Durerea unei pierderi de sarcina (26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

abia astept sa te felicit si eu pe tine,michelle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

liana vezi ca sigur trebuie sa fi fost cu folos nu de alta da am naste amandoua in aceeasi zi . cred ca al meu deja va incepe sa se roage sa tinem post.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Michelle, Liana, Irinabobe, sa va fie cu noroc noaptea care a trecut! Si aveti grija sa nu le ratati nici pe urmatoarele!!!!! Da' vedeti voi, ca faceti pofta si la altele , ca eu nu mai stiu ce-i aia noapte frumoasa de citeva luni .
Cristy, tin pumnii sa se prinda din prima luna si sa fie cu noroc bebicul acesta!!!!
Hai, fetelor, ca o sa faceti si voi o odisee frumoasa de martie-aprilie!!!!
Mirelush, tu ce mai faci, cum e testul?
Flavia, ia sa bag si eu putina galerie, asa, de incurajare:

Cristina, 32+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Am aparut si eu, sunt in plina sesiune dar de citit va citesc tot timpul
Teo2rinafelicitari pentru sarcina! sa fie intr-un ceas bun
Pepsi iti doresc o nastere usoara, ma alatur fetelor cu galeria
Imi pare rau pentru fetele care au suferit pierderi, D-zeu sa le dea putere
Va pup pe toate

Cris

Mergi la inceput

sicuta, ce dor ne-a fost de tine!bafta la examene!
dragele mele, am facut un test acum si a iesit a doua linioara super firava,dar a iesit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Fetelor, lipsesc putin si ce vad? Va faceti de cap!Nu pot sa spun decat: sa fie cu noroc
Eu m-am trezit azi cu niste dureri groaznice in zona operatiei si asa m-am enervat...incat am iesit sa fac o plimbare luuuunga, ce-o fi o fi, nu mai suport sa fiu "in convalescenta", ca au trecut 4 luni. Acum au disparut, asa ca mai dau o tura la cumparaturi, macar sa stiu de la ce mi se trage daca mai apar!
Va pup pe toate!

Sa nu uit: pentru Pepsi!!!!!!!!
pentru TEO!!!!Teo, este extraordinar ca iti cunosti atat de bine corpul incat ti-ai dat seama de sarcina fara test!Numai bine iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Mi-a fost dor de voi,imi pare rau ca nu am mai intrat dar am avut probleme cu net-ul si nici acum nu merge prea bine dar macar sa reusesc sa scriu ceva.
Vreau sa va spun ca mi-a venit CM astazi,in Z27,chiar imi facusem caeva sperante ca poate,poate dar nimic.Sunt trista dar ma tratez! N-am ce face,trebuie sa merg mai departe.

Flavia ma alatur si eu fetelor sa-i facem nazdravanului David galerie sa iasa din burtica Mai ai asa de putin!

Ma duc sa citesc din urma si revin!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelus nu fi suparica! Ai sa vezi ca ramai insarcinata si nasti in primavara, cum e cel mai frumos! Poti sa scoti bebele imediat la plimbare si iti revii mai repede dupa nastere! te pup si iti tin pumnii pe luna asta

Teo felicitari pt sarcina! Vineri mergi la dr? Te asteptam la zuzici, sa te trecem pe listuta

Fetelor intru mereu cu asa emotii sa vad daca ne-a dat Flavia de veste....Abia astept sa ne dea vestea cea mare

10+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor multumesc mult pt urari,eu doar ce am terminat sa ma fac frumoasa,dupa-amiaza mergem sa-l vedem pe bebe si apoi vom iesi sa sarbatorim.

Mihaela 22+

Mergi la inceput

laura, din greseala am raspuns la aspirante... eu as veni la zuze,dar voi parca sunteti mamici de ian-febr, iar eu tre' sa ma duc la febr- martie, ca sunt la sfarsitul lunii...

Mergi la inceput