Durerea unei pierderi de sarcina (26)
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
irlandeza spune:
Teo, scuza-ma ca te intreb, tu nu erai insarcinata? Ca la Aspirante esti pe listuta gravidutelor.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru10+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kalosalina spune:
Buna fetele!
Michelle fata draga ce mai faci? Nu ai mai intrat la aspirante...Mi-a fost dor de tine, asa ca am intrat putin sa vad ce mai faci. Nici eu nu am mai scris f des pe forum dar am citit mereu ba la odisee, ba la aspirante...Sa te ajute Dumnezeu sa deschizi subiectul mamici de mart-apr 08!
Am citit ca Flavia este aproape de nastere!!?? Sa dea Dumnezeu sa aiba o nastere usoara si sa fie amandoi sanatosi.
Astazi am fost la eco si i-am auzit inimioara lui bebika. El e bine, doar ca am un hematom si tb sa am grija sa nu fac efort, sa nu stau in picioare, pana dispare... toate fetele!
A venit Bebica!!! 7+
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Buna fetele!
Michelle fata draga ce mai faci? Nu ai mai intrat la aspirante...Mi-a fost dor de tine, asa ca am intrat putin sa vad ce mai faci. Nici eu nu am mai scris f des pe forum dar am citit mereu ba la odisee, ba la aspirante...Sa te ajute Dumnezeu sa deschizi subiectul mamici de mart-apr 08!
Am citit ca Flavia este aproape de nastere!!?? Sa dea Dumnezeu sa aiba o nastere usoara si sa fie amandoi sanatosi.
Astazi am fost la eco si i-am auzit inimioara lui bebika. El e bine, doar ca am un hematom si tb sa am grija sa nu fac efort, sa nu stau in picioare, pana dispare...toate fetele!
A venit Bebica!!!7+
Kaloselina-uite sunt pe aici nu prea am timp sa scriu la aspirante si nici nu prea imi gasesc locul acolo ca nu le cunosc pe fete si nu reusesc niciodata sa tin pasul cu ele,ma gasesti intotdeauna aici!
Imi pare rau de hematom dar ai sa urmezi sfaturile doctorului,fara efort si totul o sa fie bine ai sa vezi!
Felicitari pentru ca azi ai auzit bataile inimioarei puiutului tau!
![](pupic.gif)
SUFLETEL scump te asteptam
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcrissa/mcrissa.jpg)
mcrissa spune:
vin si eu sa-i fac galerie Flaviei.nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul
O nastere ca un fulg si un bebic sanatos!!!
michelle ce-mi place cand te vad asa optimista si plina de viata.ma molipsesc si eu de la tine de optimism.
laurici 11 saptamani?moama ce zboara timpul.parca maine-poimaine iti facem si tie galerie ca flaviei.
-ici pe burtica cu bebe scump.
alyx si eu ma gandesc la adoptie uneori, dar inca suntem tinere si avem sanse mari sa avem bebele nostru.dar nu trebuie axclusa definitiv nici adoptia.
irinabobe eu cred ca luna asta la tine va fii cu ochisori.
cristina26 mai ai putin.esti urmatoarea careia ii vom face galerie.muuulti pupici
cristina ana, mirelus, danangie, IreneCam, Liana
Mcrissa in asteptarea mormolocului
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_oana26/oana_oana26.jpg)
oana_oana26 spune:
kalosalina,
si eu am avut un hematom la ultima sarcina
l-am descoperit pe la 8 -9 sapt, era chiar langa placenta unui bebebus si deforma usor sacul gestational, dar am stat cuminte si s-a resorbit
sa nu-ti faci griji, se intampla destul de des
repaos la pat , cat mai putina miscare prin casa si tre sa treaca
Te pup, numai bine
jojo_miha spune:
Michelle randul trecut cand mi-a facut echo doctorei i s-a parut ca este baiat dar nu era sigura.Sotul meu este convins ca este baiat,dupa ce a murit Amalia prima manastire la care am fost a fost Sf.Andrei iar in biserica de acolo Sf.Andrei era langa Sf.Anton(asa il cheama pe sotul meu) si sotul meu a zis ca vom avea un baiat si-l va chema Andrei.Pt mine chiar nu conteaza ce este,sanatos sa fie.
Mihaela 22+
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by jojo_miha
Michelle randul trecut cand mi-a facut echo doctorei i s-a parut ca este baiat dar nu era sigura.Sotul meu este convins ca este baiat,dupa ce a murit Amalia prima manastire la care am fost a fost Sf.Andrei iar in biserica de acolo Sf.Andrei era langa Sf.Anton(asa il cheama pe sotul meu) si sotul meu a zis ca vom avea un baiat si-l va chema Andrei.Pt mine chiar nu conteaza ce este,sanatos sa fie.
Mihaela22+
Te-am intrebat pentru ca nu mai tineam minte daca ne-ai spus sau nu.Nici pentru mine nu va conta chiar deloc ce va fii numai sanatos sa fie copilasul doar asta conteaza,mie mi se par la fel de scumpi si baieteii si fetitele!
Michelle81 spune:
Fetelor dragi tin sa va anunt ca scumpa noastra Flavia nu a nascut inca,este acasa i s-a spus ca e posibil sa nasca mai tarziu de 18(sper ca am inteles bine,ma scuzi Flavia daca am inteles gresit) dar galeria continua!!
Pepsi spune:
mai bag seama ca doua dintre oltencele mele preferate(michelle si liana) vor pleca la odisee impreuna mey, dupa atita activitate!
hai sa nu va mai fierb, am fost la medic, NU nasc inca, cica colul e LUNG, mama lui da col.....si zice al meu medic ca nici pe 18 nu crede el ca nasc , si mai si ridea, ca cica daca primul a venit la 41 asa va fi poate si acuma, dupa semne oricum.....si cica sa speram ca nu va trebui sa te provocam, i=am zis ca nici vorba, zic nu ma cunosti la Dominic eram programata la provocare pe 18 si am nascut singura pe 17, asa ca i=am zis ca-l scot de urechi pe David si tot nu ma vor provoca.......asa ca cristina26 ai avut dreptate.....nu nasc eu prematur ci la 41s
(cind am venit ieri de la medic Dominic mi-a ridicat bluza sa vada daca mai e acolo David.....ca i-am zis ca intr-o zi va trebui sa stea cu bunicii ca mama si tata merg dupa David, si el vroia sa verifice daca mai e acolo.....
cristina, azi e ziua de 13, sint alaturi de tine!multumesc de galerie iubito!
sicuta, merci mult de galerie!bafta mare la examene!
teo, atit ma bucur ptr tine, felicitarile mele din suflet, inca o data!ai voie sa mergi la zuze daca acolo te simti bine, mai era cu noi o mamica valen, care era la mai-iunie si a vrut sa fie la iulie-august....
irene, imi pare rau ca ai dureri, pe mine si acuma dupa 7 ani cind ploua tare sau e furtuna ma mai supara inca, mai ales cu sarcina, dar trece ai sa vezi!sanatate multa!multumesc de galerie!
mirelush, imi pare rau ca au venit uritii! dar lasa ca o iei de la capat!e abia a doua luna de incercari, nu dispera ca nu ai voie!merci mult de galerie!felicitari ptr cei 4 ani frumosi!
lauricule, multam fain esti o draguta!
jojo, petrecere frumoasa, astept sa vad ce=ti zice medicul!am citit acuma, of, lasa ca va fi mai bine la anu!multam de galerie!ce frumoasa povestea ta cu sfintul anton, si mama mea tot la sf anton s-a rugat sa ma aibe pe mine!
lau, multam de galerie!
cristina26, se pare ca esti si tu clarvazatoare, mi=ai spus tu ca ma prinde 41s, si uite ca asa va fi, da, macar sa fie usor nu ca la prima.....merci mult de galerie!tu urmezi!
liana, sa vezi tu ce picioare am eu......umblu in slapii de plaja ai sotului.....da am pus rece si acuma e bineeee, zice sotul ca am picioare frumoase.....ma bucur ca si ale tale sint mai dezumflate, spor la munca!nu am indraznit sa zic, da acuma imi permit iti sta tare bine cu finul in brate!scuze ca n-am scris ieri dar eram epuizata dupa o zi de maraton cu ai mei prin magazine si stat la medic!
danny, multam fain de galerie!
michelle, esti o dulce tu, am primit sms-ul(asa m-am bucurat ca mi-au dat lacrimile) dar era tirziu la tine ca sa mai scriu, am zis ca dau mail mai bine!multumesc mult de toata grija, si de faptul ca esti linga mine! nu e cum credeam noi dar sanatos sa fie asta conteaza! te pup tin pumnii ptr tine!(cred ca David asteapta sa dai tu vestea mare inainte si apoi vine si el...)
chantal, chiar asa ca bine zice michelle, ca suferi singura undeva, hai te rog eu da de veste sa stim ca esti bine!
cristy, multumesc ca esti alaturi de mine!
irina, merci mult ptr galerie!
kalosalina, merci mult de galerie!felicitari ptr inima lui bebe!
mcrissa, merci mult draga mea!
fetelor mele dragi, va zic sincer ca m-am emotionat atit de tare sa vad cite va ginditi la mine, sint o mare norocoasa sa am atitea prietene bune, in viata mea nu am avut atitea prietene si pe atitea meleaguri! cum ziceam la inceput ca bebei nostrii vor fi bebei forumului! oricum eu nu renunt la ideea sa avem poza aceea ce am visat-o eu, in care toate ne tineam bebei in brate, si imi doresc din suflet sa ajung si eu sa va fac galerie cum imi faceti voi mie la fiecare dintre voi, ptr ca o meritati fetelor, e greu, vor fi urcusuri si coborisuri, dar sa nu va lasati suflete curate veti reusi si eu sint convinsa de asta, ptr ca o meritati, speranta moare ultima!
va pup pe toate, si daca e ceva dau bip lianei, si lui michelle!
Flavia 40+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Pepsi spune:
michelle, merci iubito ca le=ai anuntat pe fete, ai inteles f bine! te pup si te tin la curent!
Flavia 40+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie