Durerea unei pierderi de sarcina (26)
Raspunsuri - Pagina 26
Laura Ioana spune:
Salutare fetelor
Si eu am avut sentimentul asta ieri, ca Flavia s-ar putea sa nasca, mai ales ca acum cateva zile era dilatata 2 cm. Draga de ea, s-o incurajam, desi stiu ca se descurca de minune!

Flavia ne gandim la tine si la micul David
Abia asteptam sa ne dai vestea cea mare
Nastere usoara, bebe perfect sanatos si laptic mult si hranitor pt bebe

11+
Poze Laura
Puiul nostru drag
blueeyes2003 spune:
Flavia
ne gandim la tine,sper sa iti transmitem toate gandurile noastre bune!
Nastere cat mai usoara iti dorim! 

Il asteptam pe bebe David cu nerabdare! 

Mirela

Come on baby!

cristina_ana spune:
Mirelush, Michelle, Cristy, IreneCAM si celelalte fete scumpe, va multumesc mult ca va ganditi la mine si ma incurajati, va promit ca nu am sa fiu trista azi, (cel putin am sa incerc sa nu pling), mai ales ca sunt aprope sigura ca Flavia o sa ne dea o veste buna, asa ca o sa am motive de bucurie!
Si eu cred ca Flaviuta noastra e la spital, ca altfel ne-ar fi dat ea un semn. Stiu ca pe acolo nu te prea lasa cu mobilele in spital, asa ca probabil de-asta nu raspunde la SMS-uri.
Asa ca galeria continua:

Cristina,
32+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
alyx spune:
Cristina_Ana
. Suntem aici pentru tine, azi mai mult ca oricand. te imbratisez cu drag.
Scumpele mele, ce mai faceti? Eu va tot citesc din umbra pentru ca nu am nimic important de spus. Ma dor toate supararile voastre si sper sa se termine cat mai curand chinul nostru si sa putem zambi din nou.
Asa cum va spuneam mai demult, al doilea ciclu dupa chiuretaj a venit cam la vreo 35 de zile si a fost relativ normal. Am fost trista pentru ca totusi in sufletul meu speram ca poate poate.... Dar nu a fost sa fie. Si chiar pot spune ca am avut multa activitate luna trecuta. (ca dupa cateva luni de post:)). Acuma nu stiu ce o sa fie. Parca nici nu mai vreau sa sper ca sanu mai fiu dezamagita. Ma gandesc ca se spune ca dupa un chiuretaj, de obieci, e posibil sa ramai repede gravida. Iata ca la mine nu a fost si parca ma sperie gandul asta. Uneori ma gandesc ca nu o sa mai fiu niciodata gravida. Ma gandeam chiar sa iau in calcul varianta adoptiei, varianta cu care sotul meu nu este de acord. El spune ca va fi ultima solutie, atunci cand i se va spune cu certitudine ca nu putem avea copilul nostru. Dra daca acest lucru se intampla peste 10 ani deex? In fine, nu va mai plictissc acum cu prostiile mele. Ideea este ca am zile un pic mai bune si zile efectiv negre. Incerc si eu asa cum pot sa-mi continui viata de zi cu zi, fara sa mai impovarez pe cei din jur cu problemele mele. Doar ca uneori e asa de greu. Noroc ca sunteti voi care ma ascultati. Va multumesc mult si va doresc numai bine.
danangie spune:
IRENE nu.....inca nu m-au chemat sa fac laparo. Sunt asa de suparata.....nici nu stiu ce sa fac.......m-as duce pana acolo la spital, dar ceva ma opreste. Cred ca faptul ca voi retrai momentele cand am aflat ca bebita nu mai avea activitate cardiaca......poate pentru ca voi retrai momentul chiuretajului.........nu stiu.....mi-e frica. Astept dar astia nu ma suna.........multumesc oricum de intrebare.....eu neavand ce sa spun de mine intru, citesc si plec.
ALYX aceeasi frica o am si eu......
POZELE MELE
Laura Ioana spune:
Cristina
suntem alaturi de tine si nu te lasam sa te intristezi! Nu ai voie sa fii trista! Gandeste-te numai la copilasul pretios din burtica
Cred ca-l simti mereu
Tizo
uite-un pup si de la mine si sper sa te molipsesti de la mine
Cristina26
am 11 saptamani
Nici nu-mi vine a crede cum trece timpul! Cred ca vineri voi merge iar la eco, sa vedem ce mai face cupilu'
Tu mai ai un pic si-ti tii comoara in brate
...Doamne ajuta sa fie bine in continuare!
Mirelus
ma bucur sa te vad optimista! Luna asta o "comiteti" si tu si Michelle
si veti deschide odiseea de martie-aprilie
11+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Teo2rina spune:
Cristina,
. sa nu te intristezi astazi, ca-i va fi greu bebelului din burtica.hai, vino langa noi
si nu te lasa infranta!
danangie, va fi inevitabil sa retraiesti momentul cumplit,dar trebuie sa-ti faci un picut de curaj si sa mergi la spital sa vezi de ce nu te-au chemat pt laparo.
multi, multi iti trimit.
michelle 
liana, olteanca de jiulet, nu dai nici un semn? ca ieri te auzii ca strigasi tare de ma asurzisi! si stiui ca fu olteanca! zici ca ti s-au mai desumflat picioarele, tu ai luat si furosemid si ai dat si cu lioton? 
Michelle81 spune:
Flavia dragasunt sigura ca esti in spital si nasti!A venit momentul mult asteptat cred eu si fetele!Sa ai o nastere usoara fara dureri mari si te asteptam cu vesti cat mai curand!!!!Nu-mi vine sa cred!!Nastere usoara!!!!

Cristina-ana-sunt alaturi de tine,incearca sa te gandesti la clipele minunate care te asteapta cu baietelul tau dulce,ce frumos va fii!Stiu ca e greu azi si dureros cum numai noi care am trecum prin asa ceva stim!Dar fii tare ca pana acum!!Uite aici muulti pupici de la mine sa nu fii trista

Mirela-ce zici luna asta facem ce ne-a spus Laura?Deschidem odiseea de martie aprilie??
L5845-iti tin pumnii pentru asta seara la medic,poate vede un punctulet mic acolo ,atat de mult m-as bucura!
Teo2rina-nu am cunoscut pe nimeni care sa isi cunoasca corpul atat de bine incat sa isi dea seama ca este garvidutza chiar inainte de a face testul!Este super asa!Felicitari inca o data!Tu ai ramas acum din prima luna de incercari nu?
alyx-stiu cum e cand trece o luna si nimik,dar nu trebuie sa ne pierdem speranta,tu ai incercat doar o luna asa ca nu fii trista,uite eu deja am incercat trei luni si nimik,normal ca si mie imi trec ganduri negre prin cap,de multe ori am gandesc ca poate nu mai raman gravida si nu voi avea niciodata copilasul meu sanatos!Dar trebuie sa ne gandim ca va fii si la noi bine odata,dar pentru asta nu trebuie sa renuntam ci sa mergem inainte oricat de greu este!Eu luna trecuta am sperat cel mai mult ca am ramas gravi mai ales ca am facut si teste de ovulatie dar din pacate nu a fost,am plans in ziua cand am facut testul si a fost negativ si apoi cand mi-a venit Cm,dar acum o iau din nou de la capat si Doamne ajuta sa se intample minunea la noi toate!
LauraIoana-chiar ac trece repede timpul,ai 11 saptamani,felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara in continuare!Multumim de urari!Am ratat odiseea ta din pacate!

Danangie-suna tu acolo la spital daca nu te-au sunat ei,stiu ca iti va fii greu sa mergi din nou acolo.Eu la doua saptamani dupa nastere am fost la control in spitalul in care am nascut la acelasi medic si crede-ma ca nu mi-a fost deloc usor,am tremurat si aveam lacrimi in ochi si imi venea sa urlu!Sper sa fii tare si sa treci si peste asta!
Mirela-imediat trece CM si vina perioada fertila si numaram impreuna!
IreneCam-stiu ca e greu sa fii tot timpul optimista si eu am momente in care nu mai sper si imi vine sa renunt ca m-am saturat de atat durere,suferinta si dezamagire insa trebuie sa merge mai departe si incerc de atatea ori pana reusesc ca nu am ce face!Hai nu mai fii trista!
Jojo-miha-draga mea imi cer scuze ca te intreb ,poate ai mai spus si am uitat eu dar ce nume ati ales pentru bebita?E fetita sau baietel?Lasa nu fii trista pentru ca s-a dus seara, mai aveti o gramada de seri impreuna pe care le puteti sarbatori!
Va pup fetelor!
SUFLETEL scump te asteptam
L5845 spune:
Michelle merci mult
.Sa speram ca ziua de azi , chiar daca e zi de 13, sa fie cu noroc si pentru mine (am o nepotica nascuta tot pe 13). O sa intru sa scriu cum a fost la medic, chiar daca voi ajunge mai tarziu acasa.Sa ai grija de tine
.
Laura sa speram ca
-icul tau e vrajit si ma molipsesc.
-ici pe burtica.Abia astept sa ne spui daca are floricica sau cuculetz
.
Flavia 

si nastere usoaaaaaarrraaa, ca si eu am inceput sa simt ca esti pe "baricade" pentru venirea lui Davidutz.
blueeyes la capitolul perioada fertila, nu mai e actualizat tickerul, ca azi merg la echo transvag si uratii nici vorba de ei luna asta. Desi nu cred ca s-a prins ceva....poate totusi.
Si tie spor la
.
alyx nu te mai intrista, alunga zilele negre, ca-ti fac numai rau. Imi pare rau ca treci prin stari din astea si iti doresc din suflet sa le depasesti cat mai repede.
danangie uite de la mine, oleaca de optimism si un
sa nu mai fi nici tu atat de trista.
cristina_ana stiu ca ziua de azi e mai deosebita pentru tine, dar cred ca mai bine te gandesti la bebicul din burtica, pentru ca el simte tot ce simti tu, si daca esti fericita si daca esti trista. Fii linistita si calma, pentru el, chiar daca ti-e greu sa faci asta, pentru ca stiu ca gandurile nu le putem evita totdeauna asa cum ne-am dori.
si ai grija de tine.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Teo2rina spune:
michelle, asa e, am ramas din prima luna daca punem la socoteala faptul ca luna trecuta am pierdut ovulatia si abia dupa trei zile ne-am putut apuca pt ca asteptam rezultatele la niste analize. si luna asta am incercat de doua ori in ziua ovulatiei (inainte nu) si dupa de mai multe ori.iti tin pumnii!