Shopping-ul pasiunea mea
Mai exact emisiunea de pe Euforia TV .
O urmariti , va place , v-ati duce?
Eu am descoperit-o acum vreo 2 saptamani parca si ma mai uit cu mama-mea care ma bate la cap sa ma inscriu , dar fiindca e in Bucuresti..nu am cum .
Desi daca fetele raman cu hainele alese....mmmmm
Imi place si juriul(in special Mircea Barbulescu ), mai prinzi una alta de la ei .
Sunt curioasa ce parere aveti despre tinutele pe care le-ati vazut pe acolo.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Raspunsuri
corina costea spune:
Da urmaresc emisiunea imi place dar nu prea stiu pe ce criterii se face selectia. Ca unele parca sunt picate din luna. Da daca as avea varsta adecvata m-as inscrie..de ce nu. Dar eu am 41 si poate doar la alt gen ca aici nu-i de mine. Poate o corup pe fie-mea. Unde se fac inscrierile sti? Si din ce am inteles eu primesc doar cadouri de la o firma nu toate tinutele pe care le aleg...
XIO spune:
NU conteaza cati ani ai atata timp cat stii sa te imbraci cu gust.
Chiar aseara era o concurenta de 32 de ani care a avut cele mai bune tinute la probe grele si una de 13 ani
De inscrieri nu stiu , ca si eu as fi curioasa.......am vazut ca primesc ceva premii , dar ma gandeam ca raman si cu hainele..........
nushulica spune:
urmaresc emisiunea inca din primul sezon(asta e al3lea) imi place de mor...uneori juriul e un pic cam aspru ce fetele si le face cu ou si cu otet dar unele chiar nu au nicio treaba cu shoppingul si merita
a participat la emisiune o prietena de-a mea din iasi si mi-a zis ca hainele nu le raman fetelor ele nici nu au voie sa scoata eticheta produsului ...probabil se pun inapoi in raftul magazinului de unde le-au luat
e fain pentru cea care castiga concursul final pentru ca, castiga un weekend de shopping intr-o mare capitala a modei si hainele alea chiar le iei acasa
xio daca vrei sa te inscrii vezi ca in momentul in care se inchide sezonul asta incep sa faca reclama pe euforia pentru inscrierile pentru noul sezon...parca stiu ca pe net trebuia ca completezi un formular....bafta
INGRID
mada101 spune:
Si mie imi place emisiunea. dar esti sigura ca la concurente le raman hainutele?
Sunt unele emisiuni cand invitatii " matura" cu unele concurente pe jos...le desfiinteaza pur si simplu, unora le da chiar lacrimile..
Pup
Mada
XIO spune:
Uuuuu, si eu care credea ca le raman fetelor......
M-a inscrie , dar depinde cand se desfasoara si cat tine.Ce nu facem noi pt. un weekend de cumparaturi gratis?
simsimona spune:
Eu nu prea am timp sa ma uit la tv, iar atunci cand ii dau drumul, urmaresc doar stirile, Dar, m-ati facut curioasa! In ce zi este emisiunea si la ce ora?
nushulica spune:
quote:
Originally posted by simsimona
Eu nu prea am timp sa ma uit la tv, iar atunci cand ii dau drumul, urmaresc doar stirile, Dar, m-ati facut curioasa! In ce zi este emisiunea si la ce ora?
vineri seara la 20 pe euforia tv...reluare duminica la 15.30 tot pe euforia
INGRID
anda141 spune:
Nu au cum sa le ramana hainele, va dati seama ca sunt niste bani, totusi, cel putin 4 tinute * 4 fete ...de ce ar da ei atatia bani? Nu e logic, s-ar duce toata lumea numai ptr. haine. Premiul e premiu,ptr. castigatoare.
Si mie imi place emisiunea.
Sa il ajutam pe Alexandru
stefany_p spune:
ar fi misto sa le ramana fetelor..la proba de tinuta sport iti iei blana naturala si geanta Prada..ca doar ramai cu ele..