stie a citi in alte limbi , care este:))))))

carmen 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Un link care lamureste orice divergenta
http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm

carmen 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu spun clar ca acum o saptamana am depus cerere amandoi si trecem copilul la amandoi, maine ridicam pasapoartele. Am fost toti 3 odata, la acelasi ghiseu si nu a zis nimeni ca nu e posibil.
iar in link-ul pus de amar scrie clar la documentele necesare pt trecerea copiilor in pasapoartele ambilor parinti sau in pasaportului unuia....

Poze

Mergi la inceput