Shopping-ul pasiunea mea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ideea emisiunii e foarte buna dupa parerea mea.. insa realizarea ei lasa mult de dorit.
"juriul" intotdeauna se poarta urat cu fetele.. unele din ele snt aproape pe cale sa planga, baiguie, mormaie cate ceva sa se justifice, saracele,, prezentatoarea e pe langa intotdeauna si nu reuseste sa aplaneze nici emotiile concurentelor si nici sa destina atmosfera .. per total... e ca un robotel...
de multe ori nic chiar cei ce jurizeaza nu sunt imbracati bine.. eu am vazut cam acum o luna o emisiune in care era o pipitza cu 2 tricouri unul peste celallat ce n-aveau nik in comun..

insa cel mai mult ma deranjeaza comentariile celor ce jurizeaza... sunt de-a dreptul jignitoare.. am vazut catevaemisiuni si m-am ridicat de pe canapea plina de draci... e adevarat ca unele fete nu stiu sa shopinguasca,, insa sa le jignesti nu mi se pare normal...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Hmmm , pana acum nu am vazut vreo emisiune in care sa le faca pe fete de rusine(nu le-am vazut pe toate).
Ba chiar mi s-a parut ca s-au purtat frumos.
a una din emisiuni aveau tema "blind date" si a aparut o fata blonda , vopsita urat care la prima intalnire "la restaurant" s-a imbracat asa :
o fusta de saten neagra , dreapta , pana la genunchi
O bluza alb cu negru din material ca si costumul de baie , parca era luata de la 3 la 10.000 , ciorapi-plasa cu gauri mari si o pereche de sandale gen...dansatoare.
Cand am vazut-o si eu si mama-mea am ramas cu gura cascata , baietii ins chimb i-au spus frumos sa nu se mai imbrace asa ca lumea isi va face o parere gresita despre ea , si ca e "o fata buna" si multe alte calitati i-au enumerat pe acolo ca sa nu o faca sa se simta prost.
Ca sa nu mai spun ca sapt. trecuta era tipa aia e 32 de ani care a inceput sa se certe cu ei si sa s ia de alta concurenta , la care iar nu i-au spus nimic
Mi s-a parut mai agresiv "Vivi" ala , dar in rest sunt ok Barbulescu si Soare , sau cum ii cheama

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Imi place emisiunea.Urmaresc inca de la inceput. barbulescu s-a mai linistit acum , ca inainte ce le facea la fete,vai vai. si vivi la fel , parca inainte era mai ingaduitor acum s-a facut mai al dracu.poate si din cauza concurentelor.. cine stie...
chiar daca unele nu au nici o treaba cu ce se intampla acolo ar trebui sa le vorbeasca frumos nu cum s-a facut in alte emisiuni.

A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."

Mergi la inceput

In seara asta avem shoping fetelor . :) Va uitati ?

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

M-am uitat chiar aseara si mi-a venit sa rad;1.O fata isi tarsaia pantofii care-i erau cu 2 nr.mai mari desi a spus ca ii erau buni cand ii luase!?;2.juriul se face uneori de kk:una a desfiintat-o pe fata de tot iar tipul a zis ca tot ce avea era ok.Ce sa mai pricepi?In principiu e binevenita emis. ca ne mai cizeleaza gusturile.

Mergi la inceput

Belutzo,draga neichii, vad ca esti neobosita!Mai baga-te si la alte subiecte'In unul sau in doi viata...'.Te astept.

Mergi la inceput

wonderful , m-am bagat si la alte subiecte, dar mai mult in partea asta ce-i drept .

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

pt. mine shoppingul este cea mai buna terapie in depresie;cumperi,nu conteaza ce si cand iesi victorioasa cu cosul plin si portmoneul gol,esti cea mai fericita;uneori ma gandesc ca daca intram intr-un supemarket in perioada ceausista faceam infarct.

Mergi la inceput

Stai linistita,ca nu faceai.Nu mureau inainte mai multi de infarct decat acum.Inainte nu faceam 'shopping' ci cumparaturi,inainte nu aveam atatea rahaturi la tv cu care(scuza cacof.)sa ne pierdem timpul.Pur si simplu se citea mult mai mult decat acum si,printre altele te bucura de orice flecustet pe care il gaseai prin magazine fara sa faci plecaciuni vanzatoarelor.

Mergi la inceput

Stai linistita,ca nu faceai.Nu mureau inainte mai multi de infarct decat acum.Inainte nu faceam 'shopping' ci cumparaturi,inainte nu aveam atatea rahaturi la tv cu care(scuza cacof.)sa ne pierdem timpul.Pur si simplu se citea mult mai mult decat acum si,printre altele te bucura de orice flecustet pe care il gaseai prin magazine fara sa faci plecaciuni vanzatoarelor.Ce depresii ai tu la 13 ani?Stai sa musti putin din viata.

Mergi la inceput