Durerea unei pierderi de sarcina (26)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

felicitari teo pentru bebic
Sa fiti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Teo2rina-felicitariiiiiii!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebik sanatos!Ai deschis noua odisee??Sa ne iei si pe noi te rog eu muuultttttttt!

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Michelle foarte bine ca ai avut "o noapte frumoasa"!Sa ai cat mai multe de acum incolo si sa vina si bebe cat mai curand.Ai vazut ca am ratat locul la odiseea Laurei dar o sa facem si noi un grup frumos,nu?Sper cat mai curand!Ieri visam frumos cu sotul,ne gandeam ce frumos ar fi sa se intample chiar acum cand facem 4 ani de la nunta,asta pt ca de obicei imi venea la 25,26 de zile si vazand ca intarzie am crezut ca am prins bebikul dar astazi am revenit cu picioarele pe pamant.
Iti urez multa bafta la prestat!

Teo2rina felicitari! Sa te ajute DD sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!

Laura multumesc mult pentru incurajari! Stii cum este,prima zi este mai grea si apoi ne pregatim din nou pentru perioada fertila.
Abia astept sa iti creasca burtica si sa ne pui poze!Iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara si sa te bucuri de fiecare clipa!

Cristina ma gandesc la tine,sa fii puternica si sa nu lasi tristetea sa te copleseasca,fa ceva frumos cu sotul tau si va trece si ziua de maine,ai sa vezi!Te pup!

Jojo bafta la medic,sa vii cu vesti bune!
La multi ani fericiti impreuna!Petrecere frumoasa!

Liana optimismul tau e molipsitor,pe bune!Chiar simt asta din mesajele tale!Te admir mult,chiar esti puternica!
Cum esti,s-au mai desumflat picioarele?

Flavia ce vesti ai? Continuam galeria

Irene de ce te-a durut operatia?Ai facut vreun efort?Ai grija de burtica ta pentru ca mai ai nevoie de ea!Timp de 6 luni nu trebuie sa faci efort chiar daca simti ca poti.Apropo,cum este,pe verticala sau pe orizontala?

Va !Astazi nu ma simt prea bine,sper sa imi treaca cat mai curand ca altfel o iau razna!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Michelle draga mea,nu ai de ce sa-mi multumesti, pentru ca fac ceea ce simt. Tu in ce zi esti, cum te mai prezinti?
oana te cred ca va e greu sa depasiti situatia, dar nu trebuie sa cedati, trebuie sa mergeti inainte, sa nu va paraseasca speranta si totul se va aranja asa cum trebuie, dupa cum crede DD. Iti doresc recuperare grabnica din punct de vedere fizic si mai ales psihic.
Pepsi si asteptam vesti bune, sa ne scrii cum a fost la medic.
cristina26 Doamne ce trece timpul, acusica urmezi si tu dupa Flavia. Sarcina usoara si la termen iti doresc .
Teo2rina cum e cu burtica? Era cat pe ce sa te intreb cand faci testul...ca nu mai stiam ce si cum ...dar am vazut ce ai scris azi si m-am lamurit. FELICITARI!!!.

Liana ia mai zii, ce presimtiri ai? Tu cand vii cu testul la control? Te decretam si pe tine si pe Flavia, clarvazatoarele noastre, ca vad ca va pricepeti sa le nimeriti.
irinabobe sa se prinda samburelul. Tin pumnii!
cristina_ana boxeaza BB cu burtica ta?
sicuta bafta multa la examene. Tu cum te mai simti in rest?
Mirela nu trebuie sa fii suparata ca te-au invadat uratii. Vine el BB cand te vei astepta mai putin, plus ca la cat stres ai avut....Bafta multa si nu pierde speranta, ca noi suntem aici si te sustinem!
Laura ce repede a trecut, deja ai 10 saptamani.... Maine, poimaine asteptam cu sufletul la gura, cum stam acum pentru Flavia, asa de repede zboara timpul asta.-ici pe burtica, poate pana la urma se ia si la mine .
jojo_miha sarcina usoara in continuare si distractie placuta dupa-amiaza.
virgo, nu vreau sa repet ce ti-au zis fetele, vreau doar sa completez ca afirmatiile tale au fost putin cam dure pentru capitolul unde le-ai postat. Fetele sunt si asa destul de triste pentru experientele prin care au trecut, iar raspunsurile la intrebarile privind cauzele tragediilor, de cele mai multe ori, doar Bunul DD le cunoaste...nu trebuia sa le rascolesti.Parerea mea....Iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara si in continuare si un sanatos si voinic.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

mda, deci m-a lamurit laura: sunt zuza. de doua ori, chiar. zuza ca acolo trebuie sa merg, la odisee adik, si zuza a doua oara pt ca eu credeam ca tre sa fie mamici de: ian-febr, apoi febr-martie si martie-apr. si aflu ca nu, eu sunt zuza! ce dusa sunt! va multumesc de urari, sper sa fie si la voi repede si bine!
michelle, nu uita de temperatura, trimite-mi-o si mie ca mi-am facut tabel cu temperatura ta, sa-mi fie mai usor sa-ti explic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Flavia am venit si eu sa iti fac galerie. Am un sentiment atat de linistitor in ceea ce te priveste, vei vedea ca totul va fi bine.
Michelle ce zi esti, sper ca luna asta sa ne spui ca minunea s-a implinit.
Oana multa putere si incredere in ziua de maine. Sa auzim numai de bine. Ai grija de tine!
Lau-Meli iti multumesc mult. Sper ca sa ne dai si tu vestea cea mare curand. Doamne ajuta!
Teo2rina Felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun!
Liana Ce mai faci draguto?
Irinabobe sper sa se prinda de data asta. Iti tin pumnii.
Cristina_ana imediat urmam noi.
Sicuta bafta la examene!
Mirela eu incep sa iti tin galerie pentru luna viitoare. . Mult noroc!
Laura ai deja 10 saptamani, ce fain.
Jojo_miha sarcina usoara draga mea.
Virgo sarcina usora draga.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

34+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

blueeyes2003 beyyyyy cum adica nu te simti bine????????haaa?pai pana acu zisasi ca te trateziia vezi ca scotpicerele s'au mai desumflat..nu de tot..
cristina26 pai nu vezi mama ce fac?offff muncesc..muncesc
Sicuta bafta la examene!
Teooooooooooo Felicitariiiiii!!!..io nu am zis nimik pana acu ca vroiam sa vaz testu..da acu pot sa tip..uraaaaaaaaaaa
Michelle ahaa ete ca uitai ca la ea e noapte..sa nu uiti daca primesti beeepul sa'mi dai si mie unuldoua..
beyyy da nr lui Chantal nu'l are nimeni?ia dati'l incoa ca o sun io..ce o fi cu ea de numai apare deloc????
L5845am..am..mai multeeeeda le spun la timpul potrivit
cristina_ana lasa mama stai linistita..ete ca numai zicem nimik ca sa nu'ti facem pofta
irina as vrea io dar inca nu e cazul..e prea devreme..lasa'ma pe mine..dute tuu primaaa ca te ajung io din urma
Pepsiii nu se mai facu ziua la tine????

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Teo2rina ma bucur pt tine, lipseau vestile bune de pe aici
Lau-Melimersi, as face orice numai de invatat nu am chef. Trebuia sa mergem la analize dar din diferite motive inca nu am fost. In privinta bebeului eu vreau sa mai astept. Inca nu sunt pregatita psihic. Lumea in jur a inceput sa ma streseze cu intrebari de genul "cat mai aveti de cand sa asteptati?", ma enerveaza si cat de curand voi tranti o replica pe masura

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Liana ce bine iti sta cu finutul in brate, sa dea D-zeu sa ti se implineasca dorinta si sa ai si tu un bebe

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sicuta13 sa dea DD sa avem toate...multumesc am finutzi frumosi foc

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput